היי אנשים...

• פותח הנושא cj33
  • פורסם בתאריך

cj33

New member
היי אנשים...../images/Emo53.gif

רציתי לשאול אותכם אם אתם מכירים פינות חמודות בטבע באיזור מודיעין ויער בן שמן, מקומות ספציפיים שיפה לטייל בהם ברגל, או לעשות פיקניק, או סתם לשבת ולהנות מהירוק והפריחה. יש המלצות?
תודה רבה מראש!

Neta558

New member
פשוט לצאת ברגל מהעיר...

אנשי הסיירות שפה בטח יוכלו לתת כמה מקומות מיוחדים באיזור.. אבל ההמלצה שלי היא פשוט להתחיל ללכת ברגל אל מחוץ לעיר. סה"כ כל האיזור פה מוקף גבעות, וכל אחת מהן יפיפיה. בדר"כ הטיולים הלא מתוכננים הם אלה שמגלים את הפינות היפות ביותר
צריך רק לשים לב שלא החליטו לגדל שם פרות באותו שבוע.
נטע

תמהוני

New member
בדיוק, הנא כמה מקומות, באמת לא חסר

גבעת תיתורה (מצפון לעמק-דותן וכליל-החורש) בטח מתחילה שם עכשיו פריחה מהממת, רק בזהירות מהפרות
נחל ענבה - מהר לפני שלא יישאר. מתחילים מהעיגול איפה שבונים את המע"ר, באזור מתחם קייזר גבעת הברושים בין רעות למכבים

הלוגן

New member
ייייששש! הנושא האהוב עליי

שאלה לי אלייך: האם הכוונה שלך היא סתם ל"קפיצה לטבע"- כלומר ללכת לא יותר משעה מחוץ לבית וליהנות, או לטיול יותר רציני? האםמ ברשותך אוטו? אם הכוונה היא ל"קפיצה לטבע"- הייתי הולך למקומות שנטע המליצה עליהם. הייתי מוסיף את אום אל-אומדן אולי היא מודיעין העתיקה, עתיקות שנתגלו בחפירות ההצלה להרחבת כביש מס' 3 ובה נמצא כנראה בית-הכנסת העתיק בעולם!
איך מגיעים
הולכים/נוסעים על כביש 3 שיוצא מגבעת C לכיוון עמ' איילון ולטרון, מסתכלים שמאלה (אם הולכים מכיוון מודיעין החוצה) כ-100 מטר אחרי הבתים הכי דרומיים של מודיעין, ומוצאים את המקום. אני אחכה לתגובה שלך ואמליץ על טיולים נוספים, אם תרצי... אם הכוונה היא לטיול יותר רציני של כמה שעות,

א.א.אפל

New member
תיקון כמה טעויות...

(ככה זה שכותבים על הבוקר...) 1. ההודעה הקודמת היא שלי ולא של הלוגן (המשתמש שהיה פה על המחשב קודם) 2. הייתי הולך למקומות ש"תמהוני" המליץ עליהם, ולא נטע (נטע פשוט לא הזכירה מקומות) 3. השורה האחרונה סתם השתרבבה פנימה.

Squad 55 Taylor

New member
והנה משהו יותר קרוב....

אם את גרה במודיעין אז פשוט תסעי עם הרכב לפארק הענקי לייד הכיכר שהולכים לבנות תרדי למטה עם השביל (הכי טוב לעשות את זה באופניים אני וחבר עושים את זה כל שבת זה לא קשה) תרדי ואז תמשיכי צפונה נדמה לי לדרך לא סלולה שהיא אמורה להיסלל בעתיד וזה 2 דרכים שביניהם יהיה נחל מלאכותי בעתיד ככה שתיראי גם לפי המים. הדרך ממשיכה איזה 2-3 קילומטרים ומתוך הדרך אפשר תמיד לצאת ולטפס על ההרים המדהימים שמסביב שאחרי הגשם כל הצמחים והירוק עליהם פרחו, אני ממליץ ואם יש לך אופניים את מוזמנת להצטרף אלי ואל חבר

cj33

New member
לאיזה פארק ענקי אתה מתכוון?

ואיפה יש מקום להחנות את האוטו?

cj33

New member
אני אשמח אם תמליץ לי

על טיולים נוספים...
אני מחפשת טיול קליל של לראות נוף ולהנות מהטבע... פחות מתלהבת מחפירות ארכאולוגיות וכד'

Squad 55 Taylor

New member
סי גיי'

אני יודע למה את מתכוונת אין שם חפירות יש שם רק נוף טהור... הפארק שבונים במודיעין... שלחתי לך מסר

תמהוני

New member
נראה לי שאתם מדברים על נחל ענבה

מצ"ב מפה: פשוט להתחיל מהעיגול וללכת מערבה, אי אפשא לפספס...

למעלה