היי אנשים
ממצב? מי פה?...

Chuchit

New member
נצל"'ש../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

שמתם לב שGC שרים ברוב השירים שלהם על כסף, מליונרים, ואבא שלהם
טוב אם לא שמתם לב אני כן אזזזז
. טוב דיי סתמו כבר
.

אבא שלהם.

אוי לי, אבא שלהם. די! די לבכות על אבא! אוקיי, הוא עזב אתכם. אוקיי, הוא עזב אתכם בערב כריסמס. אוקיי, אמא שלכם לימדה אותכם לשיר שירי תפילות ולסגוד לג'יזס והוא כל חייכם. די!!! ואחר-כך כותבים שהם לא מתלוננים. חה חה חה.

Chuchit

New member
דפנטלי מעצבן../images/Emo4.gif../images/Emo28.gif

לכי תביני, אשכרה טראומה
מזכירים אותו מקסימום כל שני בתים בשיר. ותמצאו ליריקססיים סתכלו איך הם מדברים בלהט שמה על כסף
גם בוולדורף וורלדווייד, גם בלייפסטייל, וגם בליטל ת'ינגז [
?]

¥EleVatioN¥

New member
אולי זה באמת כזו טראומה../images/Emo129.gif

הרי סך הכל כל מה שהם כותבים זה על החיים שלהם נראה שהם ממש נפגעו מזה והם מוצאים דרך להתגבר על זה בשירים שלהם בכתיבה ככה לפחות אני רואה את זה...

Chuchit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo28.gif

למרות שיש איזו סקילה מצד ג'ואל.. היה רשום באתר שלהם (עובדות), שג'ואל לא רצה לכתוב על אבא שלו בThe Little Things, אבל בנג'י התעקש. הם הקדישו לו שני שירים שלמים (או שלושה), מצרפים אותו לשירים, באמת שזה טיפה מוגזם כל שיר לשמוע עליו. אפילו קצת מדכא.. אבל אני איכשהו בדעה שלך

Blizzard Beach

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo94.gif

ראיתי פעם סרט נטוש על סיפור מאוט מאוט דומה לאימושנלס.

אני דווקא לא מסכימה.

שירים למגירה תמיד אפשר לכתוב, וזה באמת מוציא המון, אבל זה גם הפך לקטע מסחורי מצדם... כולם מדברים על איך שאבא שלהם עזב אותם, ואיך שהם מסכנים, ואיזה מגניבים שהם שהם כותבים עליו שירים, ו... די. הבנו.

¥EleVatioN¥

New member
אם ככה כולם ממוסחרים../images/Emo129.gif

הרי כולם יכלו לשמור את השירים שלהם למגירה...
אבל לאמשנה אני עדיין אוהבת את המוזיקה שלהם ואותם

לא אמרתי שהכל למגירה...

אבל ברגע שאתה פורק את אותם רגשות שלך כל-כך הרבה פעמים בצורה של "נכתוב שיר והוא ימכור מליונים", זה כבר הופך להיות מוגזם... כלומר, עובדה שיש להם כל-כך הרבה שירים אחרים בנושאים אחרים.

¥EleVatioN¥

New member
איך את יודעת..../images/Emo129.gif

לכי תדעי מה עובר להם בראש חוצמזה ששמתי לב שיש להם שירים שדומים כאילו הם שידרגו אותם או משו >לא זה לא כזה קשור<

suffgy

New member
לדעתי...

נכון שזה קצת מעצבן שכמעט (אוקי בכל) השירים שלהם מוזכר אבא שלהם.. אבל שמעי הם שרים על החיים שלהם, מה היית רוצה שהם ימציאו שירים שהם בכלל לא מתכוונים אליהם? מה שלדעתי יפה בשירים שלהם, זה שהם יענו באים באמת מהם, הם לא סתם ממציאים אלא הם כותבים מה שהם מרגישים, אפילו שזה על אבא שלהם ועל כסף ועל מיליונרים וכל זה... בכל זאת, לפי מה שאני יודעת בהתחלה הם ממש לא היו עשירים והם בכלל לא האמינו שהם יצליחו כלהקה...

thebaby

New member
אני פה עכשיו ../images/Emo9.gif../images/Emo101.gif

ועכשיו כל פעם שאני אכנס אני אוסיף הודעה שלי

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo26.gifיש לי שאלונת........./images/Emo35.gif

מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד רינגטונים לפלאפון של גוד שארלוט

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo24.gifתודה שחיפשת ../images/Emo25.gif

תודה שחיפשת....אבל לא משנה אני אשאר עם הצלצול של "אם תלך"....תודה בכל מקרה