היי אנשים - התייעצות

היי אנשים - התייעצות

אני עובד (לא ברמן) במשרה מלאה 5 ימים בשבוע (מסיים ב 6-7 בערב כל יום) ואני מתכוון לעשות קורס ברמנים רק בשביל ללמוד קצת יותר על אלכוהול. אני מקווה שיצא לי גם לעבוד בתור ברמן בגלל האהבה לאלכוהול ולאינטרקציה עם אנשים, ולא כ"כ איכפת לי מהכסף. האם אתם חושבים שבתור בוגר קורס חסר ניסיון יהיה לי סיכוי למצוא עבודה בתור ברמן במקביל לעבודה הנוכחית שלי? ד"א - אני בן 25 ונראה לא רע בכלל עד כמה שזה משחק תפקיד. Thanx

Sany b

New member
בטח../images/Emo24.gif

אבא של ידידה שלי רוצה לעשות קורס והוא קרוב ל50 האהבה לדבר אין לה גיל... תהנה

maayankr

New member
ודאי ודאי

המקצוע הזה הוא בדר"כ כעבודה נוספת אתה יכול לקבוע לעצמך שאתה עובד 2-3 משמרות בשבוע בימים נוחים(סופשים) ואין כל פגע בעבודתך הנוכחית. עכשיו את הקוס ברמנים תעשה אבל זה לא כ"כ פשוט להיכנס למקום יש הרבה ברמנים ללא עבודה בייחוד שאין ניסיון כבר בקורס אתה תראה איך הולך לך עם המזיגות וכל שאר הפעולות- זה רק נראה קל. בהצלחה..

אני מקוה שזה לא כל כך משחק תפקיד

אבל לרוע מזלי נראה לי שכן.... אם לא אכפת לך מהכסף אולי לא יהיה לך אכפת לתת לי קצת???
סתם I kid תראה, איפה שאני עושה את הקורס הם עובדים עם חברה השמה של ברמנים. אחרי הקורס מתפקידם למצוא לך עבודה בתחום זה מאוד מומלץ ומאוד כדאי. אני ממליצה ויש להם גם אפשרויות של ימים ושעות מאוד מגוונות ככה שאפשר תמיד למצוא את הזמן שנוח לך לבוא לקורס ועבודה של ברמנים עד כמה שידוע לי היא בשעות היותר מאוחרות של הלילה ככה שאני לא רואה סיבה שיכולה להיות בעיה

תודיעי לנו באיזה אולם אירועים התקבל

ת (ינון) לעבודה... סתם. אבל תכלס, אני לא מכיר בן אדם אחד שקיבל עבודה במקום נורמאלי ורציני, שנהנים ועושים בו הרבה כסף - מה"וועדות\חברות\גופי השמה כאלה ואחרים....

ממש לא נכון.

הכול תלוי כמובן בנסיון. אתה מתכוון להגיד שאתה לא מכיר ברמן חסר נסיון שהתקבל למקום נורמאלי ורציני,וגם פה זה עניין של מזל ואופי.

לא. בהחלט לא. בצדק גם.

למה שבאר\פאב שמכבד את עצמו יקח לעבודה בן אדם שכל הנסיון שלו באלכוהול הוא מהקורס... בקורס, טוב ככל שיהיה מקבלים בסיס בלבד. אפילו בקורסים שמציעים התנסות אמיתית בבר אמיתי (מישהו אמר לימון?) כחלק מהקורס, זו התנסות בבר של מסיבה, כך שמה שעושים זה בעיקר למזוג וודקה רדבול, או וויסקי. וגם זה, פעם אחת בלבד (מאוד מוסיף לטעמי, אבל בכל זאת, פעם אחת לא נחשב נסיון, אגב הסעיף הזה כמעט וגרם לי ללכת לעשות את הקורס אצלהם) כמובן שלכל כלל יש יוצא מן הכלל, ויש כשרונות טבעיים, שגם נראים מצויין, כריזמטים וכו וכו, שיצליחו להתקבל גם למשרת מנכ"ל בלי השכלה...

למעלה