היי אנשים,

spectacular

New member
היי אנשים,../images/Emo39.gif

הייתי פה כל הזמן, אז אני לא יכולה לאמר שהתגעגתי, אבל, התגעגתי, תזכירו לי, על מה הפורום הזה? או שמא, על מי הפורום הזה? מלא
לכולכם, "החיים הם כמו קופסא של שוקולד,לעולם אינך יודע מה תקבל."(פורסט גאמפ)

Deerest

New member
אז קחי עוד אחד

האם זה סימן חיים? האם אפשר לנער את האבק מהכסא שלך? האם מה שקבלת היה בכלל שוקולד?

spectacular

New member
בוקר\ערב טוב ../images/Emo20.gif

יש לי היום יום הולדת, הופ הופ טרללה, גדלתי בשנה,
צפיתי השבוע שוב ,בפעם המי יודע כמה, בסרט "פורסט גאמפ" ממליצה ביותר, נמצא בהחלט בעשרת הראשונים שלי, איזה סרט עושה לכם את זה? כזה שלא אכפת לכם לראות שוב ושוב?

מזל טוב!!!!../images/Emo49.gif

הרבה אהבה ועוד אהבה ועוד ועוד אהבה... זה הכי חשוב, ואני מאחלת לך מזה כמה שאת יכולה להכיל יווווו, איזה כיף כשיש יומולדת. אתה חוגגת? עושה משהו מיוחד?

spectacular

New member
יום הולדת זה זמן לחשבון נפש.../images/Emo65.gif|

בהחלט הרגשה של חגיגה אבל בכל מיני צורות החיים זה סרט...

בטח סרט

ואיך אומרים באנגלית... the best show in town. אני בהחלט יכולה להגיד את זה על הסרט שלי... חשבון נפש? כמעט כל יום טל, כך אני עושה, ולפעמים אפילו כמה פעמים ביום... ואז אני ממש ממש מלטפת אותי,לאט, בעדינות, מלקקת את הפצעים,אומרת לעצמי כמה מילים, אפילו קשות, קצת בוכה, נושמת עמוק, מרחיבה את הטבעת... וממשיכה...

Deerest

New member
לקח זמן, אבל נזכרתי

חפשי (טוב טוב) את הסרט "אנגוס", לפחות כך זה נקרא בעברית. לא תשכחי אותו. משנה פרספקטיבות.

ש איילת

New member
הייייי...דירסט

הייתי ב- 2 ספריות וידאו היום ואף אחת מהן לא מצאה במחשב סרט בשם: א נ ג ו ס. התאכזבתי. האם תוכל לומר את שמות השחקנים? ואולי..מאייתים את זה אחרת? יש לי 'סטייה' והיא שאני אוהבת לקחת סרטים מומלצים על ידי אנשים שראו..אם זה נשמע מעניין (ומשנה פרספקטיבות בהחלט נשמע מעניין) מישהו פעם המליץ באחד הפורומים על הסרט "דג שמן" לקחתי מהספריה ונהנתי מאוד. ערב טוב איילת

למעלה