היי אנשים יש לי שאלה אנא עיזרו

היי אנשים יש לי שאלה אנא עיזרו

התחלתי השבוע לשפר את 5 היחידות שלי בגיאוגרפיה שיש לי מהתיכון (יש לי 75- לא שווה כלום) והמורה שלי שאל אותנו שאלה למחשבה... מדוע כל שמות היבשות מתחילים באות א'...? למרות שבלועזית הצליל דומה...אך לא אותן האותיות אנא עיזרו לי אם מישהו יודע תודה והמשך שבת מדהימה תודה

ת'אמת?

אני לא יודעת, למרות שחשבתי על זה מידי פעם.... וברוכה הבאה לפורום. היכן התחלת ללמוד את הקורס? בכל מקרה את מוזמנת להישאר עמנו

תודה רבה על קבלת הפנים

אני לומדת במכללת קיי בבאר שבע... משפרת בגרויות כי ממוצע 85 כנראה שלא מספיק לכלום במדינה הזו
בכל אופן כל חיי אני חולת גיאוגרפיה..
אז החלטתי לשפר 3 יחדות מתוך כל החמש שיש לי כבר ואני מקווה שזה יעזור לממוצע שלי לצמוח..
. (למרות שאני משקה אותו יפה..
מספרת לו סיפור לפני השינה....
) וכמו שאמרתי המורה שאלה אותנו את שאלת המיליון הדולר
הזו שהיא גם מסקרנת... אני כבר כמה שעות מחפשת את התשובה.
התייאשתי

קוסמת...

האילתית הבטיחה לחזור עם תשובה, היא עובדת כל היום ואני מקווה שהיא תחזור מאוחר יותר עם תשובה עבורך. גם אני מחכה בסקרנות

חזרתי עם ידיים ריקות ../images/Emo7.gif

צר לי. ניסיתי, שאלתי .כלום. אז כעת קוסמת, אנחנו מחכים לשמוע את תשובתו של מורך.

בדקתי עוד קצת ו....

בעזרת קולגה וירטואלי : אז ככה. זה לקוח מהמיתודולוגיה היוונית. עד כאן הוא. לא ויתרתי ניסיתי כעת מכאן לבד. משהו שקשור ליסודות כימיים. גם ים אטלס (אוקיאנוס האטלנטי ) מקורו במיתודולוגיה היוונית אם אקבל תשובה מסודרת יותר אעלה התשובה

גם אני מאותגרת

בויקיפדיה בחיפוש באנגלית מסופר בקצרה על היוונים שנתנו את השמות הראשונים, אך לא מוסבר למה. בינתיים מצאתי את הקישור הזה למשחק לילדים באנגלית.

יתרון הגלישה

מחפשים משהו מגיעים למשהו אחר מעניין / נחמד. משחק חמוד. כבר שמה אותו לתלמידי. תודה

../images/Emo140.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif בכל זאת

אני אשאל אותו מחר... תודה לכולם על המאמצים בכל אופן

../images/Emo122.gif איזה בושות.... ../images/Emo67.gif

באתי למורה שלי בהתעניינות על השאלה הזכרתי כל מיני רמזים שרמזו לי כאן ומה מסתבר... ????? ששאלתו הייתה תמימה זאת אומרת גם הוא לא יודע למה זה פשוט עניין אותו והחליט להטיל עלינו את המשימה (שאני היחידה שזה עניין אותה כולם שם ממש לא מזיז להם כלום) וכול היום חשבתי עליכם בא לי לקבור את עצמי מרוב בושה... אולי באמת יש לזה הסבר ואולי זה סתם צירוף מקרים כי בלועזית האותיות הראשונות מביעות את אותו הצליל בעברית... כנראה שזו עוד שאלה נסתרת... אבל תודה תודה תודה בכול אופן וסליחה סליחה סליחה (אני מודה מודה מודה- חח יצא לי טוב לא?)

בכלל לא בושות

אולי בושה למורה, נתפס על חם
בכל מקרה, אנחנו עוד נמצא את התשובה !!! תרגישי חופשיה לבוא ולשאול מה שבא לך.

פתחתי דיון

על זה בפורום של הסטודנטים, אני מקווה שיניב תוצאות.אני מהמרת שאם נבין את משמעות השמות שניתנו על ידי היוונים, נדע את התשבוה. לשמחתי במקרה הזה הפורום שלנו מלא יוונים. במקרים אחרים הם מאוד פרו פלסטיניים (שכמובן זו זכותם המלאה ואני לא אומרת את זה בביקורת) ( שלא לומר אנטישמיים לפעמים)ודורשים ממני לעקוב אחריהם ואחרי אמירותיהם כל הזמן כדי לבדוק שלא נאמר משהו לא ראוי. במקרים האלו אני פונה לאחראים ואלו מטפלים בנושא ברגישות ונחרצות.השבוע היתה לי מנה גדושה מהתעסקות בנושאים אלו
מעבר לזה שזה מפריע לי, אני גם משמשת כנציגה של ישראל ולכן מרגישה חובה ואחריות לעשות זאת. בכל מקרה, נקווה לתוצאות.

גם אותי זה מסקרן ממש. נכנסתי ל-

לאמביציה.... אפנה לדר' פוצטר מאוניברסיטת תל-אביב. (אבל הוא קלימטולוג) אנסה מזלי.שם.

למעלה