היי אנשים

היי אנשים ../images/Emo9.gif ../images/Emo108.gif

חח זוכרים אותי הייתי כותבת כאן לפני כמה זמן... קיצר אני יוצאת למסע ב-2 לנובמבר שזה יוצא עוד 9 ימים (אוף איך שהזמן עובר..מפחיד..) לכבוד המסע אנחנו צריכים לראיין ניצול/ת שואה ואת הראיון אני עושה ביום רביעי עם ניצולת שואה, אני לא מכירה אותה האבל היא נשמעה ממש נחמדה בטלפון ולמרות זאת אני ממש מפחדת מראיון איתה אני לא יודעת מה לעשות...איזה שאלות לשאול...ובכלל כל הסיטואציה הזאת ממש מפחידה אותי...אז רציתי לשאול אם מישהו כאן עשה ראיון כזה ויכול לתת לי טיפים איך לעבור את זה בשלום ואיזה שאלות לשאול כי אין לי מושג מה לשאול אדם שחווה את שואה... חשבתי שאולי אני לא ישאל בכלל שאלות ושאני ייתן לה לספר את הסיפור שלה ברצף מבלי שאני יפריע לה... מה אתם אומרים
ועכשיו לחלק השני של ההודעה: באחד הטקסים (אני לא זוכרת איזה) אני רוצה להקריא שמות של הנספים בשואה כדי להנציח אותם במקום החשוב הזה...אז אם מישהו רוצה שאני יקריא שמות של בני משפחה שלו שנספו בשואה שירשום כאן את השמות ואני אשמח ויהיה גאה להקריא אותם בטקס... תודה על העזרה
אוהבת
מיצי

שרוך

New member
ישר כוח על היוזמה...

בס"ד למיצי(ככה כתוב בפרטים ש'ך) ישר כוח על היוזמה... שיהיה לך מסע מוצלח ומרגש מחזיק לך אצבעות.. לרוב עושים את הטקס בחדר היזכור בביתן היהודי באשוויץ אם תוכלי ותזכרי תקריאי בבקשה את קהילות בנדין מקאוב -מזוביץ לנוביץ ולא זוכר אני בעז"ה ישרשר פה את הקהילה ה4 בבקשה.. שרוך

•BluEyeS•

New member
בקשר לראיון

אני דיברתי בטלפון עם יורם פרידמן (עליו מבוסס הספר "רוץ ילד רוץ")הראיון עבר בשלום בסופו של דבר חח אבל אני נורא נלחצתי ולא הייתי מסודרת... אז אני מציעה לך להכין שאלות מראש למקרה שהשיחה תיתקע...

gold ayelet

New member
היי בקשר לראיון עם הניצולת שואה.

המורה שלנו להיסטוריה פעם דיברה על זה שיש איזה קורס או משהו כזה על איך לראיין ניצולי שואה איך לשאול אותם והכל... קיצור... אם אני אראה אותה אני מקווה שאני אזכור לשאול אותה!! מתי את צריכה לראיין אותה לפני המסע? ואני גם נוסעת ב2.11 בלילה...אולי ניפגש..

אם אפשר להקריא את השמות הבאים......

קרול הגדיש ז"ל הלנה הגדיש ז"ל איטה מוזר ז"ל שי מוזר ז"ל פרידה אוליבר ז"ל יצחק אוליבר ז"ל תודה מראש.............

שמות נספים...

גם מאיתנו ביקשו שמות אבל אין לי קרובים שנספו בשואה אז גם אני מוסיפה לבקשה של מיצי שאם מישהו מעוניין שאני יקרא שמות של קרובים שלו או מה שהוא בוחר שירשום כאן את השמות ואני יקרא אותם בטקס ויודה לו מאוד!! ובקשר לריאיון לפני הריאיון כדאי שתשאלי אותה מה היא מעדיפה לספר לך את הסיפור ואחרי זה שאלות, או כמו ריאיון רגיל שאת תשאלי שאלות והיא תענה אבל בכל מקרה תכיני שאלות כמו: מאיזו עיירה היא הגיעה? האם היו שם הרבה פוגרומים או שזאת עיירה שלא כל כך היתה מעורבת? וכו'

^__^ ../images/Emo108.gif

כתבתי לי את השמות במחברת מסע ואני ישתדל מאוד מאוד להקריא אותם במסע(בתקווה שבאמת יתנו לי...) ובקשר לראיון תודה על הטיפים זה אכן עזר אבל עדיין יש לי ספקות בעניין, החלטתי שאני יכין שאלות ויראה איך הראיון מתגלגל. אבל חוץ משהאלות שהוצעו לי כאן אין מושג איזה שאלות לשאול...אז איזה שאלות הייתם שואלים
ואני עושה את הראיון מחר (יום רביעי) כך ש-gold ayelet לא יתאפשר לך לשאול את המורה שלך אבל באמת תודה. חח ואולי באמת ניפגש...
אוהבת
מיצי

למעלה