היי אנשים....

king kazabubu

New member
היי אנשים....

אני חדש כאן ויש לי שאלות כלליות כאלו... אני מבין שאתם מאוד אוהבים את לינקין פארק (כמוני כמוכם). מישהו יודע איפה אני יכול להשיג אקורדים לשירים שלהם? שירים כמו one step closer papercut pushing me away runaway דבר שני מישהו אהב את הדיסק החדש של הרימיקסים שלהם? דבר שלישי מישהו מוכן להסביר לי למה קוראים לשיר papercut ככה? כי אין שם אפילו פעם אחת את המילה papercut דבר אחרוןץ מישהו מכם ראה קליפים של דרגון בול זי עם השירים של לינקין פארק? שווה.. אני ממליץ על זה!

mscooter

New member
כמה דברים... (מצטרף)

גם אני חדש כאן, אני חולה על לינקין פארק (מעצבן שיש כאלה שקוראים לם לינקולן פארק - מה הקשר??) אם מישהו מוצא אקורדים, בבקשה, עדיף לאורגן\פסנתר. אני מאוד אהבתי את הדיסק החדש, שירים 13,14,15,20,3 היו הכי הכי. למרות שאת האלבום הקודם אהבתי הרבה הרבה יותר. ראיתי את הקליפים עם הדרגוןBZ. נחמד, התיאום יפה, קישרו תמונות למילים וזה טוב, אבל אני מעדיף קליפים אמיתיים ! ופיפרקאט - "חתך מנייר" - לא תמיד הכותרת מופיעה בשיר, כמו Points of authority.

SuperTom

New member
הנה אקורדים...

אבל קודם כל בקשר לקליפים האלה..סתם זבל פוקימוני ומכוער..לא שווה ת´הורדה.. ובקשר ל-Papercut..מה הקשר..השם של השיר לא חייב להופיע במילים שלו..זה אמור להיות הנושא של השיר.. אה..ואקורדים..אז הנה אקורדים לפסנתר או אורגן..אין לי מושג..יש רק שניים (ממה שמצאתי) של One Step Closer ושל In The End.. ושל גיטרה, של בס ושל תופים אפשר למצוא בערך בכל אתר שלהם..בשלי עדיין לא..אבל בקרוב...יש לי תווים של כל השירים.. טוב..בכל מקרה..הנה התווים של OSC..של ITE אני ישים אח"כ..

king kazabubu

New member
טוב קודם כל אלה תווים...

אז זה לא יעזור כלכך בגיטרה. דבר שני, רואים שההבנה שלך בדרגון בול זי שואפת למפלס של הכינרת.

mscooter

New member
לצערי גם לי לא ממש יצא לראות DBZ

אבל בקרוב יהיה...

king kazabubu

New member
איכס...

זה לא הולך להיות משהו... אם אתה יכול אז עדיף לך להוריד את זה מקאזה... לפרק הראשון קוראים the arrival of radditz תחפש אותו לפי DBZ - 01

למעלה