היי אנשים

שונרא2000

New member
היי אנשים

חזרתי לפורום. יש לי סיפור: לפני כמה ימים מצאתי בבית הספר שלי גורי חתולים שכנראה אמא שלהם הניחה אותם בתוך הבי"ס בתוך אחד העציצים, בקיצר, הבעיה הייתה שאני לא הייתי היחידה שראתה אותם - גם המנהל (
) ראה אותם. בקיצור, הפסיכי התחיל לצרוח שהוא רוצה שחתולים יהיו מחוץ לבי"ס שלו "הם יעבירו פה מחלות לתלמידים!!" ניסיתי להסביר לו שכאן אמא שלהם הניחה אותם ולכאן היא גם תחזור, בקיצור הוא לא הקשיב לי, הוא הכריח אותי, את חברה שלי וכמה מזכירות להעביר את הגורים למחוץ לבי"ס. אני לא ידעתי מה לעשות, קבעתי כבר באותו יום עם חברה שלי שאני אבוא אליה (היא לא לומדת איתי וכבר סיימה בי"ס) בכל מקרה חשבתי שאולי אמא שלהם עוד תמצא אותם החלטתי (בעצתו של פעיל אנונימוס בכיר) ללכת ולחזור עוד שעה בערך לבדוק מה איתם, כשחזרתי הם עדיין היו באותו מקום והשער של הבי"ס נעול. ליד הבי"ס יש קן של השומר הצעיר או הנוער העובד או משהו.... בקיצור, אני, חברתי ומדריכה אחת מהקן ניסינו למצוא להם בית או במשהו לעזור להם, ידענו שהכי טוב למצוא את אמא שלהם אבל היא לא הייתה בסביבה. אחרי חיפושים ממושכים שלא הצליחו אני שומעת פתאום יללות של חתולה בוגרת, אני מסתכלת ורואה את אמא שלהם בחצר בי"ס. ניסינו לקרוא לה לשווא. אבא שלי בדיוק בא לחוץ נורא לקחת אותי הביתה. שמנו את הגורים ליד פתח בבי"ס כדי שיהיה לה קל למצוא אותם ונגררתי משם..... הרגשתי נורא רע שלא בטוח שהצלחתי לעזור. כל הזמן דאגתי מה עלה בגורל הגורים ולפני כמה ימים כשהייתה בבי"ס ראיתי אותם עם האמא שלהם משחקים. הם גם גדלו יפה.. זה עשה לי את היום
תגיבו מה דעתכם

CowLover

New member
איזה יופי../images/Emo24.gif

לשמוע משהו מעודד מידי פעם...... תמשיכי ככה.... ותעדכני אותנו מה קורה איתם...
אליזבת.

psa

New member
שונרא - כל הכבוד , הכינוי שלך יפה../images/Emo140.gif

המציל נפש אחת חתולית ..... איזה יופי שעדיין יש נשמות טובות כמוך. המשיכי בדרך נפלאה זו. בברכה,

goldy27

New member
סיפור נפלא. מחמם את הלב

טוב לשמוע שאמא שלהם מצאה אותם. למרות שאני לא אוהב חתולים שימח אותי לשמוע על כך. יום טוב לכולם.

שירה יא כלה שכמותך....

כל הכבוד רק תפסיקי להבריז מביצפר...ואל תתני לי תירוצים שיש לך חופש מגן.הכל תירוצים-תירוצים. גם אני לא מזמן מצאתי גור של חתולה , שמישהו זרק, אז לקחתי אותו הביתה ובדרך פגשתי מישהי שרצתה אותו- אז כמובן שהיא גם קיבלה..
מיאווו לכולם

shanty.G

New member
../images/Emo108.gif ברוכה השבה

באמת כיף לשמוע סיפורים אופטימיים מדי פעם...
shanty

למעלה