היי אנשים יקרים איך הולך אצלכם?

עמילני

New member
היי אנשים יקרים איך הולך אצלכם?

אני מקווה כי כולכם מחייכים ועושים חיים,לצערי אני לא מוצא את עצמי שייך לחבורת המחוייכים עוד. צה"ל לא הסכים לאשר לי את הניתוח מכיוון שהוא טוען כי הניתוח הינו ניתוח קוסמטי,למרות כי הוא הגורם האחראי לאובדן הניתוח הקודם.מלבד העובדה כי אנכי מפחד להמשיך להשמין,אני מוצא את עצמי קטן אמונה בעצמי,במערכות,ובסובבים אותי.אני לא חושב שזה קשור לכאן אבל פשוט הרגשתי מוכרח לשתף אתכם..כי אתם אנשים טובים!! אז?מה חדש? ספרו לי שתפו אותי!! שיהיה לכם רק מתוק בחיים ועל תשכחו לחייך...על!!!

lir42

New member
עמילני - מצטערת שהצבא לא אישר לך

את הניתוח אך יש לך עוד זמן תשתחרר ותוכל להתמודד יותר טוב עם ניתוח שני חוץ מזה מה שלומך? מה שלום החברה שלך? סוף שבוע נעים לירי

RomiVais

New member
אהלן עמי - מה שלומך חמוד?

צר לי שעוברת עליך תקופה לא טובה. אל תתבאס. לפחות תנסה לשמור על אופטימיות. כמה עלית במשקל? תנסה לשים לעצמך מעצורים כדי לא לעלות יותר ואף להוריד את מה שהעלית. זה מה שאתה רוצה - לא? אם לא מאשרים לך ניתוח... זה לא אומר שאין עוד אפשרויות. תמשיך להאמין בעצמך אני בטוחה שהכל יהיה בסדר והכי חשוב
לעולם - אבל לעולם
אל תפסיק לחייך. שמעת
שיהיה לך אחלה סוף שבוע קח
ממני הכל יהיה בסדר!! רומי

ניתוח קוסמטי?

זה באמת מרגיז אם כך אמרו לך. הרי ללא הניתוח הראשון לא היו מגייסים אותך. מה, צה"ל לא מגייס אנשים עם בעיות קוסמטיות? שלומית.

gal33

New member
שלומית, גם בקופות החולים הניתוח

נחשב כניתוח קוסמטי. מדהים לחשוב שזהו גורם תמותה מהשורה הראשונה, ועדיין מוגדר כקוסמטי.

gal33

New member
אומר לך את המשפט הכי חכם אבל

הכי מעצבן ברגעים כאלה, כל עכבה לטובה. תסיים את הצבא וזו תהיה אחלה פתיחה לחיים שאחרי. תנצל את הזמן המעצבן הזה לכאורה, ללמוד עוד על עצמך ועל הרגלי האכילה שלך, ומה מוביל אותך למה. בהצלחה.

למעלה