היי אנשים חזרנו מקווה שהבחינה הלכה לכם טוב!
מ מזלט New member 31/5/01 #2 לא יכול להיות יותר טוב בזבזתי שנה שלימה בשביל 40 דקות מבחן.... טוב שנגמר.
ר רפאל 17 New member 31/5/01 #3 צוות 6...ברוך שובכם... מקווה שנהנתם בימים האחרונים..) סוףסוף סיימנו עם אזרחות!! תודה לאל... מקצוע חשוב אבל מייבש...!!! בכל מקרה, מי שעכשיו באתר, בואו לצאט לחדר אפטר רפאל
צוות 6...ברוך שובכם... מקווה שנהנתם בימים האחרונים..) סוףסוף סיימנו עם אזרחות!! תודה לאל... מקצוע חשוב אבל מייבש...!!! בכל מקרה, מי שעכשיו באתר, בואו לצאט לחדר אפטר רפאל
T tbone New member 31/5/01 #4 הבגרות.. סתם מתוך סקרנות, ולא שזה יכול לשנות משהו, מה התשובה לשאלה 8 עם הגישות?
א אלעדדדדד New member 31/5/01 #6 הפתרון המלא http://www.yedtichon.co.il/Download/2000Summer/ezrahut11.doc
S Stick New member 31/5/01 #7 שאלה מדאיגה בקשר לאזרחות... תהיתי עם רק בבית ספר שלי יש כזו זכות אדם ואזרח: זכות הציבור לדעת? כי בפתרון אומרים משהו אחר
שאלה מדאיגה בקשר לאזרחות... תהיתי עם רק בבית ספר שלי יש כזו זכות אדם ואזרח: זכות הציבור לדעת? כי בפתרון אומרים משהו אחר
M moria252 New member 1/6/01 #9 יש לי גם שאלה פשוט אתה היחיד שכתב עכשיו בנושא : למה הפתרון שיש בעיתון הוא לא הפתרון של הבגרות שעשיתי ?
יש לי גם שאלה פשוט אתה היחיד שכתב עכשיו בנושא : למה הפתרון שיש בעיתון הוא לא הפתרון של הבגרות שעשיתי ?
ס סטינקרבל New member 1/6/01 #10 זה פתרון אפשרי לבגרות ובגלל זה אם לא כתבת בדיוק מה שהם כתבו, זה לא אומר שלא ענית נכון