היי אנשים
, אשמח שתעצבו לי משהו קטן..

היי אנשים ../images/Emo13.gif , אשמח שתעצבו לי משהו קטן..../images/Emo9.gif

סואו...
טקסט : בלילה בלילה ,בצאת הכוכבים , ישבתי וחשבתי מנסה למצוא מילים.. לבן אדם כ"כ מדהים. יום הולדת מגיע רק פעם בשנה, זה יום שצריך להראות בו המון אהבה, אבל אני לא צריכה יום מיוחד אחד , שיבוא ויראה לך עד כמה אתה בשבילי אתה מיוחד :) ואם מלאכים לא היו קיימים לא הייתי פוגשת אותך בחיים! אז רציתי להגיד בפעם המליון , שאני אוהבת אותך המוןהמון . יום הולדת שמח נסיך שלי . אמממ...אם אפשר להוסיף לבבות ודברים חמודים כאלה :]]]] ו..בצבעים בהירים ,מה שבא לכם,תתפרעו (;
אני צריכה את זה לימים הקרובים אז מי שיכול לעזור, תודה ענקיייייייייייית מראש =]] יום מקסים לכולם (-:
.

תיקון קטן בטקסט,יש שם שגיאה..XD

בלילה בלילה ,בצאת הכוכבים , ישבתי וחשבתי מנסה למצוא מילים.. לבן אדם כ"כ מדהים. יום הולדת מגיע רק פעם בשנה, זה יום שצריך להראות בו המון אהבה, אבל אני לא צריכה יום מיוחד אחד , שיבוא ויראה לך עד כמה אתה בשבילי מיוחד :) ואם מלאכים לא היו קיימים לא הייתי פוגשת אותך בחיים! אז רציתי להגיד בפעם המליון , שאני אוהבת אותך המוןהמון . יום הולדת שמח נסיך שלי . הייתה טעות ב " שיבוא ויראה לך עד כמה אתה בשבילי אתה מיוחד :) " :S שוב תודה..

וווווווווואוווווו ! ../images/Emo12.gif

תודה מאמי ! את מלכה ! את מוכשרת בטירוף ! תודה,תודה,תודה :))
. המשך יום מעולה !

ב י ש ו ף

New member
כישרון ענק תגישי מועמדות לג'ורנימו אם יקחו

אותך בטוח......... תרוויחי מלא כסף גשי אני אומר לך גשי..... ותשמתשי בעיצוב הזה כתיק עבודות אני הייתי לוקח אותך........אם היה לי חברה כזאת. מעולה תקישי גרונימו ואת המילה דה מרקר ביחד זה יתן לך את העמוד של הבעלים יכול להיות שתקבלי משרה שם......

אמממ..אני יכולה גם עיצוב תמונה?פליזי../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif:(

באמת אני ממש ממש מצטערת על החוצפה..
אבל זה דחוף ..:X אני רק צריכה לכתוב על התמונה, איפשהו .. 28.8.88 ולהוסיף כמה קישוטים קטנים , ישירה קצת ילדותי כזה
שוב סליחה , ובאמת תודהההההההה ענקיייייייייית למי שיעזור! אין לכם מושג כמה אני מעריכה את זה =]] אוהבת מלא !
ותודה . !

יואווווו ../images/Emo99.gif :)

תודה קוקית !@#@!
י'מוכשרת אחת ! יצא מדהיםם =]] !
:) תודה רבהרבהרבהרבה :)

למעלה