היי אנשים, יש לי בערך 100 שאלות

Tunaturman

New member
היי אנשים, יש לי בערך 100 שאלות ../images/Emo163.gif

אני וההורים רוצים להגיש בקשה, ואנחנו די אבודים בתוך ים של אינפורמציה, אז מי שהגיש, או היגר, או משהו ויכול לפרט לי קצת את התהליך שהוא עבר זה ממש ממש יעזור. אז הנה השאלות שלי באופן כללי- - האם הגשתם בעצמכם או דרך עו"ד? -איזה עורך דין? -אם יש לכם המלצות לעו"ד טובים זה יהיה נהדר - האם יש לכם תואר? - אם לא השתמשתם בעו"ד, איך מילאתם את הטפסים בצורה נכונה? אני חושבת שהיו לי עוד, אני בטח עוד אציק לכם :) העניין הוא שהיה לנו מקרה די לא נעים: ההורים היו בקנדה השנה, לקבל קצת רושם וכו' הם הלכו לסוכנות של קוגן (הבנתי שהיא מוכרת) וכשחזרו לפה הגשנו דרכם בקשה. הנציג כאן בארץ הוא גרוע (מאוד גרוע, אני ממש רוצה לכתוב שמות תואר אחרים מ"גרוע" אבל זה אתר מכובד אחרי הכל...), אבל הבנו שהיא מטפלת בכל התיקים והגשנו בכ"ז. העברנו תשלום, שלחנו מסמכים, והבטיחו לנו שתוך שבועיים הם יגישו אותם למחלקת ההגירה (או לאן שצריך.. לא יודעת). עברו 3 שבועות, ואין תשובה. כשהתקשרנו, אמרו לנו שהיא (קוגן, בעלת הסוכנות) לא נמצאת והם מפחדים להגיש כי לאבא שלי אין תואר "מלא" (3 שנים ולא 4), אז הם גם לא הגישו וגם לא התקשרו. זה היה בערך לפני חודש, מאז אנחנו מנסים להתקשר כל יום יומיים ולא נותנים לנו לדבר איתה, לא מגישים את המסמכים ובאופן כללי פשוט מתעלמים מאיתנו. (הסיפור הנ"ל מיועד לחבר'ה שעדיין מתלבטים בעיקר) בכל אופן, מי שיכול לעזור אז בבקשה! תודה :)

Tunaturman

New member
אני לפני 22. אבל זה לא משנה,

גם אם היינו מגישים בנפרד, השאלות שלי היו אותן שאלות....

Astroo

New member
עד שיתחיל העיבוד בתיק, תהיי כבר מעל 22

ואם את מגישה בנפרד, איך תגיעי ל-67 נקודות בגיל כ"כ צעיר?

Tunaturman

New member
זה לא משנה, משנה מתי הגשנו.

גם אם זה יום לפני יום הולדת 22 שלי. וגם אם לא- אני לומדת לתואר עכשיו אז עוד 3 שנים אני אוכל לצבור 67 נק' בלי בעיה, בדקתי את כל זה. מה שמעניין אותי זה אופן מילוי הטפסים, נו וכל השאלות ששאלתי בהודעה ה-1

היא צודקת....

היום הקובע הוא יום הגשת הבקשה, ואם ביום קבלת ה PR היא עדיין סטודנטית הסמוכה לשולחן ההורים, היא מקבלת יחד איתם. 67 כניראה לא יהיה לה בגמר הלימודים כי היא צריכה 4 שנות ניסיון מזכה.....אבל זכאות כתלויה בהורים כן.

Tunaturman

New member
זאת בדיוק השאלה שלי- איזה עו"ד?

בגלל זה ביקשתי המלצות לעורכי דין טובים, איך להגיש אני יודעת... מה שאני צריכה עכשיו זה דקויות, בגדול אנחנו פחות או יותר מעודכנים..

כל עורכי הדין והיועצים יגידו לך

שזה גבולי ומסובך, כדי לגבות כסף, אם את מתגוררת בבית ההורים או בדירה סמוך לקמפוס, התחלת ללמוד בשנת הלימודים שאחרי השיחרור מהצבא, וההורים ממנים לך שכר לימוד ומחיה, ואת ממשיכה ללמוד לתואר ראשון או שני עד יום הבדיקות הרפואיות. לדעתי אפשר להגיש מפושט רגיל לבד.

amirshuval

New member
רק אל תתחתני

לפני שנכנסת לקנדה כתושבת קבע--הגיל הוא LOCKED-IN אבל לא הDEPENDENCY

amirshuval

New member
מי זאת קוגן?

עורכת דין?יועצת הגירה מוסמכת(חברה בCSIC)? אם הלכתם לחאפרים שלא כפופים לפיקוח של רגולטור אז יריתם לעצמכם ברגל. כמה אפשרויות פעולה: אם אתם עובדים מול עוסק קנדי מורשה ניתן להתלונן ללשכת עורכי הדין או לארגון יועצי ההגירה של קנדה(CSIC) . חאפר?דרישה תקיפה להחזר כספי מלא כולל כל חבילת המסמכים אשר ברשותם.אם צריך אז יש לאיים בתביעה בבית המשפט לתביעות קטנות ובפנייה למחלקת הדרכונים וההגירה של הRCMP --המשטרה הפדראלית של קנדה--והגשת תלונה על הונאה בתחום ייעוץ הגירה

amirshuval

New member
אם מישהו לא הבין

" עברו 3 שבועות, ואין תשובה. כשהתקשרנו, אמרו לנו שהיא (קוגן, בעלת הסוכנות) לא נמצאת והם מפחדים להגיש כי לאבא שלי אין תואר "מלא" (3 שנים ולא 4), אז הם גם לא הגישו וגם לא התקשרו. זה היה בערך לפני חודש, מאז אנחנו מנסים להתקשר כל יום יומיים ולא נותנים לנו לדבר איתה, לא מגישים את המסמכים ובאופן כללי פשוט מתעלמים מאיתנו."----זה פאול חמור כשמדובר במי שמתיימר להיות יועץ מקצועי

Tunaturman

New member
../images/Emo4.gifזאת עורכת דין קנדית עם אנשים בישראל

זה משרד מוסמך, יש להם את כל התעודות, העניין הוא שהיא עסוקה מידי כי היא כל הזמן בטיסות ואלה שעובדים אצלה מפחדים לעשות צעד בלעדיה. ככה זה פחות או יותר נראה. הם אמיתיים, הם פשוט גרועים!

למעלה