היי אנשים

The Abbott Girl

New member
היי אנשים ../images/Emo72.gif

חזרתי מניו יורק, ולאחר צפייה חלקית בפרקי צעירים המתקדמים יש לי כמה שאלות
השאלה הגדולה שלי היא בעצם: מה קורה בז'בוט?! ראיתי פרק שג'ק עוזב את ז'בוט?! לפי הבנתי ויקטור שילם להם את החובות ודרש בתמורה שג'ק יתפטר, הבנתי נכון? מישהו יכול להסביר לי מה הולך שם? (ובקיצור: שחר!!!!) ושאלה פחות חשובה אבל שקצת הטרידה אותי: ממתי וורטון וניק נהיו חברים טובים?! ממש מוזר לראות אותם מדברים!!! ודבר אחרון: מה קרה לפנים של בריטני? וממתי היא כ"כ לא דואגת ליופי שלה? וממתי ראול מאוהב בה?! טוב קצת הגזמתי עם השאלות... אבל היה נורא כיף לראות פרקים מתקדמים!!! ביחוד שג'ק סוףסוף התגלח!!!! ולסיום: אכן ראיתי את הת'ר טום בניו יורק!!! לא יצא לי לדבר איתה ו/או להצטלם איתה כי כל פעם שראיתי אותה היא נראתה זוועה... פעם ראשונה ראיתי אותה יוצאת עם רולים על הראש לרחוב
אח"כ שהיא יצאה היא דיברה בסללורי
ולא נראתה משהו עם הקוקיה שהיא שמה על השיער... פעם אחרת שראיתי אותה היא היתה בלי איפור!!! נו בחיאת התר. אז זהו עד לפעם הבאה, ביי. ומחכה לתשובות. יפית

The Abbott Girl

New member
אתה לא יודע כמה ../images/Emo72.gif

זה נכון!!! אבל המחשב שלי דפוק, האינטרנט דפוק ולכן לא מצליחה להתחבר למסנג'ר
, אני עוד מנסה.

dviridit

New member
היי יפית, איך היה ההטיול? גם אני

הפסדתי הרבה צעירים בזמן האחרון כי למדתי למבחן. לא ראיתי בכלל. אז התשובות לשאלותיך יהיו חשובות גם בשבילי. וברוכה הבאה וגם לחברתך/חברתי לי

The Abbott Girl

New member
עידית ../images/Emo72.gif

הכוונה שלי היא לפרקים שמשודרים בארה"ב לא לפרקים של כאן, ולכן זה
!!! והטיול היה סבבה. ותודה.

junny

New member
ברוכה הבאה!!

איך היה? מה עשית? בכל הקשור לצח"מ התעדכנתי במהלך החופשה שלך שעידכנת אותנו אבל ספרי עוד, זה כל כך כייף לחזור מחופשות!!

Dawn12

New member
יפית!! ולקאם באק!! ../images/Emo24.gif

התגעגענו!
איזה כיף לך שראית את הת'ר, עם רולים או בלי רולים - זה עדיין שווה
ולשאלות שלך:
ויקטור אכן הסכים לשלם את החובות של ז'בו (נדמה שהחברה הזאת בחובות מהרגע שהקימו אותה, הא?) בתנאי שג'ק יתפטר מתפקידו כמנכ"ל החברה. ויקטור היה אחראי באופן די ישיר לתבוסה של ז'בו בשנה שעברה כשהם הוציאו מוצר חדש לשוק באותו יום של B&S. ויקטור השתמש במייקל כדי לשחד את הקניינים ולתת עדיפות על המדפים למוצרים שלו ומאז ז'בו בצרות צרורות. הסיבה שבגללה הוא הציע לשלם להם היא לא מטוב לבו כמו שאת מבינה... הם איימו לתבוע אותו על מה שהוא עשה ולכן הוא הסכים לשלם. העניין הוא שויקטור, כמו תמיד, מסוגל להציב תנאים גם כשהוא בעמדה נחותה. לא מספיק שהם הצליח להתחמק מתביעה ענקית - הוא גם ניצל את ההזדמנות לנקום בג'ק בפעם המי-יודע-כמה ובמקום הכי כואב לו - ז'בו. וורטון וניק נהיו חברים טובים אחרי שוורטון עזר לו להוכיח את חפותו בכל הסיפור של מאט קלארק. אמנם בהתחלה וורטון שיתף פעולה עם מאט נגד ניק, אבל בהמשך למאט נשבר גם ממנו ולארי מצא את עצמו בכלא עם ניק (בדיוק כמו בפעם הקודמת). הצלקת המכוערת שיש לבריטני על הפנים קרתה כתוצאה מהתחשמלות. בריטני הופיעה במועדון החשפנות של בובי ורקדה סביב עמוד המתכת המפורסם (שיש בכל מועדון שמכבד את עצמו) אלא שמישהו דאג לחשמל אותו. תאונה ביזארית לגמרי כמו שאת מבינה... היא וראול כבר ביחד ממזמן. לא יודע מתי זה יגיע אלינו, ולמען האמת גם לא ממש מעניין אותי.

The Abbott Girl

New member
ת'אמת ש... מכיל ../images/Emo58.gif../images/Emo72.gif

הקטעים של הטינס היו הכי משעממים בעולם!!! כולל הקטעים של בריטני וראול (שלפי הבנתי בריטני לא רוצה אותו בכלל) פשוט בשביל הקטע רציתי לדעת מה קרה לפנים של בריטני. הסיפור אולי הטיפה מעניין שם זה שובו של דניאל (הבן של פיליס), וגם מק-צ'יקן עדיין מעיקה מתמיד שם!!!! לגבי כל הסיפור של ז'בוט - די הבנתי שזה מה שקרה, אבל הייתי חייבת לדעת בוודאות כי פספסתי כמה פרקים. זאת היתה סצינה פשוט גדולה כשג'ון מנסה לשכנע את ג'ק לא לקבל את ההצעה של ויקטור, אבל ג'ק מתעקש ויוצא מבנייני ז'בוט - פשוט ענק. ולמרות שאני מעריצת ג'ק פיליס, גם הסצינות של ג'ק עם ג'יל פשוט טובות, והיא זו בכלל שדירבנה אותו להציל את ז'בוט, כך שיש עניין בפרקים בארה"ב. וגם יש את כל סיפור המשמורת של אבי הבת של ויקטור ואשלי. בראד וג'ק בכלל לא מרוצים מגילוי הידיעה של: מי האבא האמיתי.... ענק!

למעלה