היי אנשים,

fight4

New member
היי אנשים,

זוכרים ששאלתי אותכם אם הייתם יוצאים אם חבר של אח שלכם/אחותכם? אז הוא הציע ואח שלי אומר שאני מטומטמת אם אני לא אסכים.הבעיה שאני פוחדת גם כי זה חבר ראשון וגם שזה שנצא ל2 פגישות ניראה שלא הולך וסתם יהיה מביך ואני ארגיש כישלון וטיפשה. מה אתם אומרים?לקחת את הצ'אנס?

Shelly Webster

New member
ברור!

הדברים היחידים שצריך להצטער עליהם אלה הדברים שמעולם לא ניסינו.

רותי ים

New member
ברור שתקחי את הצ'אנס

אם לא תקחי צ'אנסים לא תתקדמי לשום מקום! תנסי, יילך - יילך ומה טוב. אם לא יילך גם לא קרה כלום! יבוא מישהו אחר יותר טוב. קחי את החיים באיזי.

the sorcer

New member
שמעי,זה מצב מסובך..

נגיד שבאמת תתאהבו ותהיו חברים לכמה זמן,אבל לאחר מכן ייצא לכם לריב ותהיה פרידה קשה וכואבת.יהיה לחבר הזה קשה לבוא אליכם הביתה ולהיות חבר דשל אחיך,זה אשכרה יכול לגרום להרס החברות של אחיך עם חבר זה.את צריכה לדבר על השיקולים הללו עם אחיך לפני שתעשי מעשה בהצלחה

fight4

New member
לקחתי את הצ'אנס

ולthe sorcer אני גם לא אחת שתיגמור את הכל בריב גדול וגם הוא לא כזה.אז עכשיו אני לקראת זה ועוד שניה אני משתינה במיכנסיים מרוב לחץ...עצות לדייט ראשון?

בטח ! צריך לקחת סיכונים לפעמים. חוץ מזה

שהסיכונים זה הדברים שעושים את החיים מעניניים :p

נוש15

New member
לפעמים (;

כי לקחת סיכונים זה לא תמיד הפתרון הנכון . לוקחים סיכון רק אם הוא משתלם , ורק אם הוא לא ימוטט אותך .. , מבינה? ככה שצריך לדעת מתי לקחת סיכונים - ומתי ללכת על בטוח

בדר"כ שחושבים על לקחת סיכון

לא יודעים שהוא ישתלם, בשביל זה בעצם צריך לקחת את הסיכון. :) אם יודעים מההתחלה שזה ישתלם לא צריך לקרוא לזה "לקיחת סיכון" כי בעצם לא מסכנים שום דבר.

נוש15

New member
לא הסברתי את עצמי נכון

אם ההפסד שיכול להיות לך מהסיכון גדול מהרווח שיכול להיות לך מהסיכון - אז לא שווה לקחת את הסיכון .

חחחחח אוקיי עכשיו הבנתי אותך :)

צודקת, אבל אני אחת כזאת שאוהבת להסתכן, זה הופך את החיים למרתקים יותר :p

נוש15

New member
מכירות שעה וכבר אני החברה הכי טובה שלך ? XD

חח .. אמ .. כן , אבל אני מעדיפה איסי . יש לך איסי ?

חחחח לא את! יש לי חברה שקוראים לה נוי והיא

החברה הכי טובה שלי. ואין לי אייסי.

נוש15

New member
חחחח ברור לי שלא דיברת עלי XD

ואממ . אז תרשמי לי בהודעה פרטית את המסן שלך ואני אוסיף ?D:

למעלה