היי אנשים אני חדשה... קוראים לי ג'ן אני בת 15..וחולה על ג'סטין החתיך והמוכשר מקווה להכיר פה אנשים
J jenngirl New member 31/8/03 #1 היי אנשים../images/Emo70.gif אני חדשה... קוראים לי ג'ן אני בת 15..וחולה על ג'סטין החתיך והמוכשר מקווה להכיר פה אנשים
היי אנשים../images/Emo70.gif אני חדשה... קוראים לי ג'ן אני בת 15..וחולה על ג'סטין החתיך והמוכשר מקווה להכיר פה אנשים
• • Angel From Hell • New member 31/8/03 #3 היי ברוכה הבאה!../images/Emo29.gif אני מיכל ואני בת 13! וכמובן גם אני חולה על בעלי החתיך המושלם והמוכשר שלי הינה כבר הכרת 2... פיפל יאללה להגיד שלום!
היי ברוכה הבאה!../images/Emo29.gif אני מיכל ואני בת 13! וכמובן גם אני חולה על בעלי החתיך המושלם והמוכשר שלי הינה כבר הכרת 2... פיפל יאללה להגיד שלום!
J justin love New member 31/8/03 #4 היי ברוכה הבאה...אני ספיר גם כן 15 יום שישי!! תאחלו לי מזל טוב.. חח..
• • Angel From Hell • New member 1/9/03 #10 למה את משרשרת אליה!!!!../images/Emo29.gif אוף זה מעצבן תלמדי לשרשר!!!! כמה פעמים צריך להגיד!??!!?!? לא עונים להודעה האחרונה עונים להודעה שיש לידה עיגול כתום!!!!!
למה את משרשרת אליה!!!!../images/Emo29.gif אוף זה מעצבן תלמדי לשרשר!!!! כמה פעמים צריך להגיד!??!!?!? לא עונים להודעה האחרונה עונים להודעה שיש לידה עיגול כתום!!!!!
° °AmandA° New member 31/8/03 #8 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אני קרן בת 14 וחצי מקווה שתהני....
J jenngirl New member 1/9/03 #9 חח טודע לכוווולם../images/Emo70.gif שמחה להכיר../images/Emo70.gif יו יש לכם תמונות ממש פצצה פה של ג'סטין בנוטט
חח טודע לכוווולם../images/Emo70.gif שמחה להכיר../images/Emo70.gif יו יש לכם תמונות ממש פצצה פה של ג'סטין בנוטט