היי אנשים יש לכם דקה בשבילי?

adiko

New member
היי אנשים יש לכם דקה בשבילי?

אז ככה אני עדי למי שיודע אז בתור ADIKO בגאווה צעירה אוקיי אז ככה אני התחלת לכתוב טור שבועי באתר שאני מייד יפרסם השבוע מלחץ של זמן להעלות את הטור מהר אני צריך קצת רעיונות לנושאים שאותכם ואותי וכל בן ובת הומו או לסבית או בי יעניין הנושאים שהוצאו לי עד עכשיו הם מכל מי שדיברתי איתו עד עכשיו ואני גם רוצה שאתה תציעו לי גם נושאים שככה לא יהיה משעמם לקרוא למי ששואל על מה הטור הטור מתעסק בעיניי היום יום בקהילה שלנו כל נושא שעולה לנולראש ויש שאלות לגביו אני כותב לכם מהניסיון שלי ממה שאני עובר מנסיוני בלהקשיב לאנשים ולפתור ביחד בעיות אתם תוכלו לקרוא על חיי ובכלל מה אני חושב על כל דבר ומה אני מיעץ לאחרים לבני נוער אני לא פסיכולוג ולא יועץ אני חייב לציין אלא בן נוער כמוכם אז הרעיונות שהוצעו הם:
איך להסביר להורים שאתה הומו איך להתמודד עם הדחייה של ההורים
אהבות ראשונות-אהבות נעורים
סטוצים
הומופוביה-כללי
לא בבית ספרנו-הומופוביה בביצפר
להתאהב בסטרייטים כל זה רק חלק מהדברים אני ישמח לכתוב על כל דבר שתרצו כמובן באתר תוכלו למצוא עוד דברים חוצמהטור שלי אני רק כותב את הטור, האתר הוא של מור שבנתה אותו במיוחד בשבילכם ובשביל כולם מקווה שתהנו ביי

בהצלחה

בטור. איזה אתר יזכה להביא לקידמת הבמה את הטור שלך
חסר לך אם לא תתן לנו בפורום קישור, שנוכל לשים גם בקישורי הפורום, גאווה קהילתית
||!

LeeCooper69

New member
אז ככה....

כ-ו-ו-ו-ו-ו-ל-ם אוהבים סקס..... תכתוב על פנטזיות :) לי זה גרף 90 תגובות ב-3 ימים....

adiko

New member
טוב אז התשובה שלי לזה

הטור הבא יהיה על סטוצים ומה הקטע בזה עכשיו מניסיוני האישי ככותב סיפורים אירוטיים היה לי מקרה מוזר: פעם כתבתי סדרת סיפורים ארוטיים סטרייטים כמובן טוב עד אז לא חשבתי על זה שאני בי עכשו אני ברוב טיפשותי שמרתי את הסדרה על דיסקט יום אחד בעל של אחותי שהוא נכנס בתמונה שעבד ועבד כמנהל מחלקה בסלקום השאיל את הדיסקט כדי להעתיק את המסמכים שהוא שמר אני שהייתי צריך להמשיך את הסדרה מחפש את הדיסק ומבין מה עשיתי בנתיים מחלקות סלקום בישראל חגגו על הסיפור הזה והוא הועבר חופשי ברשת שלהם אז סקס זה מה שבראלכם אז סבבה אבל כאני אומר וכתוב טור אישי אני לא יספר עם מי הזדיינתי איתו ויאך זה היה כי מי שרוצה יפנה אליי ואני יספר לו אבל לא חשבתי על זה אני ינסה לכתוב על דברים שיזילו ריר אם אתם יודעים למה אני מתכוון ביי בנתיים הטור יופיע מחר הוא מדבר על הומופוביה בביצפר והטור הבא על סטוצים-גומרים והולכים אז תחליטו מה יהיה קודם סטוצים כי אנ כותב את זה במקביל או הומופוביה בביצפר?

למעלה