היי אנשים! שאלה! השיר של הדורבנים "לא בא לי לשמוע" הוא חידוש?
ל ל י מ ו ן New member 4/11/03 #4 קורה.... תשמע אל תתחיל לטעון לי פה שהם מעתיקנים שומע???????? לא סתם אבל קורה.....לי אישית זה ממש לא היה מוכר ודפקא תשיר הזה לקח לי פול זמן עד שנקלט במוח כשבדרכלל אני זוכרת שירים אחרי פעמיים שאני שומעת אבל חפיף..... אוליי בגלל שזה שקט......? לונורא....אבל חיים טופים שיהיו לנו!
קורה.... תשמע אל תתחיל לטעון לי פה שהם מעתיקנים שומע???????? לא סתם אבל קורה.....לי אישית זה ממש לא היה מוכר ודפקא תשיר הזה לקח לי פול זמן עד שנקלט במוח כשבדרכלל אני זוכרת שירים אחרי פעמיים שאני שומעת אבל חפיף..... אוליי בגלל שזה שקט......? לונורא....אבל חיים טופים שיהיו לנו!
E EdEn and NiCkY New member 5/11/03 #12 נכון הוא מוקר מאיפה שהוא גם כשאני שמעתי אותו ביצפאן אני כזה שומעת ועושה לאבא שלי מה אבא זה חידוש הוא עושה לי לא ....וזה היה מה זה מוכר לי
נכון הוא מוקר מאיפה שהוא גם כשאני שמעתי אותו ביצפאן אני כזה שומעת ועושה לאבא שלי מה אבא זה חידוש הוא עושה לי לא ....וזה היה מה זה מוכר לי
° °•BeNjA BuBa•° New member 4/11/03 #5 ../images/Emo42.gifנ"ש- אני חדשהה../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif ממצ'ב אני שרי.. (כמו העגבנייה, sheri) בת 15 אני אוהבתת מאוד את השירים של הדורבנים שירים מדהימייםם לאחרונה גם התחלתי להעריץ ת'להקה וראיתי אותם גם בהופעה מישהו רוצה לדבר
../images/Emo42.gifנ"ש- אני חדשהה../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif ממצ'ב אני שרי.. (כמו העגבנייה, sheri) בת 15 אני אוהבתת מאוד את השירים של הדורבנים שירים מדהימייםם לאחרונה גם התחלתי להעריץ ת'להקה וראיתי אותם גם בהופעה מישהו רוצה לדבר
H Hii BiTcH New member 5/11/03 #9 שרי?! וואי איזה שם יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאפה למרות שיש ילדה שקוראים לה שני שרי ואני שונאת אותה אבל בתור שם פרטי? פצצה
שרי?! וואי איזה שם יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאפה למרות שיש ילדה שקוראים לה שני שרי ואני שונאת אותה אבל בתור שם פרטי? פצצה
° °•BeNjA BuBa•° New member 5/11/03 #11 ../images/Emo42.gifטנקססססס../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif
H h p g i r l New member 5/11/03 #10 לא בא לי לשמוע!../images/Emo99.gif../images/Emo82.gif ברוכה הבאה!