היי אנשים כנסו...ותענו....

היי אנשים כנסו...ותענו....

או.קי הינה הפעילות הראשונה שאמרתי שנעשה... ‏שם פרטי? כינוי : גיל: עיר : גובה: תאריך לידה: איפה נולדת? אחים: . מה את לובשת כרגע ? יש לך אייסיקיו? יש לך מסנג'ר ? יש לכם חיית מחמד? מאמינה באהבה? מאמינה באהבה וירטואלית ? מאמינה באהבה ממבט ראשון? מה דעתך על הומואים/לסביות ? מאמינה ב-ה' ?! חוף או הרים ? קרמבו וניל או מוקה ? את רגישה לדיגדוגים ? יש חבר? מעוניינת בחבר? כמה פעמים בשנה את בוכה ? עברת על החוק? נרדמת בשיעור ? מתי בפעם האחרונה הסתפרת ? מתי בפעם האחרונה התקלחת ? מתי בפעם האחרונה הלכת מכות ? . שם אהוב לבת ? שם אהוב לכלב : בגדת אי-פעם ? : בגדו בך? מה הפחד הכי גדול שלך ? מה היית משנה בך? הבנאדם שהכי חשוב לך: הבנאדם שאת הכי אוהבת : הבן אדם שאת הכי מתגעגעת אליו : הבן שהכי מצחיק אותך: הבן אדם הכי לא מצחיק: הבן אדם הכי מוזר : הבן אדם הכי קרוב : סומכת עליו ?: הבן אדם הכי מניאק: הבן אדם הכי אמיתי הכי מטומטם ? הכי מסטול ? הכי חרמן ? הכי רומנטי ? הבן אדם שאת הכי רוצה לראות עכשיו ? נהנת בנתיים מהשאלון ? יושבת על כיסא? להמשיך? התחלת עם מישהו ? נשארת ערה כל הלילה ? דיברת יותר מ3 שעות בטלפון? הרגת חיה בטעות? ולא בטעות ? פגעת בעצמך פיזית? מעשנת סיגריות ? מעשנת נרגילה ? שותה אלכוהל ? צללת עם דולפינים ? נפגשת עם מישהו מהאינטרנט ? היית רוצה להיות מישהו אחר? יש לך נכשל בתעודה? התנצלת על משהו שעשית ? ראית כל הלילה טלוויזיה : העברת פתקים בשיעור ? היית אצל פסיכולוג ? פתחת את הפה באמצע מבול לבלוע טיפות? בכית בטיטניק ? ניתקת למישהו בפרצוף ? טרקת למישהו ת'דלת בפרצוף ? נישארת כיתה ? קפצת כיתה ? השומר לא הכניס אותך בבוקר כי לא היה באלו ? היה לך גבס? נשכת מישהו? נשכו אותך ? התביישת בעצמך ? התביישת בהורים שלך? התביישת בחברים שלך? חשבת לעצמך אם בריטני ספירס בתולה ? צבע עיניים: צבע שיער: צבע ציפורנים : צבע קיר בחדר : צבע מצעים : צבע מקלדת : צבע טלפון : צבע חולצה : צבע מכנס : צבע תחתונים: צבע גרביים: האם יש לך: אחים / אחיות / אח / אחות ? דיסקמן: מחמד: טלוויזיה בחדר: מחשב בחדר: . האם אי פעם: התחבקת: . נישקת : נמשכת למישהו תפוס: נמשכת למישהו פנוי: התאהבת קשות: התאהבת בידיד: נמשכת למורה בבצפר: . ניהלת רומן סודי: ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: אכלת משהו למרוות שידעת שפג תוקפו לפני יום : הלכת מכות: מכות בצחוק : קיבלת פנס בעין: הרכבת עדשות: הכנסת מזלג לשקע חשמל? : הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: בישלת ? עשית בייביסיטר: פגעת במישהו: מישהו הציל את חייך: . איחרת לבית-ספר השנה: . הברזת מבית-ספר: . הסרט האחרון שראית : הסדרה האחרונה שראית: . הדבר האחרון ששתית: אוסף משהו: . מאוהבת : נפגעת מאוד ממישהו: או.קי סליחה על החפירה חח ונחמד למי שענה...

טוב אני יתחיל...

‏שם פרטי? מאי כינוי :מייקל גיל:14 עיר : תל-אביב גובה: לא יודעת תאריך לידה:4.10 איפה נולדת? בקפלן אחים: .3 מה את לובשת כרגע ? מכנס וחולצה יש לך אייסיקיו? לא יש לך מסנג'ר ? לא יש לכם חיית מחמד?כן מאמינה באהבה? ברור! מאמינה באהבה וירטואלית ?לא מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה דעתך על הומואים/לסביות ? כל אחד יעשה מה שהוא רוצה ואין לי זכות לשפוט! מאמינה ב-ה' ?!כן חוף או הרים ? חוף ברור קרמבו וניל או מוקה ?וניל את רגישה לדיגדוגים ?קצת יש חבר? כן מעוניינת בחבר? לא כבר יש לי כמה פעמים בשנה את בוכה ? לא ספרתי עברת על החוק? לא ניראה לי חח נרדמת בשיעור ? כן מתי בפעם האחרונה הסתפרת ?לפני 5 חודשים ככה... מתי בפעם האחרונה התקלחת ? היום מתי בפעם האחרונה הלכת מכות ? .בכיתה ד' שם אהוב לבת ? אליאן שם אהוב לכלב :סנדי בגדת אי-פעם ? :כן בגדו בך? כן מה הפחד הכי גדול שלך ?מוות מה היית משנה בך? קצת את הפנים הבנאדם שהכי חשוב לך: המשפחה שלי הבנאדם שאת הכי אוהבת : אמא ואבא הבן אדם שאת הכי מתגעגעת אליו : חברה שלי הבן שהכי מצחיק אותך: עדי אשכנזי הבן אדם הכי לא מצחיק: חברה שלי הבן אדם הכי מוזר :המורה שלי הבן אדם הכי קרוב : אמא שלי סומכת עליו ?:מאוד! הבן אדם הכי מניאק:בת דודה שלי הבן אדם הכי אמיתי חברה שלי הכי מטומטם ?הרבה הכי מסטול ? אני חחחח סתם.. הכי חרמן ? ילד מהכיתה שלי הכי רומנטי ? לא יודעת הבן אדם שאת הכי רוצה לראות עכשיו ?חברה שלי נהנת בנתיים מהשאלון ? מאוד יושבת על כיסא? כן להמשיך?ברור התחלת עם מישהו ?לא נשארת ערה כל הלילה ?כן דיברת יותר מ3 שעות בטלפון?לא הרגת חיה בטעות?לא ולא בטעות ? לא פגעת בעצמך פיזית?לא מעשנת סיגריות ? לא מעשנת נרגילה ? לא שותה אלכוהל ?לא צללת עם דולפינים ?כן נפגשת עם מישהו מהאינטרנט ?לא! היית רוצה להיות מישהו אחר? לא יש לך נכשל בתעודה? כן התנצלת על משהו שעשית ? כן ראית כל הלילה טלוויזיה : כן העברת פתקים בשיעור ? כן היית אצל פסיכולוג ?לא פתחת את הפה באמצע מבול לבלוע טיפות?כן חח בכית בטיטניק ?לא ניתקת למישהו בפרצוף ?כן טרקת למישהו ת'דלת בפרצוף ?לא נישארת כיתה ? לא קפצת כיתה ? לא השומר לא הכניס אותך בבוקר כי לא היה באלו ? אם הוא רק מעיז... היה לך גבס? כן ביד נשכת מישהו? לא נשכו אותך ? לא התביישת בעצמך ?לא התביישת בהורים שלך?לא התביישת בחברים שלך? לא חשבת לעצמך אם בריטני ספירס בתולה ? לא צבע עיניים: ירוקות צבע שיער: שטני צבע ציפורנים : שקוף צבע קיר בחדר : ורוד צבע מצעים : כל מיני צבועני צבע מקלדת : שחור צבע טלפון : כסף צבע חולצה : לבן צבע מכנס : שחור צבע תחתונים:עד פה! צבע גרביים: שחור האם יש לך: אחים / אחיות / אח / אחות ?אחים 2 ואחות דיסקמן: לא מחמד: כן טלוויזיה בחדר:כן מחשב בחדר: .כן האם אי פעם: התחבקת: כן נישקת : כן נמשכת למישהו תפוס:לא נמשכת למישהו פנוי: לא התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר:לאאאא ניהלת רומן סודי:לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:לא חח אכלת משהו למרוות שידעת שפג תוקפו לפני יום לא הלכת מכות לא מכות בצחוק : כן קיבלת פנס בעין:לא הרכבת עדשות: לא הכנסת מזלג לשקע חשמל? לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:כן בישלת ? כן עשית בייביסיטר:לא פגעת במישהו: מישהו הציל את חייך:כן סיפור הרוך איחרת לבית-ספר השנה: .כן הברזת מבית-ספר:לא אני קצת חנונית חח הסרט האחרון שראית :רק הכלבים רצים חופשי הסדרה האחרונה שראית: האלופה הדבר האחרון ששתית: קולה אוסף משהו: .לא מאוהבת לא כל כך נפגעת מאוד ממישהו:כן חח דווקא היה נחמד

עונה על חלק חח

‏שם פרטי? רז כינוי : רזו'ש גיל: 18 עיר : ק"ש גובה: לא יודעת חח תאריך לידה: 18.8.1989 איפה נולדת? צפת אחים: .4 מה את לובשת כרגע ? פיג'מה של סנופי חח יש לך אייסיקיו? כן יש לך מסנג'ר ? כן יש לכם חיית מחמד? לא מאמינה באהבה? ברור מאמינה באהבה וירטואלית ? לא מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה דעתך על הומואים/לסביות ? חמודיםםם מאמינה ב-ה' ?! כמובןןן חוף או הרים ? חוף קרמבו וניל או מוקה ? מוקה את רגישה לדיגדוגים ? כן יש חבר? כן מעוניינת בחבר? יש לי חח כמה פעמים בשנה את בוכה ? אוו אוווו מלאאא עברת על החוק? לא נרדמת בשיעור ? חח לא מתי בפעם האחרונה הסתפרת ? לא זוכרת חח מתי בפעם האחרונה התקלחת ? לפני שעה מתי בפעם האחרונה הלכת מכות ? .בכיתה ז' חח שם אהוב לבת ? מרי-אן שם אהוב לכלב : סימבה בגדת אי-פעם ? : לא בגדו בך? כן מה הפחד הכי גדול שלך ? יש לי הרבה הבנאדם שהכי חשוב לך:האחיינית שליי הבנאדם שאת הכי אוהבת : סיימון שלי חח הבן אדם שאת הכי מתגעגעת אליו : סיימון שלי לא ראיתי אותו חודש :( הבן שהכי מצחיק אותך:מנחם, איזה אחד מהעבודה הבן אדם הכי לא מצחיק: יש המון הבן אדם הכי מוזר : חח יש מלא אנשים מוזריםם אני נתקלת בהמוןןן הבן אדם הכי קרוב : חברה שלי סומכת עליו ?: כן הבן אדם הכי מניאק:חבר שלי לשעבר חח הבן אדם הכי אמיתי סיימון הכי מטומטם ? מנחם חח הכי מסטול ? אוראליייי הכי חרמן ? אוראל ואיי ואיי כמה שהוא חרמן הבן אדם חח הכי רומנטי ? חבר לשעבר הבן אדם שאת הכי רוצה לראות עכשיו ? את סיימון נהנת בנתיים מהשאלון ? כן יושבת על כיסא? כן להמשיך? חח כן התחלת עם מישהו ? לא יצא לי נשארת ערה כל הלילה ? כן דיברת יותר מ3 שעות בטלפון? פיי ברורר הרגת חיה בטעות? חס וחלילה ולא בטעות ? לא פגעת בעצמך פיזית? לא מעשנת סיגריות ? איכס לא מעשנת נרגילה ? לאאא שותה אלכוהל ? לא אוהבת צללת עם דולפינים ? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט ? ברורר היית רוצה להיות מישהו אחר? לא יש לך נכשל בתעודה? אממ לא היה לי התנצלת על משהו שעשית ? כן ראית כל הלילה טלוויזיה : כן חח העברת פתקים בשיעור ? חופשי היית אצל פסיכולוג ? לא פתחת את הפה באמצע מבול לבלוע טיפות? חחח לא בכית בטיטניק ? בטחח ניתקת למישהו בפרצוף ? לא טרקת למישהו ת'דלת בפרצוף ? לא נישארת כיתה ? לא קפצת כיתה ? לא השומר לא הכניס אותך בבוקר כי לא היה באלו ? חח לא היה לך גבס? לא נשכת מישהו? לא נשכו אותך ? כן זה היה כואבבבבב התביישת בעצמך ? מלא פעמים התביישת בהורים שלך? חחח התביישת בחברים שלך? לא חשבת לעצמך אם בריטני ספירס בתולה ? חחחחחחח לא צבע עיניים: חום צבע שיער: חום צבע ציפורנים : רגיל חח צבע קיר בחדר : ירוק בהיר בהיר עם קוביות ורודות צבע מצעים : אדוםםם צבע מקלדת : שחורה צבע טלפון : שחור צבע חולצה : ורודה צבע מכנס : שחור צבע תחתונים: ורוד צבע גרביים: ורוד חח האם יש לך: אחים / אחיות / אח / אחות ? כן..אחים ואחיות דיסקמן: כן מחמד: לא טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: .כן האם אי פעם: התחבקת: .כן נישקת : כן נמשכת למישהו תפוס: חח כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: אממממ לא יודעת יכול להיות התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: .איכסס עם מורים כאלה בעעעע ניהלת רומן סודי:לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:לא אכלת משהו למרוות שידעת שפג תוקפו לפני יום : איכסה לא הלכת מכות: כן חח מכות בצחוק : כן קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא הכנסת מזלג לשקע חשמל? : לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:כן חח בישלת ? בטחח עשית בייביסיטר: כן...סיוט.. פגעת במישהו: כן לצערי מישהו הציל את חייך: .לא איחרת לבית-ספר השנה:סיימתי בית ספר... הברזת מבית-ספר: .מיליון פעם הסרט האחרון שראית : רק ידידים..היה בטלוויזיה..אין לי זמן חח הסדרה האחרונה שראית: .גיבורים מקודם הדבר האחרון ששתית: מים אוסף משהו: .דובים מאוהבת : כןןןןן נפגעת מאוד ממישהו: כן

אפילו שזה ארוך ומייגע אני עונה חחח

יפתייי תענה גםם לפחות על חצי(ולא דווקא על גיל שם ועיר כי את זה אנחנו יודעים
) ‏ שם פרטי?שחר כינוי :פרה של שוקולד
גיל:17 גובה: 1.70 תאריך לידה:25.08 אחים:3 מה את לובשת כרגע ? חולצה ורודה מכנסיים לבנות וחגורה ורודה(עזר למישו לדעת?חח זה סתם נותן תחושה שאני פקאצה
) יש לך אייסיקיו?כן יש לך מסנג'ר ? כן..הכל בכרטיס יש לכם חיית מחמד? כלב מאמינה באהבה? ברור מאמינה באהבה וירטואלית ? תאמת אני מאמינה..זה אפשרי מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא קרה לי,אבל חושבת שזה אפשרי. מה דעתך על הומואים/לסביות ? קהילה חביבה למדיי....הומו זה החבר הטוב ביותר של האישה ואני בעד! מאמינה ב-ה' ?! אמ..משו כזה אבל יש הרבה ספקות בנושא.. חוף או הרים ? חוף קרמבו וניל או מוקה ? שוקו חח את רגישה לדיגדוגים ?נורא יש חבר? לא
מעוניינת בחבר? לא כרגע כמה פעמים בשנה את בוכה ? תזכירי לי שנה הבאה אני יתחיל לספור במיוחד בשבילך
עברת על החוק? נתחיל בזה שעל החוקים בתפוז עברתי מלא...על החוק בישראל אני משתדלת לשמור=] נרדמת בשיעור ? אף פעם... מתי בפעם האחרונה הסתפרת ? ממש תספורת?לפני שנה מתי בפעם האחרונה התקלחת ? חח לפני כמה שעות מתי בפעם האחרונה הלכת מכות ? כיתה ח'
וזה היה מוצדק..אבל לא המכות שהבאתי לה מסכנה היא היתה על הרצפה עם סימן בצוואר(ולא כי אני חיה,סתם משכתי לה בשיער והיא דרמה קווין אז היא הראתה כמה שהיא מסכנה במקום לעשות עם זה משו...-אם כבר נכנסתי לזה..אני יגן על שמי הטוב...היא ישבה על השולחן משכתי לה בשיער היא התגלגלה לאחור+פגיעה עם הראש בכיסא...נשבעת לכם עפתי מהכיתה והתפללתי שלא קרה לה שום דבר רציני,יכולתי לשבור לה מפרקת חלילה...מאז לא נגעתי בזבוב!!!!!היא גם היתה היחידה שהחטפתי לה מאז כיתה ה'
) שם אהוב לבת ? אביב,אני נורא אוהבת את השם.... שם אהוב לכלב : נגרה(מי שיודע מרוקאית יבין...וזה גם שם הכלבה היפה שליייי) בגדת אי-פעם ? : אמ...לא ממש בגדו בך? כן ,פעם אחת. מה הפחד הכי גדול שלך ? להתאהב בגיל הזה שוב...עד אחרי הלימודים לא בא לי להתאהב... מה היית משנה בך? את חוסר האמון שלי באנשים... הבנאדם שהכי חשוב לך: אבא שלי הבנאדם שאת הכי אוהבת : אבא שלי הבן אדם שאת הכי מתגעגעת אליו : ואי יש כל כך הרבה הבן שהכי מצחיק אותך: בחיי אבא שלי הבן אדם הכי לא מצחיק: אני
הבן אדם הכי מוזר : אני הבן אדם הכי קרוב : אבא שלי.. סומכת עליו ?: נוראא הבן אדם הכי מניאק: האקס שלי מכיתה ט'
הבן אדם הכי אמיתי : חברה שלי.. הכי מטומטם ? ידיד שלי לשעבר...בואנהה ילד יותר מטומטם מזה לא ראיתם... הכי מסטול ? ידיד שלי שהוא כמו אח בשבילי.... הכי חרמן ? אני חוששת שיפתי שלנו....(
סורי אח שלי...-הטור בוואלה קצת מסגיר אותך) הכי רומנטי ? האקס שלי...היה רומנטי קצת..(טוב נו לא נתקלתי בממש רומנטיים) הבן אדם שאת הכי רוצה לראות עכשיו ? חברים שלי.. נהנת בנתיים מהשאלון ? כן חח יושבת על כיסא? לצערי(הגב שלי נהרס מזה חח) להמשיך? יש לי ברירה....(??) התחלת עם מישהו ? כן נשארת ערה כל הלילה ? קצת יותר מכל הלילה ... דיברת יותר מ3 שעות בטלפון? בטח...היום אני מתחשבת בחשבון של סוף החודש... הרגת חיה בטעות? גם בכוונה... ולא בטעות ? כה פגעת בעצמך פיזית? לא לפי מה שזכור לי.. מעשנת סיגריות ? כן...(סתם סתם) מעשנת נרגילה ? לא..טעמתי פעם אחת לפני כמה שנים.. שותה אלכוהל ? לא
צללת עם דולפינים ? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט ? כן
היית רוצה להיות מישהו אחר? היתי רוצה להיות עם יופי כמו נינט
יש לך נכשל בתעודה? היה לי בכיתה ו'
התנצלת על משהו שעשית ? כן ראית כל הלילה טלוויזיה : כן העברת פתקים בשיעור ? כן היית אצל פסיכולוג ?בכיתה ג' אמרו לי שהיתי..לא ממש פסיכולוג אבל..בכיוון.... פתחת את הפה באמצע מבול לבלוע טיפות? חחחח כשהיתי קטנה בכית בטיטניק ?לא...הסרט מצחיק חחח...סתם סתם...אבל לא עצוב עד דמעות.... ניתקת למישהו בפרצוף ? כן,רק למי שניתק לי ואז מתקשר אני מנתקת לו בחזרה
(איזה חוסר כבוד עצמי לנתק בפרצוף ולצלצל שוב) טרקת למישהו ת'דלת בפרצוף ? לא זכור לי.... נישארת כיתה ? לא! קפצת כיתה ? הלואי חח השומר לא הכניס אותך בבוקר כי לא היה באלו ? לא ח היה לך גבס? לא נשכת מישהו? נשיכה באמצע מריבה או סתם כדי להכאיב לא... נשכו אותך ? כנ"ל.. התביישת בעצמך ? אמ...לא זכור לי התביישת בהורים שלך? לא התביישת בחברים שלך? היו שכן אבל לא הראתי את זה...ניסיתי להתעלם מזה.. חשבת לעצמך אם בריטני ספירס בתולה ? לא חשבתי שכן צבע עיניים: ירוק צבע שיער: שטני בהיר צבע ציפורנים : שקוף?
צבע קיר בחדר : לבן(בקרוב צובעת-בית חדש) צבע מצעים : ורוד צבע מקלדת : כסוף שחור צבע טלפון : כסוף שחור צבע חולצה : ורוד צבע מכנס : לבן צבע תחתונים: לבדוק?? צבע גרביים: ורוד לבן האם יש לך: אחים / אחיות / אח / אחות ? כן דיסקמן: כן מחמד: כן טלוויזיה בחדר: לא..אבא שלי אומר לי שמאז שיש מחשב הוא בקושי רואה אותי,אז כשתהיה לי טלוויזיה בחדר הוא בכלל לא יראה אותי,הוא לא מעוניין אז אני מכבדת את זה
מחשב בחדר: העבירו אותו לסלון
(בדיוק בגלל הסיבה למעלה) האם אי פעם: התחבקת: .כן נישקת : כן נמשכת למישהו תפוס: כן,וזה נורא מעצבן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: כן קרה התאהבת בידיד: לצערי כן.. נמשכת למורה בבצפר: הוו גאד המורים שלנו לא חתיכים בכלל ניהלת רומן סודי: לא חושבת... ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרוות שידעת שפג תוקפו לפני יום : כן,כל עוד שהוא לא היה מקולקל הלכת מכות: כן מכות בצחוק : כן קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא הכנסת מזלג לשקע חשמל? : חחחח לא חושבת.. הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: בטחח... בישלת ? תמיד עשית בייביסיטר: כה פגעת במישהו: לצערי כן מישהו הציל את חייך: כן..אבא שלי ולא פעם את... איחרת לבית-ספר השנה: .לא =] הברזת מבית-ספר: כן.. הסרט האחרון שראית : החופשה (עם קמרון דיאז..איזה סרט חמודדדד) הסדרה האחרונה שראית: גיבורים הדבר האחרון ששתית: נס קפה אוסף משהו: ברווזים,(כל דבר שקשור בזה) מאוהבת : לא נפגעת מאוד ממישהו: כן...אחת הסיבות שאני לא סומכת על אנשים.. (יאאא זה נגמרר???)

חחחח . נחממד:)

‏שם פרטי? טל כינוי : טליק גיל: 15 וחצי עיר : נצרת עלית גובה: 1.61 תאריך לידה: 27.3.92 איפה נולדת? בארץ:) אחים: .2 מה את לובשת כרגע ? תלבושת עם ג'ינס יש לך אייסיקיו? כן . .217680736 יש לך מסנג'ר ? יאפ . . יש לכם חיית מחמד? כן , צ'ינצ'ילה מאמינה באהבה? מאוווד מאמינה באהבה וירטואלית ? לא כ"כ מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן! מה דעתך על הומואים/לסביות ? נחמד , כל אחד והנטיות שלו מאמינה ב-ה' ?! אה-הא חוף או הרים ? חוף קרמבו וניל או מוקה ? וניל את רגישה לדיגדוגים ?חחח מאוווד יש חבר? כמעט . .חח מעוניינת בחבר? למה לא?! כמה פעמים בשנה את בוכה ? המון עברת על החוק? לא . חח נרדמת בשיעור ? כן מתי בפעם האחרונה הסתפרת ?לפני 3 חודש מתי בפעם האחרונה התקלחת ? היום בבוקר מתי בפעם האחרונה הלכת מכות ? .חחחח לא זכור לי שם אהוב לבת ? ליאם שם אהוב לכלב : צ'יקו בגדת אי-פעם ? : לא בגדו בך? לא מה הפחד הכי גדול שלך ? לאבד אנשים שחשובים לי מה היית משנה בך? ממממ . .לא יודעת . . הבנאדם שהכי חשוב לך: אמא - אבא - ושתי אחים שלי הבנאדם שאת הכי אוהבת : אחי הקטנצ'יק הבן אדם שאת הכי מתגעגעת אליו : אחותי ז"ל הבן שהכי מצחיק אותך: ידיד הכי טוב שלי ,דן הבן אדם הכי לא מצחיק: סתם עוד אחד . .חחח הבן אדם הכי מוזר : הבן אדם הכי קרוב : סומכת עליו ?: ידיד שלי הבן אדם הכי מניאק: . . הבן אדם הכי אמיתי : בת דודה שלי הכי מטומטם ? הכי מסטול ? הכי חרמן ? חחחחח . .שרון:p הכי רומנטי ? חחחח . .שניר:D הבן אדם שאת הכי רוצה לראות עכשיו ? נהנת בנתיים מהשאלון ? נחמד מאוד:) יושבת על כיסא? כן להמשיך? נוו . . התחלת עם מישהו ? חחח לא! נשארת ערה כל הלילה ? המוון דיברת יותר מ3 שעות בטלפון? חחחח - כן! הרגת חיה בטעות? לאאאא!!!! , כאילו חוץ מנמלה וכאלה . . ולא בטעות ? לאאאאא פגעת בעצמך פיזית? לא! מעשנת סיגריות ? לא. . מעשנת נרגילה ? לפעמיים שותה אלכוהל ?בקטנה , לא המווון צללת עם דולפינים ? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט ? לא . . היית רוצה להיות מישהו אחר? יש לך נכשל בתעודה? לא . . התנצלת על משהו שעשית ? קורה . . ראית כל הלילה טלוויזיה : לא . . העברת פתקים בשיעור ? חח כן היית אצל פסיכולוג ?לא פתחת את הפה באמצע מבול לבלוע טיפות?כשהייתי קטנה בכית בטיטניק ?כן! ניתקת למישהו בפרצוף ?כן . . טרקת למישהו ת'דלת בפרצוף ? כן . נישארת כיתה ? לא קפצת כיתה ?לא השומר לא הכניס אותך בבוקר כי לא היה באלו ? לא היה לך גבס? לא נשכת מישהו? חחח . .כן נשכו אותך ? חח . .כן התביישת בעצמך ? לא התביישת בהורים שלך? לא התביישת בחברים שלך? לא חשבת לעצמך אם בריטני ספירס בתולה ? חחח ..כל יום אני חושבת על זה צבע עיניים: חום צבע שיער: חום צבע ציפורנים : כרגע , אדום!:) צבע קיר בחדר : צהבהב עם תכלת צבע מצעים : ציבעוני:) צבע מקלדת : שחור עם כסוף צבע טלפון : כסוף צבע חולצה : כחולה צבע מכנס : גי'נס כהה צבע תחתונים:לבן:) צבע גרביים: תכלת:) האם יש לך: אחים / אחיות / אח / אחות ? 2 אחים דיסקמן: חחח לא מחמד: טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: .כן האם אי פעם: התחבקת: .ברור נישקת : כןן נמשכת למישהו תפוס: אה-הא נמשכת למישהו פנוי: כןן התאהבת קשות:לא התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: .חחחחחחחח לא! ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרוות שידעת שפג תוקפו לפני יום :לא הלכת מכות: לא. . מכות בצחוק : המוון :) חחח קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא הכנסת מזלג לשקע חשמל? :לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת ? כן עשית בייביסיטר: כן פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: .לא איחרת לבית-ספר השנה: .כן הברזת מבית-ספר: .לא הסרט האחרון שראית : לא זוכרת :D הסדרה האחרונה שראית: . הדבר האחרון ששתית: פאנטה אקזוטי אוסף משהו: .לא מאוהבת : לא . . נפגעת מאוד ממישהו:כן!!

NoAm1238

New member
חח ארווךך רצח, אבל נעשה :)

‏שם פרטי? נעם כינוי : נוו באמת...אנא ערףףף S: גיל: 14 עיר : הוד השרון גובה: מטר ובמבה D: תאריך לידה: 12.3.94 איפה נולדת? הוד"ש אחים: 2 [אחיות><] מה את לובשת כרגע ? ת'אמת...? חח מגבת, אבל רק כי יצאתי מהמקלחתת >< ! יש לך אייסיקיו? יאפפ יש לך מסנג'ר ? כעע יש לכם חיית מחמד? כעעעעע=] מאמינה באהבה? כן.. מאמינה באהבה וירטואלית ? חרא תיזמון..עזבו -__-" מאמינה באהבה ממבט ראשון? נאמ...כע מה דעתך על הומואים/לסביות ? בס..עלא כיפאק ממותקק מאמינה ב-ה' ?! חח התחלתי ^ ^ חוף או הרים ? חווווףף[[: קרמבו וניל או מוקה ? ונייייייל את רגישה לדיגדוגים ? חח כה.. יש חבר? חפרניייייים ! , לעע משו מעוניינת בחבר? כעעע כמה פעמים בשנה את בוכה ? חח אל תשאלו.. עברת על החוק? לא איזה, אני ילדה טובה >< (כן כן) נרדמת בשיעור ? כןן מתי בפעם האחרונה הסתפרת ? חודש,חודשיים.. מתי בפעם האחרונה התקלחת ? לפני חמש דק' חעחע [; מתי בפעם האחרונה הלכת מכות ? בצחווק , אתמול .. שם אהוב לבת ? בר !!! :) שם אהוב לכלב : זואי (כפרעלללליה3>) בגדת אי-פעם ? : לע, אני האחרונה שתבגוד.. ! בגדו בך? ררר.. מה הפחד הכי גדול שלך ? לאבד את הבנאדם הכי יקר! )= מה היית משנה בך? לאדעעת הבנאדם שהכי חשוב לך: רר...הנסיךך שלללי הבנאדם שאת הכי אוהבת : כנ"ל >< הבן אדם שאת הכי מתגעגעת אליו : חח אמילי השמנעע מניו יורק DD: הבן שהכי מצחיק אותך: יש הרבה , ברוך השם [[: הבן אדם הכי לא מצחיק: הקרציה שתמיד מנסה להצחיק..עדי ההומו SS: הבן אדם הכי מוזר : צח =S הבן אדם הכי קרוב : טחח אחותי ^.^ סומכת עליו ?: אעע, סתם חברה אחתת :) הבן אדם הכי מניאק: עידווווווווווו ~; הבן אדם הכי אמיתי: חוץ ממני? חח אמ.. [???] הכי מטומטם ? וועא וועא..איזה תיבת פנדורה פתחנו פהה.. הכי מסטול ? איתמר >< הכי חרמן ? חחחחח אני DDD: 24\7 הכי רומנטי ? אעע אנא ערףף !? הבן אדם שאת הכי רוצה לראות עכשיו ? בייבי שלי :( נהנת בנתיים מהשאלון ? משו , מדהים.. יושבת על כיסא? כע להמשיך? נוו..מהר בקשה אם אפשר :) התחלת עם מישהו ? חח לעע, אני ? רק דופקת מבטים ; ) נשארת ערה כל הלילה ? כעעעעעע דיברת יותר מ3 שעות בטלפון? חח חמודים, 3 זה המינימום :) הרגת חיה בטעות? בבבחייים לא ! ולא בטעות ? לאאא! פגעת בעצמך פיזית? לעעע, חח עוד לא בכל אופןן מעשנת סיגריות ? בלללאט ! לא מעשנת נרגילה ? פפעם ב... [בעיקרון לא..] שותה אלכוהול ? תלוי מה..[= צללת עם דולפינים ? לע נפגשת עם מישהו מהאינטרנט ? נושא רגיש.. \\: היית רוצה להיות מישהו אחר? ישמצב.. יש לך נכשל בתעודה? חח הכלללל התנצלת על משהו שעשית ? אווהוו. ראית כל הלילה טלוויזיה : כע העברת פתקים בשיעור ? כןןן היית אצל פסיכולוג ? כה... פתחת את הפה באמצע מבול לבלוע טיפות? לעע, לא כולם כמוכם >< דיסלקטיייים :p בכית בטיטניק ? לעע.. ניתקת למישהו בפרצוף ? ממ-כעעע=] טרקת למישהו ת'דלת בפרצוף ? לע נישארת כיתה ? לא קפצת כיתה ? לא השומר לא הכניס אותך בבוקר כי לא היה באלו ? לאא , שימות מצדי D: היה לך גבס? לא נשכת מישהו? לא נשכו אותך ? לא מזה פה?! התביישת בעצמך ? לע התביישת בהורים שלך? לא התביישת בחברים שלך? לע חשבת לעצמך אם בריטני ספירס בתולה ? לעע צבע עיניים: חום צבע שיער: חום צבע ציפורנים : כרגע, ורודדד D: צבע קיר בחדר : כתום..בדרך לשיפוץ (((:) צבע מצעים : אוייש דרעקים צבע מקלדת : שחורררה צבע טלפון : שחורר צבע חולצה : (אמרתי לכם שאני עם מגבת?) צבע מכנס : כנ"ללל צבע תחתונים: שוב? צבע גרביים: חח ... האם יש לך: אחים / אחיות / אח / אחות ? 2 אחיות H_H דיסקמן: התקדמנו לאייפודים :) מחמד: כעעע טלוויזיה בחדר: יאפפ מחשב בחדר: OH YEAH האם אי פעם: התחבקת: .כעעע נישקת : ררררר כעעע D: נמשכת למישהו תפוס: חח כן.. \= נמשכת למישהו פנוי: כעעעעעעעעעעע התאהבת קשות: נושא רגיייש , יאפ. התאהבת בידיד: בחחים לא.. אחד הדברים שאני נזהרת S: קרו מקרים.. נמשכת למורה בבצפר: .בעעעע , זונות !. ניהלת רומן סודי: חח עוד לא.. ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: ללאא ז' שלי אכלת משהו למרוות שידעת שפג תוקפו לפני יום : חח לאאאאאא הלכת מכות: לע מכות בצחוק : כעעעע, היה צחוקים D; קיבלת פנס בעין: לעעע הרכבת עדשות: לאא הכנסת מזלג לשקע חשמל? :לאאאאא, בדרך לנסות [; הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כעע בישלת ? כעעע , אני שפית משובחת ;~) עשית בייביסיטר: כעע פגעת במישהו: כן.. אוי , אני כלבעע (= מישהו הציל את חייך: חח הם לא היו בסכנה.. איחרת לבית-ספר השנה: כע הברזת מבית-ספר: כעעעע הסרט האחרון שראית : איך להיפטר מבחור ב-10 ימים ... שליטעעע(:) הסדרה האחרונה שראית: חח "האי" הדבר האחרון ששתית: קולהה אוסף משהו: .לעע מאוהבת : כןן...בבנאדם הכי מדהים בעולם , בייבי שלי : אני אוהבת אותך ! 33> . נפגעת מאוד ממישהו: כה.. יאללללה סלאמתתתת' D:

למעלה