היי אנשים
אני צריכה עזרה...

frikin shin

New member
היי אנשים../images/Emo70.gif אני צריכה עזרה...

היי אנשושיי! מה נשמע? תקשיבו, אין לי הרבה תמונות של רוזוול ואני אוהבת לשים תמונות יפות בדסקטופ ואני מתחילה לשים שוב ושוב אותם תמונות ונמאס לי כבר! אז במקום לשלוח אותי לאתרים לחפש שעה תמונות תהיו מותק ותשימו לי כמה תמונות יפות שיש לכם באיזה תיקייה אישית שכתוב עליה רוזוול
ישמח אם תעזרו לי קצת... ב-
דניאל

h e n y

New member
יש לי הרבה תמונות......

אם את רוצה אני יכולה להביא לך אתר של תמונות ישר...... בלי לחפש... אבל אני לא יודעת איך לעשות גלריה של התמונות...

King Of Kromags

New member
דניאאאאאל. ;;../images/Emo103.gif

בשביל זה הודעה חדשה?
- לבקשות כאלו, תשרשרי לפחות!
- יש גלריות, זה כולה קליק אחד על המילה "גלריות".
- תחפשי באתרים, לא יקרה כלום. אבל תשרשרי

PopPy

New member
כן, נדב לא מודע לפרט השולי הזה../images/Emo6.gif

יש עדיין בעיה עם הגלריות, אני מנסה להבין איך לעזאזאל אני יכולה להעלות גלריה חדשה שלא עולה לפני שיש בה תמונה כשאי אפשר להעלות אליה תמונה לפני שהיא עולה.. עזבו, מסובך, אני צריכה לברר מה לעזאזאל קרה שם ולמה הרסו את השיטה הישנה הטובה והחביבה להעלאת הגלריות ולמה מסבכים לי את החיים
.

frikin shin

New member
אכן קשה ללחוץ על המילה גלריות

כשהיא שקופה... פליז תשרשרו לי תמונות!!! is that too much too ask for??? כל אחד יסתכל בספריה עמוסת תמונות שלו וישים אחת. זה הכל! לא מבקשת יותר!

King Of Kromags

New member
יוו, כאן פורום רוזוול..../images/Emo103.gif

לא פורום "לקטר-על-נדב-בצורה-קטנונית". אני באופן אישי בעד להפיל את האשמה על אתי שלא פתחה את הגלריות, וגם אם אין - זה פרט שולי, תדמייני שיש. ו...ו...ו...דיברתי באופן כללי על גלריות, לאו דווקא על הגלריות שאיןלפורום. ;;

Colorful Rose

New member
../images/Emo79.gif אדון מנהל אתה צריך לסדר את

החתימה שלך היא לא גמורה.. ופורו..

h e n y

New member
נראה לי שזה ספויילר התמונה למעלה

אז- אופסססססס מצטערת.. לא חשבתי...
ודרך אגב, באמת תהיתי לאן נעלם הגלריה......
הינה תמונה בלי ספויילר

frikin shin

New member
תודה!!! ואנשים...

במקום להפוך את השרשור הזה ללמה אין קישור לגלריות אתם יכולים לשרשר לי תמונות!!! כמו ש h e n y עשתה... וh e n y איך קוראים לך? סליחה שאני לא יודעת
ויאללה שרשרו לי תמונות!!!!!!!!!!!!!!!1

למעלה