היי אנשים

היי אנשים

מה המצב? קוראים לי אלה ואני חדשה פה בפורום... אני רוכבת ב"חוות הפארק" ברמת גן וחשבתי אולי אני אכיר פה עוד כמה אנשים מהחווה, אז תשאירו לי הודעות... Love, אלה

אסף 1989

New member
היי אלה

מה המצב? אני אסף, אני רכבתי אינגליש שנה וחצי בבצרה, עכשיו אני רוכב ווסטרן בבית יהושוע ובעוד חודש אני עובר לחניאל, אשמח להכירך, תני עוד פרטים: כמה זמן את רוכב? דרסז'/קפיצות? יש סוס/סוסה?

היי אסף

מה קורה? אני רוכבת שנתיים באינגליש ואין לי סוס (למרות שהייתי מתה שיהיה לי...) אני בת 13 בן כמה אתה?
אלה

Y GIRL

New member
היי אלה

אני מורן אני רוכבת אינגליש בחוות צח בכפר ורבורג... מקווה שתהני בפורום! אה...ותתני עוד פרטים על עצמך!

היי מורן

טוב, אז מה את רוצה לדעת? אני רוכבת כבר שנתיים באינגליש ואין לי סוס אני בת 13 (כמעט). בת כמה את?
אלה

Y GIRL

New member
טוף אז ככה

אני גם כמעט 13 יש לי יומולדת עוד חודש וחצי ... גם לי אין סוס אבל שנה הבאה כניראה יהיה לי אבל לא בטוח... אני מתה שיהיה לי סוס! אנחנו בערך באותו מצב........

אלה ממצב???

טוב אותי את כבר מכירה אז אני לא צריכה לספר לך על עצמי אבל תהני בפורום יש פה אנשים ממש נחמדים

שלום אלה....

קוראים לי דרור ואני רוכבת כמוך בחוות הפארק.. אני רוכבת שם כבר 6 שנים.. ואני מתאמנת אצל ליאון.. אפולו הוא הסוס שלי.. את בטח מכירה אותו נכון?? מקווה שתהני בפורום.. באיזה יום את רוכבת? בת כמה את? ואצל מי את רוכבת??

כמה תשובות לכמה שאלות... ../images/Emo9.gif

כן... אני מכירה את אפולו (איזה מותק) ואני רוכבת בימי שני וחמישי ב-7 עם לירון אה כן, ואני בת 13 (כמעט)
אלה

Shai Felton

New member
היי אלה../images/Emo77.gif

ברוכה הבאה
אני שי, אני בת 15 וחצי ואני רוכבת אינגליש במשמר העמק
תהני בפורום...

VanQuish

New member
היי ../images/Emo13.gif

אני גיא, רוכב אנגליש 3 שנים בדני היי יש לי סוסה (הגיעה היום
) מקווה שתהני בפורום

הייייי

ברוכה הבאה!!!!!! מהמצב!? אני סתיו אני בת 15 עוד חודש וחצי בערך!(!!!!) אני גרה בקיסריה(אהםחראאהם!) ואני רוכבת אינגליש קרוב לשנתיים וחצי יש לי סוסה שקוראים לה מיסי והיא נמצאת באורווה בבית חנניה!.... אממ זיהו בערך! יש לך אי סי!?

למעלה