היי אנשים, זוכרים את העצומה לטבעול?

K A R I N

New member
היי אנשים, זוכרים את העצומה לטבעול?

אז ככה, חבר שלי בנה אתר שנוכל דרכו לחתום על העצומה ולשלוח אותה לטבעול (למי שלא מעודכן, אנחנו מכינים עצומה שתשלח לטבעול על כך שאנו מבקשים שהמוצרים שלהם יהיו ללא ביצים), רק צריך לנסח משהו יפה. ולהביא את כל החבר´ה לחתום. אם למישהו יש רעיון לנוסח, נא לכתוב לי במסר אישי. לא להתעלם, לא לשכוח, חשוב מאוד!!! אוהבת,
קארין

M a N g O

New member
נוסח העצומה מצורף ../images/Emo39.gif

אנא חוו את דעתכם, חשוב מאוד. הערות, והארות יתקבלו בברכה

rasta27

New member
הממ... יש לי הערה../images/Emo4.gif

כדאי להציע להם תחלופה לביצים. וזאת מכיוון שאם כבר באים לטבעול ומבקשים מהם להוריד את הביצים, אי אפשר רק להגיד להם שיורידו ביצים כי הם ישאלו אותנו איזה אלטרנטיבה אנחנו מציעים. מה נגיד להם? לא יודעים? תסתדרו לבד? לא עובד ככה. לי אישית אין רעיונות כי אני לא מבין בדברים האלה. אבל אם מישהו היה בא אלי בדרישה כזו בלי להציע לי תחליף לא יודע איך הייתי מתייחס לזה. חוץ מזה אולי התחליף שיימצא יהיה יותר יקר מביצים ולא משתלם כלכלית? אז או שהם לא יסכימו או שהם יסכימו אבל יעלו את המחירים (וגם ככה המוצרים שלהם יקרים בטירוף). צריך לחשוב על זה. חוץ מזה נוסח העצומה נשמע קצת כמו פקודה. אפשר וצריך להתייחס קודם כל לתרומתה של חברת טבעול לקידום אורח החיים הצמחוני בישראל, אז לכתוב את מהות הבקשה ואז להסביר בקצרה מדוע טבעונים נמנעים מביצים, ואז לצרף את רשימת האנשים. אלו הם הערותיי, ואם טעיתי תקנו אותי בברכה אורן

למעלה