היי אנשים!מה המצב?זוכרים אותי???

shikma r

New member
היי אנשים!מה המצב?זוכרים אותי???

חזרתי אתמול מהחופשה מבקעת הירדן...המחשב שלי קצת נדפק אז אני לא ועת אם ההודעה הזאת תגיע לפורום... אני רושמת את ההודעה הזאת מהעברית שמופיעה מתחת להודעה וזה לוקח הרבה זמן ואני גם לא בטוחה שההודעה תגיע לפורום...מישהו ודע מה אני צריכה לעשות???בכל מקרה כמה פיספסתי כשלא הייתי כאן???

../images/Emo104.gif סליחה, תזכירי לי מי את...

סתםםם! איך היה? אין לי מושג מה הבעיה וגם אין לי מושג איך את מגדירה "נפסדת" אז בראשון אני לא יכולה להועיל, בקשר לשני- פשוט תקראי...

shikma r

New member
למה סירחון???

אז כלום לא קרה?שומדבר מענין? יופי! הרגע סיימתי לדבר במצלמת אינטרנט...דיברתי עם חבר שלאח שלי...אבל לא יכלתי להראות את עצמי כי אני נראית נורא כי יש לי שעורה בעין...מה זה קשר לפורום?לא יודעת!

laughter19

New member
אמציא בשבילך חרות טבעית חדשה

the freedom to shut up
אני פעם נטרתי טינה לדגל המדינה שבהודעות של הקטנה (רק כדי שיתחרז) אבל תן לילדה לחיות
למה לחנוק את אהבתה לישראל? ___ פורום קטנוני!

offspringer

New member
אני?! לא, מה פתאום

רק רציתי שלמקרה שארצה לעשות פה קצת שמח (מריבה...) יהיה לי בסיס.

../images/Emo104.gif הסתבכת קצת ../images/Emo46.gif

האמת שהתכוונתי לצחוקיה שאליו שירשרתי את התגובה אבל אם כבר כתבת- ככה אתה מנסה לעורר כאן מריבות???
הדגל שלי כחול ולבן

offspringer

New member
מה זה הסמיילי בנושא?

כ, זה נראה לי מוזר, כי לא אמרתי שום דבר, בגלל זה כתבתי את זה, והנושא היה רציני. ובקשר למריבות, כן אני מנסה לעורר מריבות, ככה אני מה כ´פת לך?! הנה מריבה אחת קטנה: איבאנז זה חרא! ח ר א ! ! ! סתכלו מה הולך להיות פה.

התחלנו? ../images/Emo13.gif

האמת שבפורום הזה אני לא חושב שיש לרוב כאן מושג מה זה איבנז....

shikma r

New member
מצטערת,אבל לא הבנתי מה הבעיה

בדגל ישראל???? ועל מה אנחנו מנסים להתווכח???? לא סתםכמה צרפתים שהכרתי בחופשה אמרו לי שהישראלים ברברים ואוהבים ללכת מכות ולהתווכח.... אז במיוחד בשבילם ובשבילך...

offspringer

New member
חח

אני חושב, בטוח, שכל מי שיש בו עצבים על העולם אוהב ללכת מכות, הגיוני לא?

offspringer

New member
יופי!

מי בא להצית את סניף כלי זמר בפתח תקוה? (איבאנז ישראל, לא איבאנז ישראל.. סניף איבאנז בארץ, לא, הסניף הראשי של תאגיד איבאנז בארץ ישראל, הנה יותר טוב, סניף, לא, שגרירות, ..., המרכז הנהולי של תאגיד איבאנז-יפאן במדינת ישראל, לא כולל פלשטין ויהודה ושומרון, זהו מצאתי את התאור הנכון, יופי לי, טרילי לם)

shikma r

New member
אולי תלך ללמד את הצרפתיים מזה ../images/Emo104.gif

להילחם...כשהם ניסו להיות ברבריים כמו שאני וחברה שלי אמרנו "שאנחנו אוהבות" לא יצא להם כלום חוץ מקרב חגורות באחד החדרים... לעולם יש עוד הרבה ללמוד...

offspringer

New member
גלל ש...

איבאנז היא חברה יפאנית שהמוצרים שלה מיוצרים ביפאן, פרט לגטרות של האמנים ה"יו אס איי קוסטום מייד" המפעל האמריקאי הסודי של איבאנז, וחוץ מזה יפאן היא ארץ מסריחה בלי שום קשר לאיבאנז.

כן!

היא לא מסריחה! (הם הרי המציאו את הטנטו, הווקזישי, הקָטָנָה, והדָאי-קָטָנָה...
)

למעלה