היי אנשים!

BoSco

New member
היי אנשים!

אני גר במודיעין ומשוטט פה בפורומים מלא זמן אבל רק עכשיו שמתי לב לפורום! אז מזל טוב!!! ומה כל הקטע עם עיר העתיד? כאילו סורי אבל זה די בולשיט העיר הזאת מסריחה מכמה סיבות.... 1. משעמממממם פה רצח! 2. כל הבנייה ובמיוחד תשתית הכבישים שלה מסריחים תחת! 3. העירייה פה יכולה לעבוד יותר טוב בסדר אבל אני עדיין תקוע פה... פאק! הבן אדם היחיד שאני מכיר ועוזר זה יוסי בר דוד המ"מ שתומך במשא"ז שבו התנדבתי בעבר וגם במתנדבי הכיבוי ששם אני עכשיו... תגידו כולכם פה ממודיעין? אולי נפגשנו ואנחנו בכלל לא יודעים...

violante

New member
שלום! ואפילו ברוכה הבאה!

אני יפעת, אני ממכבים ואני יודעת שיש כאן עוד ממכבים וגם מרעות הרוב כאן בכלל לא ממודיעין.. אבל אנחנו מבינים היטב את טענותייך! (בעיקר בנוגע לשיעמום)..

BoSco

New member
סוף כל סוף תגובה!!!

יפעת שלום! בת כמה את אולי אנחנו מכירים.... אבל למעשה אני גם מרעות... פשוט אינ לא הכי מתגאה בחור הזה... אולי אנחנו מכירים...

violante

New member
על עצמי..

אני בסה"כ תיכוניסטית בת 17 וחצי.. שלצערי הרב עוד לא יכולה אפילו לבחור! (כמה מושפלת אני..)
לא נורא..!

למה לרדת על רעות?

כן, גם אני משם. וזה מקום יפה... אז נכון, יש לו חסך במקומות בילוי... אבל אני אוהבת אותו.

Boscorelli

New member
VILOANT

גם אני תיכוניסט בן 17... מרעות.. אולי אנחנו מכירים? חוץ מזה רעות זה חור! המקום הזה לא יפה בכלל! מקום שכולם פה סנובים תופסים תחת! בעעעע גועל נפש אני מת לטוס מפה רק מחכה לשחרור מהצבא

Snapple

New member
אתה בכלל בכיתה י"א, לא?

אני, יפעת וטל בכיתה י"ב בכלל...

prophit

New member
טופ, נאי גם אדחוף את עצמי לשרשור

הזה, למה
ככה
- עידו- ממכבים , בן 17.5 ביב´ ומה כל כך רע ברעות, אחלה מקום, אולי קצת משעמם אבל תאמין לי שיש המון המון מה לעשות פה, רק צריך קצת לחפש- יום טוב

prophit

New member
../images/Emo45.gifבמקרה כן- זוכרת אותי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

טוב, אני מניח שנדבר הרבה גם בלי קשר לפורום, נחמד לדעת שאתן פה

Boscorelli

New member
אני...

אני מרעות ליידכם
בן 17 מ-י"א... אבל אםפ אתם ממכבים אנחנו בטח לומדים באותו תיכון... וזה בוסקורלי! אבל גם בוסקו זה בסדר

violante

New member
בוסקו יקר,

אפשר לדעת איך קוראים לך? או שזה סודי... (?)
יפעת.

תמהוני

New member
יוסי בר-דויד

וכל אחד ואחת מאלה היושבים כיום במועצת העיר יכולים מבחינתי להגיד יפה-יפה שלום לכסאות שלהם בבחירות במוניציפליות הבעל"ט. לא ברור לי מה התפקיד שהם אמורים למלא שם אבל זה די ברור שהם לא ממלאים אותו, אפילו לא מתקרבים. מישהו שמע על מיכל קטן?

תמהוני

New member
אז מה דעתך

היא אמיתית? נראה לי שבינתיים היא התקווה היחידה שישתנה שם משהו

למעלה