היי אנשים

היי אנשים

היי אנשים יקרים... מה שלומכם??? ידיד שלי ביקש ממני לחלוק איתכם את הסיפור שלי.. אז אני רוצה לשתף אותכם במשהו שאני יודע שגורם טרדה להרבה אנשים והוא המשקל (ולא אני לא מוכר כלום...)... אני מצרף פה את הסיפור שלי התחילתו בדצמבר שנת שעברה... "טוב אז ככה... שמי טל ואני בן 33 מת"א, אני רוב חיי הייתי עם בעית משקל (היו פה ושם דיאטות שרובם הוגדרו בסופו של דבר דיאטות כסח... שכולם יודעים שהחזרה מדיאטה כזאת היא דיי ודאית וברורה). לפני קרוב לשנה (כמעט 10 חודשים למען הדיוק) אני החלטתי לבצע שינוי של 180 מעלות ולהפטר מכל העודפים (חשוב שתבינו שזה מהלך מאוד מאוד קשה לאדם שמן, אדם מחליט לבצע מהלך כזה הוא מחייב ביצוע SWITCH מאוד גדול וקשה בראש). תחילת דרכי היית בדצמבר 2006 (באותו הזמן הודיעו על פתיחת האודישינים לתוכנית לרדת בגדול) משקלי היה בסביבות 150 ק"ג, ואני הגעתי להחלטה לשנות את הרגלי האכילה שלי, וכמו כן לשנות את הרמת הכושר שהייתה לי (או יותר נכון לומר "לא" הייתה לי). בסביבות אמצע - סוף ינואר 2007 היו לי האודישנים לעונה השניה של לרדת בגדול (מטבע הדברים לא התקבלתי) באותה התקופה אני כבר התחלתי את דרכי במאמץ לשנות את הרגלי האכילה שלי ולהפתעתי זה דיי הצליח כי באודישנים המשקל שלי היה בסביבות 145 ק"ג, אבל אני באותה התקופה לא הרגשתי את השינוי וגם הייתי נחוש להצליח... אחרי שלא הצלחתי להתקבל ללרדת בגדול אני הניסיתי את הטקטיקה שהצליחה לי מאוד אבל היה לה מחיר ממש ממש לא נעים, אני התחלתי את התהליכים לניתוח קיצור קיבה (לשימחתי לא יצא לפועל אבל הביא לתוצאות אחרות הרבה יותר טובות) דרך הקופ"ח שלי, כל ההליך נעצר אחרי בדיקת בריום גועלית במיוחד (למי שלא יודע מה בדיקת בריום - מדובר בבדיקה של צילום הבטן) אחרי שבדיקה הראשונה לא הצליחה ו"טכנאית" רנטגן הגיע אלי ואמרה לי (בחיוך דורש אגרוף) שצריך לבצע את הבדיקה שוב אני אמרה בצורה יפה וסימפטית שזאת היית הפעם היחידה ושאני עשיתי את הבדיקה וכמו שאומרים באנגלית Never Again, כל התהליכים האלו אני עברתי אותם עד אמצע חודש מרץ 2007. בהמשך חודש מרץ עד אמצע אפריל 2007 אני הייתי דיי מבועס מזה שאני לא מצליח לרדת במשקל וגם לא הכי הסתדרו לי דברים בעבודה וכל זה גרם לי למעידה בתוכניות שלי לרדת במשקל (אכלתי הרבה הרבה הרבה דברים מיותרים ולא רצויים), אבל אז לא ידעתי שאני כן ירדתי במשקל (לא היה מעקב מסודר כמו שיש לי היום). באמצע אפריל אני עברתי למקום עבודה אחר אשר היה לי הרבה יותר מתאים וגם מסודר מבחינתי, באמצע חודש מאי אני החלטתי להיכנס למכון כושר ואני בחרתי ב-PURE בת"א בגלל נדב מאירסון (המאמן מהתוכנית "לרדת בגדול", מאמן עם הרבה הרבה אנרגיות חיוביות שזה פשוט מדבק אחרי 2 דקות שיחה איתו) אז גיליתי שאני ירדתי מעל 20 ק"ג מאז תחילת דרכי כי אז אני גיליתי אני שוקל 123 ק"ג, באמצע חודש יולי במכון כושר שלי אני ראיתי פרסום פנימי של המכון להרזיה על תוכנית שמבוסס על שיעורי ספינינג... מטבע הדברים אני ישר ביררתי פרטים ואז הכרתי את המאמנת המדהימה שלי (גלי שמה) שהסבירה לי את פרטי התוכנית ונרשמתי לתוכנית בוצעו לי מדידות של הקפים (והיה ויש עדיין קצת יתר מידי אבל זה בטיפול) לאז גיליתי שאני המשכתי לאבד משקל כי בתחילת התוכנית אני שקלתי 113 ק"ג עם 28.5 אחוזי שומן... לפני חודש וקצת בוצעו לי מדידות חדשות ההקפים קטנו והכי חשוב לי המשקל שלי נפל ל-108 ואחוזי שומן שלי נפלו 26 אחוז. זה בגדול הסיפור שלי. יש בתמונה שצורפה לפרק הראשון הזה תמונת לפני ואחרי. טל " זה הפרק הראשון של הבלוג שלי בתפוז, אני מזמין אותכם לעתדכן בוא... אתם גם מוזמנים לפנות אלי באטרף הכינוי שלי הוא "ריאליטי שלי".

41 man

New member
כל הכבוד גבר

אני מנסה לרדת 10 קג ולא מצליח שנים. האם הספיננג לא פוגע בברכיים כי הייתי בשעורים של ספיננג וזה ממש "דפק" לי תברכיים? שמח בשבילך

Spinning

היי איש ספינינג זה עיניין של טכניקה נכונה בלבד!!! אם אתה לא מקפיד אז אתה יוצר כאבים בברכיים (לפעמים גם נזק)!!! אני עושה ספינינג כבר 5 חודש (5 עד 10 שיעורים בשבוע).

ז י ק ו

New member
אמרתי לך שאתה כבר גבר גבר ?

זה מתחיל בכח הרצון שלך וממשיך בעיקביות אני חושב שחלק מההצלחה שלך מגיעה מהסטירה שקיבלת בעקבות התוכנית יכול להיות ?!

ממש לא, זה היה אחרי התוכנית שהפחדתי את עצמי

בהכנות והבדיקות של הקיצור קיבה.

כול הכבוד

אני אישית לא כול כך שמן ואוהב את זה שאני מלא אבל מעריצים אנשים שלוקחים יוזמה ונפטרים ממה שהם לא אוהבים על עצמם

itziki2

New member
הכתיבה שלך בפורום הזה קצת בעייתית

אסביר למה. מי שמופיע פה בפורום רוצה שיקבלו אותו כמו שהוא- שמן. זה אנשים שכבר עשו את הסוויץ' בראש , רק לא את הסוויץ' שאתה עשית. הסוויץ' שהם עשו זה לדעת ולקבל את זה שיאהבו אותם למרות ואף בגלל שהם מלאים\שמנים. אני מעריך שכתבת את הדברים כי זה משהו שחשוב לך אבל גם בשביל להוכיח לאנשים שזה אפשרי ולעודד אותם לעשות כמוך. ניראה לי ותקנו אותי אם אני טועה- שרוב האנשים כאן כבר מאסו בסיפורי אופרה ווינפרי של "הייתי שמן ואומלל ועכשיו אני רזה ומאושר". ניראה לי שאתה לא כל כך מבין את מהות הפורום הזה ובמיוחד את הרעיון של דובים-גאים בארץ ובעולם. לי זה ניראה כמו להיכנס לפורום של אהוד בנאי ולהסביר כמה המוזיקה שלו גרועה.. אבל זאת רק דעתי.

ז י ק ו

New member
מאד אבל מאד חולק על דעתך

ואני אציג את זה בצורה אחרת: כמה דובים יש כאן בפורום שמאושרים ממה ואיך שהם (אני מדבר מבחינת משקל) ? בודדים מאד, (ואתה לא כלול בעיניין כי אתה בכלל ADMAIER) אני משמש כנציג קהילת הדובים בארץ ואני מדבר עם לא מעט דובים ביומיום והמכנה המשותף לכולם זה שהם מאושרים בחיים שלהם - אבל היו שמחים אם הם היו שוקלים קצת פחות הפורום שלנו מצד אחד מעודד את קהילת הדובים בארץ אבל מאידך מקבל גם כאלו שהיו דובים (ודולפין תא עדיין מלא - הוא לא רזה או כמו שהוא היה רוצה להיות) ואם אני אוהב ללבוש עקבים וגרביונים, אז אין לי מקום בפורום דובים ?! מה שמשותף לכל אחד כאן זה משקל (אוהב דובים, דוב בעצמו, מלא ושאר תיאורים) בסופו של דבר - דוב זה משהו שצריך להרגיש ולא בהכרח צריך להיראות

itziki2

New member
אם כך אז הפורום צריך להיקרא "דובים לא גאים"

ועכשיו ברצינות , אני לא משלים עם זה אבל כניראה אתה צודק וזה עושה לי קצת עצוב. הרי כל הרעיון של דובים זה אנשים שמנים ששמים זין על כולם ונהנים מיזה שיש כאלה שאוהבים אותם כמו שהם במצב הזה בניגוד לרוב החברה שמסתכלת עליהם כנכים ודחויים. וחברה שכל הזמן אומרת להם מה לעשות ומה לאכול ואיך להיראות , ממש כמו הבחור הזה שהביא את הסיפור הזה. הוא אמנם לא התכוון אבל בכך הוא מצטרף לדעה המרכזית של החברה "תהיה רזה!".

ז י ק ו

New member
בוא נשאל אותו.. ../images/Emo13.gif

דולפין התחיל את תהליך ההרזיה לא כי החברה הכריחה אותו הוא בתהליך ירידה במשקל קודם כל בשביל עצמו - כי ככה הוא מרגיש עם עצמו טוב יותר אתה צודק - רעיון הדובים גאים הוא דיי אמביוולנטי: גם גאים = הומואים וגם גאים = שמחים במה שהם אז כל אחד יכול לקחת את ה"גאים" לאן שהוא רוצה :)

stefan10

New member
בוא נשים את הקלפים על השולחן

נניח שרב הדובים כאן מקבלים את עצמם כמה מתוכם או מחובבי הדובים ממש מקבלים אותם או כמה אוהבי שמנים/מלאים באמת יש ?? כמה מאלה שיש באמת מעיזים או פתוחים לקבל שמנים/.מלאים קבלה מליאה בלי איזו סוג של רחמים או מין עוקצנות או סוג של עליונות?? . כמה מעיזים באמת להכיר אנשים אלה מעבר למבנה גופם ולכבד את כל יתר הדברים שבהם : אישיות ,אופי,הומור ,מיניות,תבונה ,רגישות ועוד ועוד ..... ???? תחשבו טוב בכנות לפני שתגיבו ...

למעלה