היי אנשים

T N T girl

New member
היי אנשים ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

תקשיבו
אני לא חדשה פה או משו ...
תקראו בחתימה ותבינו הכל ...
הגעתי למסקנה שאני אוהבת גם את הפרצוף החמוד הזה
ואף פעם לא יוצא לי לשים אותו אז אני לפעמים אשים אותו בלי קשר כי הוא נורא חמודי ...

T N T girl

New member
תודה נועוש !!!

ובהזדמנות חגיגית זאת אני רוצה למסור כמה דברים : 1 ) חזרתי כרגע מ"ענק הוידאו" ושאלתי איזה סרטים יש ואמרו לי שרק את גול כפול ... בכלל לא הביאו לשם את חופשה בשמש ! הדרך לשם בהכרה ויחזור רק יום שני ! ח=ר=א 2 ) מישהו יכול להסביר לי למה אין סרטים שלהן בקולנוע ?! 3 ) אני מיואשת כי אני מ=ת=ה לראות את הסרטים !!! 4 ) שוב : אני צריכה שירים יפים שהבנות שרו ו\או מהרטים\סדרות שלהן !!!
me דחוף !!!!!!!!!!! ושלכולם יהיה ראש השנה שמח ואתם לא הגבתם על הכרטיס היפה שהכנתי לכם !!!

בקשה עומרוש:)

אוקי חחח גם אני מנויה לענק הוידאו יכול להיות שכן יש להם אבל כבר מישהו כבר השכיר, אולי יגיע בקורב היית צריכה לשאול:) לכי לקאאזזהה תכתבי olsen twins תודה מתוקה גם לך:))) יש שם הרבה שירים שלהן שאהבתי להוריד

T N T girl

New member
נועה אני מתה עלייך !!! ../images/Emo51.gif רבה !

אההההה וד"א - נועוש אין את חופשה בשמש !!!!!!! אני שאלתי אותם ... היה רק דרכון לפריז למכירה אווווופה
וגול כפול כבר ראיתי ...

PURPLE CHICKEN

New member
יש בענק הוידיאו בטאגור את....

"להגיע לשם"!!!! אבל יש רק שני עותקים אז לא בטוח שיהיה אם תלכי, אבל תנסי! וד"א- ראיתי את "להגיע לשם" ואני חייבת להודות שזה לא סרט משהו! כאילו- נחמד וחביב אבל לא יותר מזה! העלילה כל כך צפוייה וכשרון המשחק שלהן שם לא ממש גלוי! אבל לכל מי שאוהב את התאומות- כדאי לראות!

אני ראיתי את להגיע לשם ו...

לדעתי זה סרט מדהים והתאומות משחקות בו מעולה והוא בכלל לא צפוי אני הייתי במתח בסרט

ashley11

New member
אם מדברים על שם חדש ../images/Emo15.gif

מי אני
עמר את יודעת אולי, מי שלח כבר מצגת

karin agajany

New member
זה סרט די יפה...

אבל לדעתי מי שראה את "חופשה בשמש" אז זה הסרט הכי פצצתי בארץ, או בכלל בעולם, וזה יותר יפה מ"להגיע לשם", בדרך כלל הייתי אוהבת את הסרטים החדשים שלהם... אבל עכשיו זה לא בדיוק הכי חדש, אבל זה לדעתי הכי יפה

היום ראיתי!

סוף סוף כשהלכתי היום בפעם המאה לבלוקבאסטר סוף סוף היה להם את הסרט בחנות... חבל לכם על הזמן- הייתם צריכים לראות אותי, התחלתי לקפוץ שם כמו משוגעת!! בכל אופן, ראיתי את הסרט והוא חביב... חמוד כזה... ו- זו רק אני או מי שמשחק את דני זה אותו שחקן ששיחק את הבחור בכיסא גלגלים ב"מזל תאומות"? ובקשר ל"חופשה בשמש"- הסרט בכלל לא הגיע לארץ... גם בבלוקבאסטר אין אותו אז למה שיהיה בענק הוידאו?

omer wild

New member
לעמרוש תקראי זה חשוב !!!

מה את דואגת לראות את הסרט "חופשה בשמש" ? לי יש את הסרט בבית...בDVD ואת יכולה לראות אותו כשתבואו אלינו...רגע יש לכם DVD ? אם כן אני יכולה פשוט להביא לך לראות ותחזירי לי !

T N T girl

New member
עמרו´ש את רצינית ?! יו תודה איזה

חמודה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לי DVD במחשב ! אבל מתי תביאי לי ??? אתם טסים ב17 נכון ??? מה עושים ???

omer wild

New member
אוף אז אני לא יודעת...רגע יש לי משה

אולי את תגידי לאמא שלך לנפגש איתנו וגם נאי יגיד להורים לי ! רגע וגם אתם טסים לכריתים ?... נ.ב אין לך בעיה לראות את זה במחשב? כבר ראית סרטים במחשב ?

T N T girl

New member
ראיתי כבר סרטים במחשב ...

ואני כבר אמרתי לאמא שלי שאני רוצה לפגוש אותך מתישהו והיא אמרה שאתם טסים יום אחרי שאנחנו חוזרים ... חחח

omer wild

New member
ל-Summer Spirit !! ../images/Emo124.gif

את מתכוונת אלי?
ואם כן...באיזה סרט הייתי במתח?

omer wild

New member
ל-Summer Spirit ! אני חייבת ללכת !!

אז אם את שואלת אותי על הסרט "חופשה בשמש" ! אז אני הייתי ממש במתח...אבל זה גם בגלל שלא ממש הבנתי את הכל כי זה היה בלי תרגום ! ומה לעשות שאני לא מספיק חכמה כדי להבין אנגלית טובה !!

למעלה