היי אנשים....

spake

New member
היי אנשים....

מעניין אם משהו כאן יוכל לתת לי קצת פרטים על הדיסק division bell של פינק פלויד..........

NIR Y

New member
באמת מעניין

יש בשאלות הנפוצות קצת על הדיסק ויש לי שאלה חיפשת קודם במאמרים על האלבום ? או שישר שאלת ?

The Albatross

New member
אישית לא ראיתי כלום במאמרים.

אולי כדאי להוסיף, לשאלות הנפוצות, לא רק את הפרטים היבשים על כל אלבום (רשימת שירים וקרדיטים) אלא גם לתת רקע עליו.

tulle music

New member
אני יכול למצוא המון חומר על אלבומים

אני יכול להשיג המון מאמרים על האלבומים של פינק פלויד.. וזה נראה לי נכון לעשות את מה שאמרת כי גם אני קראתי המון על האלבומים של פינק פלויד

ה-division bell

הוא אלבום האולפן האחרון שהוציאו הפלויד עד היום. האלבום יצא בשנת 1994, כאשר בלהקה היו חברים גילמור, רייט ומייסון. שירי האלבום נכתבו ע"י גילמור (וקצת רייט) עם סיוע מאסיבי של כותבים חיצוניים (בתחום התמלילים). גילמור טען שלאלבום יש נושא המקשר את כל שיריו: תקשורת והעדר תקשורת. הדעה הרווחת היא שהאלבום הוא ברובו על ה"קצר בתקשורת" בין גילמור לווטרס. לדעתי, השיר הטוב בו הוא High Hopes - שיר המדבר על נעוריהם של חברי הלהקה (ובמיוחד גילמור), השאיפות והחלומות שהיו להם כשהיו צעירים, ועל המחיר ששלמו עבור הגשמת חלומות אלו.

holo

New member
אז יש לך טעם קצת מוזר

טוב נו.. כל אחד והטעם שלו למרות שאני חושב שהדיסק הזה די טוב

One Echoe

New member
חח, " טעם מוזר "...

אתה לא חושב שהוא קצת סותר, צירוף המילים הזה?
בכל אופן, זה דיסק אני ממש מתחבר אליו, במיוחד מבחינת הלחנים... הם ממש מרגשים אותי. והמוזיקה של הדיסק. ובכלל, מכל הלהקה אני הכי אוהב את דיוויד גילמור, והוא זה שעשה שם כמעט את כל העבודה, אני מאוד מתחבר אליו.

למעלה