היי אנשים לא זכרתי שחמוטל אמרה לי

היי אנשים לא זכרתי שחמוטל אמרה לי

שהפורום הזה נפתח.. אז עכשיו נזכרתי אז הנה אני.. מה קורה יש פה אנשושים שמלא זמן לא דיברתי איתם.. תספרו מה קורה... מה עושים..? יש לי רעיון יותר טוב.. קצת מפגר אבל לא נורא שרשור הכרויות שם:תאיר סתיו גיל: 13 וחצי סגנון רכיבה : ווסטרן כמה זמן את/ה רוכב/ת : בסוף השנה הזאת שש שנים שם החווה : חוות איתן מיקום החווה : קיבוץ אילות שם המדריך/ה : רותי שדמות גילי שדמות שם הסוסים האהובים עליך : שחר ודוני וניק מאיפה את/ה : אילת דברים נוספים:אני אוהבת סוסים אני חייה ונושמת סוסים אני אוהבת להשתולל אני שונאת פופ טראנסים ומזרחית אני אוהבת רוק רוק כבד מטאל ורוק ישאלי שונאת קטנטנות והמורדים וכל דבר שמדבר ספרדית בטלוויזיה

Shai Felton

New member
עשינו כבר../images/Emo170.gif

ברוכה הבאה!
שם: שי גיל: 15 וחצי סגנון רכיבה : אינגליש כמה זמן את/ה רוכב/ת : ארבע שנים שם החווה : משמר העמק מיקום החווה :קיבוץ משמר העמק שם המדריך/ה : נעם שם הסוסים האהובים עליך : כפיר ה-
, אוטי וגיל. מאיפה את/ה : משמר העמק דברים נוספים:

S H I L G I

New member
Hello world..this is me...../images/Emo29.gif

כן הכותרת אינפנטילית אבל בטוח יש חלק שיבינו (רמז: Saddle Club) שם:נטע הראל גיל: 13 וחצי סגנון רכיבה : אינגליש כמה זמן את/ה רוכב/ת : 3 שנים וקצת שם החווה : מרכז רכיבה קיבוץ יגור מיקום החווה : קיבוץ יגור שם המדריך/ה : יפתח אמדורסקי והילה סהר שם הסוסים האהובים עליך : שילגי(ה), חגי, לאדה..אני גם אוהבת לרכב על ערבה אבל אין לי סימפטיה אליה..היא פשוט לחוצה כזו..כשעוברים ליד התא שלה היא ישר מורידה אוזנים..לא יודעת.. מאיפה את/ה : חיפה דברים נוספים:אני חיה, אוהבת, ונושמת סוסים, אוהבת לשחק בהורסלנד, להכיר אנשים מכל העולם שגם אוהבים סוסים והפלינגרים, אוהבת לפגוש אנשים מהאינטרנט, אני מכורה לאינטרנט, זה כמו אינפוזיה, הדבר היחיד שעוצר בעדי להיות במחשב זה אח שלי, שגםהוא מכור אבל המחשב בחדר שלו אז יש לו יתרון ואני תמיד צריכה להתחנן להיות במחשב, וכשאני במחשב אני משהו כמו 4-5 שעות..אני גם אוהבת רוק ישראלי, לרוק לא ישראלי אני לא מתחברת.. בכלל, אני אוהבת מוזיקה ישראלית, פופ אני לא ממש מתה על זה, אבל לפעמים יוצא לי שאני נדלקת על שיר מסויים...

למעלה