היי אנשים...

zvizo

New member
היי אנשים...../images/Emo183.gif

אני מידי פעם נכנסת לפורום המאוד מגובש שלכם (איי הב טו סיי) ... הייתי בהופעה בבארבי ואני ראיתי שפירסמתם פה פעם לוח הופעות ואני לא מוצאת אותו...תודה. אגב, ה12.11 גם אני ראיתי את המודעה אתמול באיזור כפר ויתקין אבל לא היה כתוב איפה... תודה לכם!

אמבלי

New member
גמני ראיתי את המודעה הזו

ראיתי אותה בגן שמואל ובחדרה..על זה שיש הופעה ב-12.11 ובאמת לא רשום או שממש לא שמתי לב איפה ההופעה.. מישו יודע??

polekiko

New member
זה בטח יעצבן פה כמה אנשים

אבל אתמול ראיתי שלט של הופעה שלהם ב12.11 ו2 דברים מאוד מוזרים ויוצאי דופן... 1. כתוב למעלה בצד: 20+ 2. וכתוב: לבירור מקום האירוע יש לחייג.......... קיצור זה משהו סמוי

talba3

New member
גם אני ראיתי את זה באיזור בייתי

שבמקרה באיזור כפר ויתקין גם חחח

יא! היית בגנשמואל!! אני משם :]

מממ חברה שלי אחת התקשרה לשם והם אמרו שזה במעפיל וקודם יש מסיבת רגאיי והם עולים רק באיזה 11... שאני לא בטוחה עד כמה זה נכון. מממ ויש לי חברה שהקיוג'ה בויתקין הוא של אמא שלה והיא אמרה שזה שם, זה כזה הזוי. איתי חייב לאמת משהו :] אוהבת המוווון, אופיר

eladi88

New member
../images/Emo2.gif

לא מצאת את לוח ההופעות?? לא יכול להיות אז קודם כל...הוא מופיע בטאגליינס ושנית היית עושה חיפוש קטן העונה לערך "לוח הופעות" והיית מוצאת לפחות 3 הודעות....שכולם שלי
לוח הופעות! 9/11 בי באר שדרות 11/11 בארבי כפר סבא 19/11 בארבי ת"א - לא בטוח עדיין!! לאחר מכן יציאה לפגרה לצורך עבודה על הדיסק הבא

eladi88

New member
לא נאמר\פורסם רישמית

איתי אמר שזה ב 99% יתקיים... אבל אם לא? אז שיבואו אלי בטענות??? למה מה קרה??

א נ ד י א

New member
נו אז מה נסגר עם גן שמואל?

נפתרה התעלומה?...זה קרוב אלי אני מממממש רוצה!!!

eladi88

New member
תראו

יש 2 אפשרויות או להתקשר למועדון הבארבי שאחראי על ההופעות של בית הבובות וכאלה ולשאול אותם לגבי זה או לחכות שאיתי יודיע פה רישמית

למעלה