היי אנשים.. יש לי בעיה עם הרשומות..

היי אנשים.. יש לי בעיה עם הרשומות..

אני כותבת דברים בבלוג שלי.. שומרת... ואז שאני חוזרת לאותה רשומה נגיד לערוך משהו.. היא לא נמצאת!! כל מה שכתבתי נעלם!!! וזה עוד לפני פירסום.. גם אם אני מפרסמת ישר אחרי ה"שמירה" לא רואים כלום. כאילו לא כתבתי כלום.. אם הוספתי תמונה לרשומה אז רואים אותה.. קיצר.. תמונות רואים.. אבל את הרשומה עצמה.. כל מה שכתבתי.. לא רואים.. וזה גם בכלל לא נשמר...
בבקשה!!!! כבר שתי רשומות שאני מנסה לסדר איכשהו משהו ב-word... אבל די...!! נמאס!! פליז.. תעזרו לי.. אם אתם יודעים מה הבעיה.. תודה רבה לכם. שיהיה לכם סופשבוע מהמם..!! ..ואם צריכים את הלינק של הבלוג שלי לראות בעצמכם מה קורה (לא שזה באמת יעזור לכם...) אז...: http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=tzuf

spider kisser

New member
../images/Emo29.gif

כשדף ניהול המסך עולה אל תגעי בכלום, עד שהכל יטען ופפס הגלילה בצד ימין לא יעלם, רק לאחר שהוא יעלם תתחילי לשחק עם זה.

מקוטיאל

New member
זאת בדיוק הבעיה אצלי

פס הגלילה לא נעלם מצד ימין, ואני לא לוחץ על כלום. ונסיתי את זה 700 פעם...

מקוטיאל

New member
אל תגיד לי שאני לא מחכה

כי אני מחכה המון זמן. ואני אומר לך ניסיתי במשך שעות... הנה אני מצרף תמונה.

ניסיתי.. וזה עדיין לא עובד לי

קודם כל תודה על העזרה... ניסיתי.. חיכיתי עד שהכל יעלה.. לא נגעתי בעמוד עד שהיה כתוב done. אבל זה פשוט לא שומר את מה שאני כותבת...

0r0r

New member
זה לא נקרא שהדף נטען במלואו

ברגע שהגלגלת נעלמת או מופיעה בצד השמאלי של חלון העריכה - הדף נטען ואפשר להתחיל לערוך את הרשומה בצילום המסך שלך הגלגלת בצד ימין

מקוטיאל

New member
אמרתי לך לא להגיד לי שאני לא מחכה

ידעתי שתגיד לי את זה. אני אומר לך, אני מחכה שנים. וזה לא משתנה. הגלגלת לא נעלמת. אף פעם. מה לא מובן בזה?

מקוטיאל

New member
תגידו, יכול להיות שזה קשור לפלאש?

יש לי תחושה שאני לא מצליח לשמור פוסטים בגלל שלא מותקן אצלי פלאש. אתם מוכנים לבדוק את העניין?

שלום לכם שוב

ניסיתי כמה פעמים. כל פעם אני מעלה את העמוד ומחכה הרבה זמן אפילו אחרי שנראה כאילו הכל כבר עלה. אבל הגלגלת הזו מצד ימין של הטקסט לא נעלמת!! היא נשארת שם כאילו ככה העמוד אמור להיראות כשהוא מושלם. מה לעשות...?
ושוב תודה רבה...

De-Panther

New member
רואה בצד שמאל את...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

החלון הזה שבו יש את כל הפוסטים שכתבת?? תחכי שהוא יטען ככל שהוא ממשיך עוד ועוד לעלות תרדי למטה עד שתראי את הפוסט הראשון שכתבת וחשוב מאוד לפני זה לא ללחוץ על השדה של הכותרת או על השדה של הטקסט

Pure me

New member
גם לי עכשיו יש את אותה הבעיה..

ואני מחכה כבר רבע שעה והפס גלילה בצד שמאל לא נעלם. אי אפשר לשמור שום פוסט וגם אי אפשר לפרסם, כי אם אני מפרסם, מתפרסמת רשומה ריקה.. מה עושים?

De-Panther

New member
זה כתוב לאורך כל...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

השירשור
בכל מקרה בפעם המיליון שאני כותב את זה בפורום צריך להכנס לחלון הזה שבו כותבים לא ללחוץ על שום דבר פשוט כלוווווווווווווום!!(לפחות לא בחלון הזה) ולחכות שהפס יעלם עכשיו תגידו לי מה לא ברור??

Pure me

New member
אני לא אשאל שוב אם ניסיתי ולא עזר..

אז מה קורה אם אחרי שנכנסתי לניהול הבלוג לא נגעתי בכלום כלום.. יצאתי מהבית ל4 שעות , חזרתי, והפס גלילה עדיין לא נעלם?! 4 שעות זה לא מספיק זמן? זאת בעיה רצינית לדעתי וצריך לבדוק את זה.. במקום זה אתם אומרים אותו דבר שאמרתם קודם ולא פתר כלום ומוציאים אותנו לא בסדר כי אנחנו לא קוראים את תחילת השירשור. אז קראתי הכל , עשיתי בדיוק מה שאמרתם לעשות וזה עדיין לא עוזר, מה עכשיו? אין לי שום גישת ניהול בבלוג שלי ואני לא יכולה לפרסם כלום.

weirdo1986

New member
צוף החיים, מקוטיאל, ו-pure me

הייתה לי פעם את הבעיה שלכם, כתבתי רשומות והטקסט לא הופיע, ראו רק את הכותרת ואת התמונה וכשכתבתי הטקסט לא נשמר. אצלי הבעיה הייתה בהגדרות האינטרנט שלי. תיקנתי אותה כך: נכנסתי בסרגל הכלים ל: כלים -> אפשרויות אינטרנט נפתח לי חלון (בתמונה המצורפת) ולחצתי על כרטיס "תוכניות", ושם על "איפוס הגדרות אינטרנט". מאז הבעיה נפתרה לחלוטין. אני רק חייבת לציין שביצוע הפעולה הזאת מאפסת את כל התוכניות שהאינטרנט משתמש בהן, אם שיניתם את ההגדרות במיוחד תזכרו לשנות אותן בחזרה (כעיקרון אם לא שיניתם אין סיבה שיקרה משהו, אבל אני מסירה מעצמי את האחריות
)

למעלה