היי אנשים!הייתי בהופעה בלוד..דיווח

Britney Boy

New member
היי אנשים!הייתי בהופעה בלוד..דיווח

בלעדי כנסו... דנה אינטרנשיונל..חח לא בריטני.... אז הכל הולך ככה...היה מופע מרכזי כזה ויריד בעיר...חחחח... אז דנה הייתה במופע מרכזי....בעיקרון אני מאוד אוהב תשירים שלה..היא בין הזמרות האהובות עליי... היא ממש התייפתה דרך אגב... אז זה היה ככה- יצאו מלא רקדנים..בעיקרון הרקדנים שלה שמופיעים איתה בכל מקום הם הסטודיו של קלוד והייתי שם פעם חח... והם איתה בכל חור אז היא עשתה מן מתנה כזאת... הם רקדו כל מיני רמיקסים של שירים שלה... פ-צ-צ-ה!!!!! ואז היה כזה חושך...זה כאילו בחוץ אתם יודעים ... והיה חושך והיה מלא עשן....פתאום הרקדנים הוציאו דגלים כאלה והיו בומים.... והתחיל השיר אני ניצחתי... והיה בומים והם הורידו את הדגלים והיא רצה קדימה איזה מדהיםםםם אמאאא... והיא רצה קדימה והיא הייתה ממש כוסיתתתת לא הבנתי איך גבר יכול להיות עכשיו ככה...בטן שטוחה רגליים רזות תחת גדול ויפה.. ופנים ממש יפות.. והיא התחילה לשיר שירים ... ולהשתגע וכולם צרחווווו והיו לה מעריצים עם פוסטרים וזה מזה יפההה כמה הם צרחו לההההה... והיא התקרבה לאזור שלנו שם חח ועשתה שלום לכולם... ואני הייתי שורה ראשונה אז ממש נופפתי לה חזק והיא עשתה כזה שלום אומללל חחחח וכולם רקדו וצרחו ושרו כאילו זה מסיבה במועדון חח וגם המבוגרים בקיצור היא הגיעה לשיר... אחד..... ואמרה זה שיר שאני ממש אוהבת והוא עזר לי לגלות זמרת שתיהיה אם היא כבר לא ...דיווה אמיתית.... כולם פה בטח מכירים אותה... שירי מימון הגדולה..ואני כזה אמאאאאאא כן שירי .... חחחחחחחחח והיא התחילה להשתגע עם הרקדנים בדון קיחוטה והיא שרה הכל לייב שומעים חחח היא מדברת גם באמצע השיר... והיו לי צמרמורות בראש מרוב הקול שלה איזה מדהים... חחח ואחרי כל השירים וכל זה.... היא אמרה שלצערה היא נפרדת ובלה בלה בלה..וכולם צעקו לה שוב דנה דנה דנהההההה וזה ביחד ....חח זרקו לה דובים ופרחים ואז סגן ראש העיר בא לתת לה פרחים ואמר- הגיע הזמן לתת כפיים סוערות לדיווה והגאווה של ישראלללללל דנה אינטרנשיונלללללל חח והביא לה זר ענק... משהו כזה חח... חח היא מזה התרגשה חחח... ואז היא שרה שיר אחרון את סעידה סולטנה הזה ...חחח... וישר רצתי למטה לאיזור של כל המשטרות כי ידעתי שהיא תעבור שם... אז ישר ראיתי שהיא יורדת ואומרת תודה לכולם וכולם מסתערים עליה מסכנה חחח... חחח אז רצתי והורידו אותה... והיה לה מלא ביטחוןןןןן!!! אז היא ירדה וחברה- היא הייתה ממש יפה בפניםםםםם ממש יפהההה!!!! אז אמרתי לה אני מת עליך... אז היא צחקה ונתנה לי כיף והמשכתי לרדוף אחריה ורוב הביטחון היה על הצד השני והתרכזו בצד האחורי אז ישר רצתי ואמרתי לה אני מת עליך דנה אז היא צחקה ונתנה לי נשיקה וכיף כזה חח ואמרה לי תודה ואז הדפו אותה אחורה והיא אמרה תיזהרו עליהם שם והכניסו אותה לאוטו שלה חח ועוד איזה אוטוווווווו.... ויצאו איתה עוד 2 ניידות משטרה מקדימה ומאחורה... וכולם התחילו לשאול אותי איך הידיים שלה כי אמרה לכולם שהיא נישקה אותי ושאלו אותי שאלות ממש מפגרותתתתתתתתתתתתתת!!! חח וזהו כפרה עליההה! הדיווה האמיתית...

nerod 72

New member
נראה ש..

נהנית מאוד ושהתרגשת מאוד לפגוש אותה, אז כיף לך.... נ.ב. ההופעה הזאת בלוד מוכיחה לכל אלה שטוענים שדנה בירידה בגלל שהיא מופיעה בקניונים ובמועדונים , במקום בהיכלי תרבות למיניהם.. דנה עדיין פופולרית ואהודה על כל סוג קהל, גם אם היא לא מוכרת כמו בעבר...עדיין לא שכחו אותה ואת התרומה שלה למדינה , לגייז ולתרבות הישראלית! דנה לא נמה! היא פשוט נופלת לפעמים ותמיד קמה!

דניאל2288

New member
מרגש!!!

ממש מרגש!!! יו, איך שהזכרת לי את השאלות שלי אחרי ההופעה בר"ג ביום העצמאות...כולם עלו עליה והיא היתה בדרך לאוטו בסוף ההופעה, ואז היא ראתה את דודה שלי, תפסה לה את היד, עשתה איתה תמונה ונישקה אותה...איזה מצחיק זה, דודה שלי אמרה שיש לה יד מזההההה רכה ועדינה- "כאילו היד מלאה במייק אפ סופט כזה, ממש נשית!"...היה ממש אחלה... הנה התמונה שלהן: <אה, וזה שלידן, זה סתם אחד שנידחף בדיוק כשצילמתי>

אחלה נשמע שהיה מהמם!

איך אני שמח בשבילך, זו ממש חוויה להיות בהופעה של דנה אינטרנשיונל. דנה לא בשום ירידה הקרירה שלה משגשגת והיא אהודה מאוד על הקהל הישראלי.

Britney Boy

New member
מי אמר שדנה לא מצליחה??!?!!?!?

למה זה בושה להופיע בקניונים או משהו??? למה לא? זהנ מקדם קודם כל וזה יפה... שכחתם שיש לה מסע הופעות בארה"ב.. ברודוואיי...לונדון... חח אני לא רואה פה שום ירידה חברים!

Britney Boy

New member
מי אמר שדנה לא מצליחה??!?!!?!?

למה זה בושה להופיע בקניונים או משהו??? למה לא? זהנ מקדם קודם כל וזה יפה... שכחתם שיש לה מסע הופעות בארה"ב.. ברודוואיי...לונדון... חח אני לא רואה פה שום ירידה חברים!

"חחח" זה אחד הדברים הכי מעצבנים

מצטער... כל הכבוד על הסיקור המרשים והמעמיק, אבל חצי מהזמן שבו קראתי את ההודעה שלך הרגשתי שבא לי לשבור את המסך. מה זה כל ה"חחחח" וכל ה"לללללללללל" וכל שאר האותיות שגררת שם?! זה מעצבן בטירוף!

Britney Boy

New member
אוקיי סליחה

אינ מצטער אבל מרוב התלהבות זה קורה.... התגשמות חלום

שני32889

New member
יפה לך !!!

וואי נשמע שהיה מזה פצצה,טוב נו בכל זאת זאת הרי דנה אז מן הסתם...חחח... אהבתי תתיאור שלך להופעה ובמיוחד לכניסה עם הרקדנים כפרה עליהם !!!

Britney Boy

New member
חחחח זה בסדר

אני פשוט נסחף שזה מגיע לדנה! :) שני כן זה היה ממש לא נורמלי... הכניסה שלה ושהקהל מריע לה היא משתגעת על הבמה ונותנת שואו הורס ! :)

שני32889

New member
יו איזה עצבים

לא ידעתי בכלל על ההופעה הזאת כי פשוט כבר מזמן לא דיברתי עם קלוד,ככה שאם הייתי יודעת שהולך להיות לו כזה מופה גדול שם ושגם דנה תהייה הייתי הולכת לשם בליינד יו איזה באסה !!!!

מאתוקי

New member
זה ידוע שאת דנה הענקית רגע ו....

ויש לי שיר על דנה דנה דוגמנית ודנה שחקנית דנה רוצה להיות כוכבת בארצות הברית יש לה מפיק וגם מנהל והיא מזדיינת עם כול עם ישראל. מגניב לא? אני מאוד אהבתי דנה חולה עליך ועל אנג'לינה ג'ולי

למעלה