היי אנשים!

little girl

New member
היי אנשים!

הייתי פה קודם אבל אתם בטח לא זוכרים אותי (כולם ביחד, "ע-נ-ב-ר! התגעגענו"?) כי האקספלורר שלי טיפש... חזרתי מפסטיבל ונחמד לי! ואדוארד נורטון חחחחחמוד! ועכשיו שאלה. לא ראיתי את פחד ראשוני ואני דיי מ-ת-ה לראות את זה ואין לי ממש איך כי זה לא משודר בשום מקום שניתן לראייה. כדאי להוריד את זה...? (אם כן, מישהו יכול בבקשה לספק לי את השם של זה באנגלית?) ת'נקס!

מיצי007

New member
חחח חמודה../images/Emo70.gif

תודה לכולכן שהוספתן את הפורום לחתימה שלכן. אני מעריכה את זה.

little girl

New member
.)

זה אדוארד? זה ראוי להיות חלק מהחתימה הארוכה-בצורה-משונה שלי! .)

אילונוש

New member
מנצלת שרשור היי, בשבילכם ../images/Emo117.gif

כמה ציטוטים של אדוארד, בינהם הציטוט המפורסם שלו על הרכבת התחתית שדיברתם פה עליו.. "I don't smoke and I don't want to smoke. I am not a fan of gratuitous smoking in films." "Life, like poker has an element of risk. It shouldn't be avoided. It should be faced." "If I ever have to stop taking the subway, I'm gonna have a heart attack." "Fame is very corrosive and you have to guard very strictly against it." "I've never felt any particular encroachment of the 'celebrity' stuff into my life." "I'm an actor and, each time out, I'm trying to convince the audience that I'm this character. Every little thing that people know about you as a person impedes your ability to achieve that kind of terrific suspension of disbelief that happens when an audience goes with an actor and character [he's] playing." "The more you can create that magic bubble, that suspension of disbelief, for a while, the better." "It's a nice position to be in; I'm lucky. At the same time, all the excitement of that has been put into stark perspective ... In some ways, the highs of it have been blunted, which in a way, is a gift." "First of all, you never make all things for all people and can't always pander to the broadest denominator. I keep an eye toward doing the themes that interest me. Do they move me? Interest me? Make me think? When I run across something that is provocative in an unsettling way, it appeals to me." "People wrestle sometimes making movies, and I think that conflict is a very essential thing. I think a lot of very happy productions have produced a lot of very banal movies."

מיצי007

New member
תודה לך...

חלק מהם כבר נמצאים כאן,אבל תודה לך.. לקחת את זה מIMDB נכון?

אילונוש

New member
כן.. עלית עליי ../images/Emo6.gif ביקרתי שם וקראתי

את ההסטוריה של אדוארד וגם רציתי לראות איזה סרטים אני צריכה להוריד.. עכשיו בשלבי הורדה אמריקה איקס ו הסרט הראשון שלו :)

swirrrly

New member
איזה יופי שזה השרשור הראשון ../images/Emo118.gif

בעמוד, בדיוק כשנכנסתי לפורום כדי למצוא את ההודעה הזאת, כדי לשנות את הכרטיסישי שלי!

swirrrly

New member
עוד ציטוט לאוסף: ../images/Emo118.gif

" I'm an honourary Jew. If you've gone to more than ten Bar Mitzvahs in your life, you get an honourary Jew certificate. "​

מיצי007

New member
כן...

על הבר מצווה הוא גם דיבר בקומנטרי של קיפינג דה פיית'. הוא כזה חמוד שם.

מיצי007

New member
חבל שאת מורידה

שאת יכולה לקנות אותם או לראות אותם במחיר זול מאוד. אבל תראי את שניהם באיזו דרך שתבחרי כי זה ממש פספוס,שם רואים באמת על כולם דיברו בשנים הקודמות שדיברו על הכשרון של אד.

little girl

New member
גמאני מורידה סרט כרגע...

את פחד ראשוני, לא יצא לי אף פעם לראות... רזולציה ממש קטנה, אבל מה לא נעשה בשביל לראות את הסרט עם הסוף המפתיע הזה סו"ס... לא לגלות לי מה קרה!!!

אל תעשי שטויות

אם את מורידה אז תורידי באיכות טובה ורזולוציה נורמלית אל תתפשרי אם את רוצה תפני אלי דרך המסרים אני יגיד לך איפה יש באיכות טובה! תהיהי בריאה מאיה

מיצי007

New member
באמת,פחד ראשוני חבל להוריד

אם תרצי. אני אוכל לשלוח לך את זה בקלטת וידיאו שלחי לי מסר אם בא לך. ומי שכתבה כאן שהיא מורידה את אמריקה היסטורי איקס,גם כן. צרו איתי קשר במסרים אני אשמח לשכפל לכן ולשלוח לכן בדואר.

little girl

New member
למאיה ולמיצי!

קיבלתי את המסרים, פשוט לא הצלחתי להגיב כי האקספלורר שלי ברוגז איתי! תודה לשתיכן ונקווה שההודעה הזאת תישלח!

למעלה