היי אנשים מפוחדים....

בנאשי

New member
היי אנשים מפוחדים....

קוראים לי ליאור ואני בת 16 אז ככה: למה לעזאזל ארה"ב בכלל מתקיפה את עירק???? למה?? למה?? לא חסר כבר מלחמות בעולם אז עכשיו עוד אחת?? אווףף האמריקאים האלה חושבים שהם יודעים הכל!! אבל הם לא! אני בעיקרון נגד מלחמה ואלימות אני רק חושבת שהפתרון להשגת שלום בעולם ולא רק בישראל זו דרך ההידברות..גם אם היום זה קצת קשה לדבר אחד עם השני, אין ברירה וחייבים לעשות את זה!!! מלחמה לא תועיל בשום מקרה והיא רק תוביל לאסון! ואני לא אתפלא אם תוך 3 שנים מהיום תפרוץ מלחמת עולם שלישית!! נו באמת, אנשים אל תתנו להיסטוריה לחזור על עצמה!! תפתחו את הלב ותתחילו לדבר גם אם אתם שונאים את האנשים אותם אתם שונאים!! זו הדרך היחידה!! ואקנח בשיר: שיר תקווה/אביב גפן בואו נצעד לחלום בלי גזע ולאום בואו ננסה עד שיהייה טוב עד שיהייה נקבור את הרובים ולא את הילדים בואו ננסה עד שיהייה טוב,עד שיהייה לחופש הניצחי לילדים שלי (וגם שלכם) בואו ננסה עד שיהייה טוב, עד שיהייה!!

א ב י ק

New member
רק בגללך ובגלל אביב גפן

מתחילות מילחמות!!! ילדה תוצאי את החיתול מהפה ותביני. אם לא היו רכרוכים כמוכם בעולם הדביל סאדם לא היה מרים את הראש.

yair012

New member
אין סיכוי שזה יקרה +

עדיף מלחמה! ואביב גפן לא עוזר הפעם!

א ב י ק

New member
אביב גפן הראשון שיברח

ואיתו כל אילו שפוחדים וכולם יברחו תחת התרוץ שהממשלה לא בסדר

בנאשי

New member
מה הקשר לאביב גפן!!!????!???

בסך הכל השיר הזה מבטא את מה שאני חושבת!!!!!!!!! ואני חושבת שצריך לדבר ולא להלחם כי מלחמה לא תועיל בכלום חוץ מזה שמצב ההרוגים במלחמות יעלה!!!!!!

xflil

New member
ארה"ב תוקפת כי

זה אינטרסים של ארה"ב לתקוף ולכבוש את עיראק... מבחינות כלכליות, הרי מה שבאמת מנהיג את ארה"ב זה החברות הגדולות והאינטרסים שלהם, כסף כסף כסף... ודבר שני עניין משפחתי בוש האב התחיל, והבן רוצה לסיים הדמוקרטיה הגדולה של ארה"ב... שטויות במיץ כשהאינטרסים שלהם משחקים, הם יהרגו עשרות אלפי אנשים גם חפים מפשע בשביל להשיג את מבוקשם מתן

xflil

New member
ארה"ב תוקפת כי

זה אינטרסים של ארה"ב לתקוף ולכבוש את עיראק... מבחינות כלכליות, הרי מה שבאמת מנהיג את ארה"ב זה החברות הגדולות והאינטרסים שלהם, כסף כסף כסף... ודבר שני עניין משפחתי בוש האב התחיל, והבן רוצה לסיים הדמוקרטיה הגדולה של ארה"ב... שטויות במיץ כשהאינטרסים שלהם משחקים, הם יהרגו עשרות אלפי אנשים גם חפים מפשע בשביל להשיג את מבוקשם מתן

למעלה