היי אנשים... עזרה!! פליזזז..

BareL2009

New member
היי אנשים... עזרה!! פליזזז..

היי... אני בן 15 ובכיתה י' קשה לי מאוד עם בנות, לדבר איתן וכאלה... השאלה היא כזאת: איך אני יודע אם בת עושה לי עיניים בכיתה? איך אני יודע אם היא מרגישה אליי משו? איך אני יודע אם היא נמשכת אליי? מבטים אומרים משהו? וחיוכים? מידי פעם כשהמבטים שלנו מתחברים, לפעמים היא מסיטה את מבטה, אם אנחנו בשיחה אנחנו מסתכלים לאחד השניה בעיניים, עמוק עמוק והרבה זמן, בעיניים שלה יש משהו מיוחד, רואים שזה לא אותו דבר כשאני מסתכל לה בעיניים או למישהי אחרת, החיוכים שהיא שולחת לי, לא חיוכים של נימוס (אפשר להבדיל...) וכך גם המבטים (הם לא של "אופסס העיניים שלי טיילו בכיתה ונעמדת בדרכי", אלו מבטים של דקות שלמות של בהייה בי, גם אם אני זז..). מה אני עושה? יש לזה כיוון? איך אני יודע אם היא מרגישה אליי משהו? איך אני יודע אם היא מנסה לרמוז לי משהו? קיצר... איך אני יודע אם היא "עושה" לי עיניים? או אם היא פשוט מסתכלת עליי כי פשוט נתקלתי במבטה..? (זה לא חשוב מה אני מרגיש... זה חשוב לי לדעת איך אני יודע אם היא באמת מנסה לרמוז לי משהו עם המבטים או שזה סתם מבטים...) אני יודע שאני סותר את עצמי עם ההסבר והשאלות, אבל השאלות זקוקות לתשובות שאחריהן ההסבר יקבל מבט ראיה חזק וברור יותר=] תודה לכולם מראש...!!! להתראות...

tofil

New member
המממממ

תדע משו שיעזור לך לכלל החיים בנות אוהבות לדעת שרוצים אותם אם אתה מתעלם מהמבטים שלה היא יוכלה לחשוב שאתה לא רוצה.. כי אתה זורם עם הרמזים... אני למשל זורקת מבטים רמזים ואם הוא לא זורם אנלא ממשיכה :| בכל מקרה כשהיא עושה לך עיניים שזה בעצם שהייא מסתכלת עלייך אז כשהיא עושה אתזה פשוט תסתכל עליה גם :] אפילו אם היא משפילה את המבט... אתה צריך ביטחון... לך הצידה איתה ותנסה לזרז את העיניינים תנסה לנשק אותה או לדבר איתה על מה שאתה מרגיש :] מקווה שעזרתייי ...

BareL2009

New member
תראי...

אם היא מסתכלת עליי, אני לא מתעלם, אני מחזיר מבט ומסתכל עליה והיא מחייכת אליי ואני אליה... אני לא יכול לבוא אליה ולנשק אותה ככה פתאום, זה יבריח אותה ואז היא לא תוכל להסתכל לכיוון שלי יותר, אני מעדיף שלא לקחת סיכון שרמה כזאת... אני אתן לזה לתפוח קצת ואז אני אכניס את זה לתנור.. אני לא רוצה סתם אחר כך שהעוגה לא תצא טוב או שתישרף.. אני אתן לה זמן עם הנשיקה או עם הרגשות, אבל בנתיים אני צריך לתת לזה עניין, לתת לה להרגיש שאני רוצה אבל לא להראות את זה בצורה מוגזמת.. בערך.. תודה על העצה =]=]=]=]=] שבת שלום ומברוכת!!=]=]

Tabacco 19

New member
אני לא מבין למה אתה צריך לחכות...

חבל שהיא בסוף תחשוב שהחיוכים שאתה מחזיר אלה חיוכים של נימוס. אני לא חושב שאתה צריך למהר ולנשק אותה,פשוט תיצור קשר גם לבוא ולשאול לשלומה זה גם התעניינות. פשוט תשמור על האש חמה...בהצלחה

BareL2009

New member
תראה, אני עוד לא בטוח שכלל שהיא רוצה...

אני לא יודע אפילו אם היא רוצה אותי, הכל ניחושים ויכול להיות ואולי וכל זה.. אבל זה לא בטוח, למרות שיש סיכוי די סבבה שהיא כן רוצה. עכשיו, לגבי מה שאמרת... ליצור קשר, לפעמים אני יושב איתה בכיתה ואני והיא לבד, אני בשולחן שלי מכוון אליה והיא בשלה מכוונת אליי.. (כמו שהיה לי איתה בים שישי בהפסקה..) דיברנו וזה, היא הייתה פתוחה איתי ודיברה איתי וכל זה, אבל עדיין יכול להיות שככה היא, שפשוט היא מדברת ונפתחת בקלות לאנשים.. אני לא יודע, להיכנס ל"יכול להיות" ול"אולי" זו סכנה לכל אחד... עכשיו, בעיקרון אם אני ידבר איתה וזה, זה יישמע לי מאוד תקוע אם אני יגיד לה אם היא יכולה להביא לי ת'פלא/אייסי/מסנ שלה.. זה יישמע לי תקוע ולא קשור, והפחד מהדחייה מלחיץ אותי... ברגע שבראש שלי יש מחשבה שזה תקוע, זה לא ייצא... אבל אם אני יגיד לעצמי "יאללה כוס אמק" ופשוט יגיד את זה, אני יגיד, אבל שוב, אם הפחד הוא מהדחייה, כמו כל גבר... =/ שיהיה, כמו שאמרתי מקודם, אני אתן לבצק לטפוח לפני שאני מכניס אותה לתנור.. ניתן לה חודש, כמו שאמרת אני אשאיר את האש על חם ואזרום איתה ולא ייבש אותה ולא יעשה משהו שיהרוס אתזה... קיצר, אש חמה, חודש, ובהצלחה לי =] תודה על הכל!!!!! להתראות...

למעלה