היי אנשים../images/Emo7.gif תכנסו ותקראו
היי אנשים...ממצבכם? זה לא כזה קשור לפורום,אבל הייתי חייבת לספר!!!!! כמו ששמתם לב,לא כלכך הייתי ביומיים האחרונים... דפקו לי משמרות במדא והכל...בעעע... קיצר רציתי לספר לכם על משהו שהיה לי היום... היום בסביות 2:30 יצאנו עם האמבולנס לכיוןן בית העלמין בחולון, אבטחת הלוויה של מישהו... כשהגענו,לא ידעתי של מי ושל מה.... בקיצור זה היה של החייל ליאור זיו זיכרו לברכה.... דובר צהל שנהרג בלילה... בקיצור ההלויה התחילה,אני רוצה להגיד לכם שהאח הקטן שלו היה ביותר היסטריה מאשר ההורים שלו.... אז בקיצור כשמשפחה היתה צריכה לדבר קצת עליו,אז הגיע תורו של האח הקטן.... הוא לא דיבר יוצר מידי, רק כמה מילים...הוא אמר "אתה היית לי המורה הכי טוב של החיים" "אני יודע שלא כלכך אמרתי לך אתזה אבל אני אוהב אותך" ופרץ בבכי..... אחרי ששמעתי את המילים הללו הלב שלי נקרע, אני לא מכירה את המשפחה,פרצתי בכזה בכי....אין לכם מושג! וחברים שלו,וכל החיילים שהם לוחמים,גברים עומדים ובוכים כנו ילדים קטנים,קרע לי ת'לב.... רק רציתי להגיד בקיצור שלחיילינו מגיע את כל הכבוד שבעולם, שהם שומרים עלינו,נהרגים בישבילינו ובשביל המדינה! אני מצדיעה להם בכבוד רב ובלב גאה! מן יהיה זכרו ברוך וינוח על משכבו בשלום....