היי אנשים! שאלה.

בן בן!

New member
היי אנשים! שאלה.

נגיד, ושלמה יפרוש (חס וחלילה טפו, טפו, טפו) מעסקי השואו ביזנס, מי לדעתכם הוא היורש? מי ראוי לקבל תואר מלך אחריו. (ואני מתכוון מהזמרים שצעירים יותר ממנו, לא איינשטיין, פוליקר או כאלה) והאם לדעתכם בכלל יש מישהו עם פוטנציאל כזה מהזמרים שיש היום, או שאין אחד שמתקרב אפילו במעט לרמתו.

רינת1

New member
שאלה טובה

לדעתי אין יורש, אין מישהו שיכול להחליף אותו. כל אחד מיוחד בדרך שלו ושלמה יש רק אחד. ישנם המון זמרים צעירים טובים כיום,אבל לא נראה לי שאפשר לראות עכשיו מי יהיה בעוד 20 30 שנה טוב לפחות כמו שלמה. אני חושבת שהזמן יעשה את שלו, ועם הזמן נראה זאת. כדי שמשהו יהיה יורש הוא צריך להיות במשך 20 30 שנה זמר שכותב שירים, שר שירים קהל שיואב ויעריץ הצלחה במכירת דיסקים וכו´. זה לא קל, צריך להיות ממש טוב כדי להשאר למעלה רוב הזמן. למרות שגם לשלמה לא היה קל וחלק בהתחלה. היו לו רגעים קשים, הופעות עם זוג אנשים בקהל, אתם בטח יודעים אבל הוא התחשל מזה, למד התגבר והמשיך הלאה זה מה שהפך אותו לטוב הוא לא וותר הוא עשה את מה שעשה מתוך אהבה ואמון. אז דניאל עוד 20 שנה כשניפגש תשאל שוב את השאלה ואולי נוכל לראות את התשובה. מה אתם חושבים.

AGADAT 21

New member
שלמה לא יפרוש

ואיןאף אחד שמתקרב לרמתו הוא פשוט הוא ואף אחד לא יגיע למוניטין שהוא רכש לעצמו כל השנים

אי אפשר לענות על זה כרגע

שלמה ארצי היה מן אמיר פיי גוטמן כזה בתחילת הקריירה שלו (רק עם קול, יופי וכישרון. יחי ההבדל הקטן!) נכון שבהתחלה הוא נהיה כוכב, אבל זה היה לשנים מועטות, אחר כך הבינו שהוא עושה חרא תקליטים, ובהתאם גם תכננו לנדות אותו מהעסק. הוא בעצמו תכנן לפרוש ובגלל זה הלך ללמוד משפטים ומשחק באוניברסיטה כדי שיהיה לו מקצוע. למעשה "גבר הולך לאיבוד" היה אמור להיות תקליט הפרידה שלו מעסקי המוזיקה, והשאר כבר ההיסטוריה עשתה את שלה. כך שבאמת אי אפשר לדעת. אולי אמיר פיי גוטמן יהיה שלמה ארצי הבא?

בן בן!

New member
טפו טפו טפו

אבל באמת נראה לי ששלמה יותר מדי מכור לבמה מכדי לפרוש.

מגיקל

New member
איזו שאלה????

לא לא לא לא לא יהיה יורש לשלמה!!! אין, ברגע ששלמה יפרוש אני מתמכרת למוזיקה קלאסית! אין אף אחד שיגיע לרמה שלו אם אפילו לבן שלו אין עשירית מהכישרון שלו! חשבתם מה היה מצב המוזיקה הישראלית בלי שלמה ארצי? אאוץ´...

לא

לשלמה ארצי אין כרגע יורש, אבל יש כאלה שמתחילים להראות סימני חיים אחד מהם הוא טל שגב. שכל המחשבים שיודעים להתקלקל יושמדו שיר (עפיפון)

המוזיקה הישראלית

הכל ישתנה כששלמה ילך. כואב ויכאב לדבר על זה אבל זה צריך להשתחרר. הרמה תרד. בכלל עם השנים היא יורדת, ושלמה הוא מן אחרון המוהיקנים מהכותבים הטובים. אז אם הוא הולך, הלך עלינו. צריך להתחיל לייבא מבולגריה.

הוא בכלל מרומניה

(ראה תמונה). אבי, הגיע הזמן שתדע שלא כל מה שאני אומרת יש לזה בהכרח משמעות. לפעמים זוהי סתם מוזה שנחתה עלי לשבריר שניה והותירה בי את חותמה. באותה מידה, אנחנו כמובן יכולים לייבא מערב הסעודית, אם שגיא לא יכבוש לנו אותה קודם......

רוני היקרה

סתם אני שכחתי לרגע אם הוא רומני או בולגרי, זה הכל... אני יודע טוב מאוד שלא כל מה שאת אומרת הוא בעל משמעות במיוחד אחרי שמעבידים אותך קשה עד מאוחר בלילה (אנחנו כבר נטפל בבוסים שלך)!!! ואל תשימי את הקובץ שלי בקישורים כי הוא לא באיכות מי יודע מה (גם הנגינה שלי וגם הקובץ עצמו)

למעלה