היי אנשים

moon and sun

New member
היי אנשים ../images/Emo24.gif

חזרתי אחרי היעלמות קצרה, הייתי די עסוקה עם הלימודים (בגרויות) והבחור החדש
אבל עכשיו אני פה! מה שלומכם? מה חדש? מה פספסתי?

linu2

New member
../images/Emo39.gif אוריתתתת

מה שלומך? את יכולה בקלות לראות מה פיספסת. קצת דפדוף אחורה וקריאה של כל ההודעות.
אנחנו לעומתך, לא יודעים מה קרה איתך אז את מוזמנת לעדכן במה שאת רוצה. כמו כן, סוף השבוע הגיע. את צריכה לבחור קורבן חדש למשחק השאלות שלך. לא?

moon and sun

New member
ליןןןןןןןן

בקשר לעדכונים, אין כל כך הרבה חדש, אנחנו ממשיכים להיפגש, הוא מתקשר כל יום, היום אנחנו יוצאים לסרט (עוד לא החלטנו איזה אבל הוא נתן לי את זכות הבחירה ואני מתלבטת אם לסחוב אותו לאיוז קומדיה רומנטית או לא
). החששות עדיין ישנם ועדיין איני מצליחה להחליט האם הוא באמת רציני לגבי או לא. הוא ממש המליח לבלבל אותי לגבי הכוונות שלו!!!

moon and sun

New member
חה חה חה!

לא לימדו אותך שלא צוחקים על אנשים עם ליקויי הקלדה-מהירה-עד-כדי-טעויות ???

linu2

New member
ממש בתחילת הדרך...

את מתרגשת לפני פגישות איתו?

moon and sun

New member
כן, אני חושבת

כלומר, כן מתרגשת לפני פגישות וכאלה אבל אין את פרפרי הבטן האלה שבדרך כלל יש בתחילת הקשר. חזרתי עכשיו מהפגישה, היה ממש נחמד! ועכשיו אני יכולה לומר כמעט בוודאות שכן ניתן לסמוך עליו. דיברנו קצת והוא אמר לי שהוא לגמרי לא בנוי לסטוצים ושהוא מחפש בחורה רגילה למערכת יחסים ארוכה, רצינית, אוהבת וכל מה שמשתמע מכך. ולמען האמת זה פחות או יותר הבחור שאני מחפשת- בחור לקשר רציני רק ש... אני לא בטוחה שזה הזמן, לא בטוחה שאני מוכנה עכשיו. וחוץ מזה, אני לא מבינה למה אין את הפרפרים האלה בבטן ואין את ההתרגשות העצומה הזאת שהרגשתי פעם.

s h i r k u s h

New member
קחי את הזמן לאט לאט...

לא חייבים להיות פרפרים ישר, צאי ותהני בלי לחץ.

linu2

New member
את לא מוכנה למה?

למה התכוונת? דיברת על סקס? יכול להיות שאין לך את הפרפרים כי משהו חסר לך באופן כללי. זה יכול להיות אחד משלושת הדברים הבאים:
הוא לא עושה לך את זה מבחינה רגשית.
הוא לא עושה לך את זה מבחינה שכלית.
הוא לא מושך אותך חיצונית. אלה המרכיבים של האהבה שאני למדתי אותם. אם משהו שם חסר אז לוקח לה זמן לבוא...

moon and sun

New member
התכוונתי שאני לא בטוחה

שאני מוכנה לקשר רציני כרגע. העניין הוא שלא מזמן נפרדתי מהחבר הקודם שלי והיה לי מאוד קשה להתגבר והחלטתי שאני לוקחת לעצמי פסק זמן ו... הוא פשוט בא ממש בפתאומיות! ממש לא ציפיתי לזה ולא תכננתי את זה. כשהוא אמר לי שהוא רוצה מערכת יחסים רצינית מצד אחד חשתי הקלה (שהוא לא סטוציונר או משהוא כזה) אך מצד שני זה קצת... לא יודעת, לא כל כך נראה לי.
נראה לי שהסתבכתי!

moon and sun

New member
חזרתי עכשיו מאוד פגישה איתו

הינו בפיקניק של החברים שלו. הוא הציג אותי בפני כולם, הם קיבלו אותי ממש יפה. לאט לאט אני מתחילה לתת אמון בבחור אומנם עדיין איני מרגישה את ההתלהבות העצומה הזאת. מה אתם אומרים? זה רע? זה עוד יכול לקרות או שאם אין את זה על ההתחלה זה גם לא יגיע?

linu2

New member
אם לא תמשיכי לנסות - לא תדעי ../images/Emo13.gif

אני יודעת שזו תשובה מעצבנת אבל זה אינדיווידואלי וכל מקרה לגופו. אם לי אין התלהבות בהתחלה - no fucking chance שזה יבוא עם הזמן. קרה שמתחתי, משכתי, ניסיתי, חשבתי שיש בי התלהבות מסויימת אבל זה לא היה זה. i can't fool myself

s h i r k u s h

New member
moon and sun....

נראה שקשה לך לתת אמון בבחורים ובאהבה בכלל, ולכן אולי את עוצרת את עצמך מלהתלהב מהפגישות איתו. נראה שאת נהנית איתו ושהוא מעוניין בקשר רציני, אחרת לא היה מכיר לך את חבריו, אז לדעתי תזרמי ואם ממש תרגישי שזה לא זה - תחתכי את הקשר. דבר נוסף, לדעתי עלייך לספר לבחור הנ"ל שאת לא בטוחה במה שאת מרגישה, כדי לא להשלות אותו סתם- זה לא יהיה פר. בהצלחה

למעלה