היי אנשים..הפורום חי? יש לי שאלה

היי אנשים..הפורום חי? יש לי שאלה

צפיתי במספר פרקים של התכנית ואני חושב שנמרוד הוא בחור מוכשר ביותר וללא ספק יודע כיצד להשתמש בטכניקות שלו. במהלך התכנית ישנם קטעים רבים בהם הוא מנחש את המספר עליו חושבים המשתתפים, באמצעות שפת גוף, הבחנה דקה ואינטואיציה. עכשיו אני רוצה לספר בקצרה על עצמי..לפני מספר שנים גיליתי שאני מסוגל לבצע פעולות דומות, אך ההבדל הוא שאני זאת דרך אמצעי תקשורת כמו טלפון ואינטרנט, ולא פנים מול פנים. אפילו הולך לי יותר טוב בדרכים אלו מאשר ישירות מול אדם. אחוזי ההצלחה שלי הם כ70% בקריאת מספרים וצבעים. על אף שאני יודע (או עוד לומד) להשתמש ביכולת הזו, באמת שאין לי מושג איך זה עובד, איך זה הגיוני בכלל. אני מבין שכשמדברים עם אדם ישירות אפשר- א. להשפיע עליו לבחור את המספר שרוצים ב. לזהות את המספר לפי סימני גוף חיצוניים אבל בצורה שאני מנהל זאת, אינני משתמש באף אחד מהם, לכן העניין משאיר אותי מבולבל. מעולם לא למדתי את המקצוע. אני אדם בעל חשיבה רציונלית, אינני נוטה לאמונות ומיסטיקות למיניהן לכן אני מבקש מכם, אם תוכלו, לתת לי הסבר הגיוני ומלא לאופן בו קריאת מחשבות פועלת, אפילו אם נעשית ללא תקשורת ישירה. אגב יש עוד מספר תופעות "על-טבעיות" שקורות לי ובאמת משאירות אותי מבולבל לפעמים, אשמח אם יש לכם הסבר להן. אבל עדיף שתתמקדו בשאלה הראשונה

יש מצב אחי

תראה זה שנמרוד הראל ואורי גלר הם קוסמים, זה לא אומר שלא קיימים אנשים שבאמת בעלי כוחות על טבעיים. היה אחד בשנת 1947 בברית המועצות שנבדק במדע הסובייטי והיו לו באמת כוחות.. נעלו אותו בחדר סגור כך שלא תתאפשר מירמה, ואת האדם השני גם נעלו בחדר סגור. והם שדרו אחד לשני מחשבות ורשמו על דף, כשהמדענים הוציאו אותם מהחדר בדפים היו רשומים בדיוק את אותם דברים...

תבדוק בהסטורית הפראפסיכולוגיה

יש שם דברים מדהימים של אנשים שבאמת בעלי כוחות על טבעיים. היה לדוגמה מדיומית אחת בשנות ה72 שהיא יכלה לדעת פרטים איישים על בן אדם רק מלאחוז חפץ ששייך לאדם.. היא הייתה אומרת לו את שמו, הייתה אומרת לו פרטים איישים מחייו. אומנם כיום כמעט אין אנשים כאלו.. אולי רק אחד שניים בכול העולם. וחוץ מיזה לא יודע אם שמעתם על ג'ף קופירסון שהיה מסוגל לדעת מה חושבים עליו בכול רגע נתון.. תראו ההבדל היחיד בין קוסמים לבין אנשים בעלי כוחות על טבעיים הוא: שאצל קוסמים הכול מזויף ולא אמיתי וסתם טריקים פשוטים. ואצל אנשים בעלי יכולות על טבעיים זה אמיתי ומתרחש באופן מיסטי כשר...

למעלה