היי אנשים עזרה...

Bassיסט

New member
היי אנשים עזרה...

חייב רעיון לתפושת... אני חייב שהיא תהיה תחפושת קלה ולא יקרה... ושתהיה נוחה להופיע איתה (יש הרבה הופעות בפורים) שנה שעברה התחפשתי לדורבן אבל אני רוצה לחדש השנה... אז תעזרו לי... ושאלה... בשיר האחרון ב "לוי" על מה הוא מדבר? מי זה "המושיע שבשחור יופיע" ????? תמונה שלי שנה שעברה בבסיס...

nuna19

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יו! נשפכתי מהתחפושת הזאת ש-עה עכשיו!!!! יצירתית משהו... (עם הבאס זה בכלל היה נראה טוב...) בקשר לתחפושת אז לדורבנים היה לפני חודש הדרן די יצירתי והם לבשו שם בגדים די פרועים. יש תמונות אולי זה ייתן לך רעיון. ובקשר לשיר אין לי מושג מי זה האיש. אבל אם תשאל את גיא אני מאמינה שהוא יספר (ובפירוט כמו שהוא רגיל...)

RTur

New member
נראה לי שזה ברור למה צריך להתחפש..

"בפורים הזה אני בליינד קאובוי"
ואחלה תחפושת! גם אני התחפשתי פעם לדורבן ושרתי את יצאנו לרקוד בבצפר חחח אבל שלך יותר טוב

לדורבנים יש כמה שירים עצובים במסווה

ב"לוי", וזה לדעתי אחד מהם... אולי אני טועה, וכמובן שאפשר לפרש זאת בכמה אופנים, אבל אני חושב שזה שיופיע בשחור הוא מלאך המוות. שים לב למילות השיר, הן לא שמחות בכלל.. לעומת הלחן!

../images/Emo45.gif

זוהי גם הפרשנות שלי. חוץ מזה, שאם כבר מזכירים את השיר- נכון זה אחד השירים היותר "ביטלס"ים בצורה דיי מבריקה?

nuna19

New member
אכן כן!

עכשיו כשאני חושבת על זה... הנה מצאו עוד סגנון למגוון שכבר יש ב"לוי" וסחטיין על הפרשנות. העיקרון של מוסיקה שמחה חוזר פעם שניה.

Bassיסט

New member
אני גם חושב שזה מלאך המוות...

אלא אם כן הכוונה לאיזה חרדי או משהו כזה...
שמישהו ירשום לשאול את גיא לגבי זה...

למעלה