התקשרתי ודיברתי עם המתאמת קהל... ואמרתי לה שאנחנו באים מהפורום של יוסי ונהיה משהו כמו 20 אנשים <אמרתי לה שזה פחות או יותר, כי אני לא יודעת בדיוק כמה> אז היא אמרה שזה בסדר גמור והיא תשמור לנו מקומות ושאני ישתדל להכין רשימה עד מחר מי בטוח בא ולהתקשר אליה ולהגיד לה בדיוק כמה באים. היא אמרה גם משהו בקשר לגילאים... שעדיף שלא להביא הרבה ילדים קטנים כי אז לא יצלמו ת'קהל לטלויזיה כי אין להם אישור לצלם ילדים קטנים או משהו כזה... וזהו... אז תעשו טובה ותכתבו פה בדיוק מי בא בטוח וכמה ילדים באים איתו ובערך באיזה גילאים... <סליחה על החקירה> תשתדלו עד מחר לכתוב פה שאני יוכל להתקשר להגיד לה...
מה נשמע? דיברתי עם יוסי, הוא הופתע לשמוע שמגיעים אנשים, אז הבטחתי לו מעריצים רעשניים בקהל! ואם בא לכם אז תכינו אפילו שלטים כי כנראה שהמצלמה הולכת להתמקד בכל מקרה, אני שמח לשמוע, שריתוש, שהתקבל אישור סופי להגיע לצילומים! זה יעודד וישמח מאוד את יוסקה, מה גם שהולך להיות מוקרן הקליפ החדש! בהקרנת בכורה.... עדכונים בהמשך...שיהיה לכם לילה טוב.
אוקיי התקשרתי למתאמת קהל והכל בסדר... היא שמרה לנו מקומות... בקשר לשעה ולרחוב... אפשר לקבוע עם כולם בתחנה המרכזית בשעה 17:45... ונחכה עד שכולם יגיעו בערך עד 18:00 ואז נלך לאולפנים... הם ביקשו שלא נאחר ושנגיע לשם ב- 18:15 (כי הצילומים כעיקרון מתחילים ב- 18:30) אז תשתדלו לא לאחר...
ב- 17:45 בתחנה המרכזית אה.. ועוד משהו... חחח כנראה שכשיזמינו את יוסי להיכנס אז המצלמות יהיו עלינו... לא להתבייש.. חחח
אז רבע לשש כווולם בתחנה מרכזית ולא לאחר! יש לנו עוד ללכת קצת ברגל לאולפנים אז אל תאחרו.. ומי שיכול שיביא מצלמות {אם יתנו לצלם} ומה המצלמות עלינו?! חח אני ומצלמות לא חברים טובים.. אה.. ומי שרוצה יכול להביא שלטים..
אני לא מגיע כנראה כמו שכבר אמרתי... יש לי מבחן מאוד חשוב בת"א. זה ממש מבאס אותי. אני לפחות מקווה שאתם תהנו שם, (אני בטוח) והכי חשוב שתעשו רעש כשיוסי יעלה, ותעודדו אותו. גם בשבילי! תהנו, תצלמו וספרו לי איך היה!!!!!!!!!!!!!!!!!! ביי!
תקשבו לא קבענו במקום מדויק להפגש בו, אז שימו לב: בקומה הראשונה, סמוך לכניסה הראשית, יש סניף (בתוך הת. המרכזית) של בנק הפועלים. בואו נפגש שמה... כמו שאמרתי אני אגיע ישר מהצבא אז ניר יש לי בקשה: אם הפרטים קצת משתנים, תעדכן אותי בבקשה....... יאללה יש לי אוטובוס עוד 10 דקות!!! יום מקסים לכולם! איזו דרך טובה להתחיל את סוף השבוע...