היי, אנשים, אתם בחיים?

ailag

New member
לא ממש../images/Emo178.gif

אימון מלא כושר אתמול
מה 20 שכיבות סמיכה, אני לא יכולה אחת!

גם אנחנו עשינו שכיבות סמיכה

אני מצליחה הרבה מאלה שהידיים ברוחב הכתפיים. (בין 10 ל 20) קצת פחות בידיים רחבות, אבל מצליחה לא מעט. ואלה עם המרפקים צמודים לגוף... אפילו לא אחד כמו שצריך. על איזה שריר הן עובדות?

ailag

New member
רגע, רווח גדול בין הידיים זה קשה

יותר? אמרו לי שזה קל יותר אאל"ט. לי אין לי מושג, אני לא מצליחה אחת בשום צורה. עם הברכיים על הרצפה מצליחה קצת. בשיעור הקודם גם היו שכיבות סמיכה ואת הבטן לא הרגשתי בהן אבל המרפקים התחילו לכאוב.. (קרוב לודאי שנעלתי אותם בלי לשים לב) אז איך הכי קל?

לי הכי קל רוחב כתפיים

כאלה אני באמת עושה בכיף. גאטו, בוא תעשה באמת סדר... מה עובד בכל סוג? שנדע איפה אנחנו הכי חלשלושות ואיפה סתם חלשות.

Kalimac

New member
נו לא למדת על זה בווינגייט? ../images/Emo3.gif

בגדול, שכיבת סמיכה עובדת על החזה (pectorallis major) והשרירים התלת-ראשיים (triceps) משמשים כשרירי עזר/מייצבים וכמובן, הבטן. שכיבת סמיכה סטנדרטית (ע"ע על הרצפה ידיים ברוחב הכתפיים כשהמרפקים בחוץ) עובדת הכי טוב על החזה. אם משנים את זווית העבודה, כלומר, מניחים את הרגליים/פלג גוף עליון על משטח מוגבה, כך עובדים על חלקים שונים בשריר (רגליים מוגבהות - חזה עליון; פלג גוף עליון מוגבה - חזה תחתון). כשמקרבים את המרפקים לצדי הגוף אז הלחץ המופעל על השרירים עובר אל התלת-ראשי. למתחילים מומלץ מאוד לעבוד עם ברכיים על הרצפה בהתחלה עד שיתחזקו השרירים ולא לשים
לשטויות של "זה לחלשים" או "זה של בנות" או "אני לא עושה טוב"; המטרה היא לרדת עד הסוף, כלומר, שהמרפקים יהיו מעל הגוף (בין אם הם קרובים לגוף או לא) ולדמיין כאילו אתם מניחים את הסנטר על T של גולף. מי שעושה אחת, מקפל את המרפקים בקושי ומוריד את המצח לרצפה לא עושה כלום חוץ מלהפעיל לחץ על הצוואר. אז פעם הבאה שאתם עושים שכיבות סמיכה, עשו אותם עד הסוף, כמו שצריך, אפילו אם תעשו חמש, תעשו חמש טובים ולא עשרים שלא שווים כלום.
לילה טוב

את וינגייט עשיתי

לפני קצת יותר מ 4 שנים, אבל בעיקר לפני הצבא שמחק לי חצי מהמוח תוך שנה ו9 חודשים

מנסים

היי, חדשה פה וכזה. אז היי, סיון בת 19, ראשל"צ, החליטה בגיל מאוחר להתחיל להתאמן ולהיות ללעג ע"י הנעם.
ממצב?

ToryMaster

New member
יש לי עוד פאנץ'

משהו על הגיל המאוחר וזה, אבל די, לא יפה. תכירו, סיון, התפוז החביב עלי.

כולכם גולשים בסקס לנוער?

שאני אלך לדלות פרטים כדי לשלוף אותם אחר כך ברגעים מביכים במיוחד?

גם זיון שכל נחשב, אל תזלזלי.

ועכשיו עוררתם את סקרנותי, מה בכלל אפשר למצוא בפורום כזה. אני הולכת לבדוק. אולי אני אפילו אייעץ לאנשים הצעירים במדינה ואעזור להם בדילמות. אחרי הכול, כל בחורה נוספת שתלמד לעשות מה שבא לה ומתי שבא לה ולגמור בשרשרת, היא עוד רווח נטו לחברה בריאה ומשגשגת. (ועוד תחרות בשבילי
)

ToryMaster

New member
או לחילופין

כל בחור ובחורה שילמדו להשתמש באמצעי מניעה ולא להביא ילדים לעולם בגיל חמש עשרה - זה רווח לחברה.

למעלה