היי אנשים

היי אנשים

אני עוברת תקופה לא קלה, קשה לי להיכנס לכאן אני מרגישה שכאן זה המקום בו אני צריכה להתעמת עם החרדות ואין לי כוח, אני יושבת כל יום כמעט וקוראת את כל הדברים שאתם כותבים ולא מסוגלת לכתוב, כבר שום דבר לא משמח אותי ואני מרגישה שאני צריכה לשכנע את עצמי כדי לקום בבוקר וללכת לעבודה אני חושבת שהגעתי לשלב בו כבר אין לו כח לומר לעצמי "אני מקבלת את החרדה היא חלק ממני" לא רוצה אותה!!! לא רוצה שתהיה חלק ממני, לא רוצה לעבור 200 מדורי גהינום כדי לבצע נסיעה כל כך פשוטה עם הילדים, או לנסוע מחוץ לעיר לבד, למה???? זה לא פייר שלאיש אחר הדבר כל כך פשוט בא לו לנסוע הוא פשוט נוסע בלי מיליון תיכננונים למה דווקא בי אלוהים הזה בחר מה עשיתי כל כך רע כדי לקבל את זה, שנים חשבתי שאולי בגלל שהייתי ילדה מרדנית, עושה מה שבא לי מתי שבא לי ואיך שבא לי להורים שלי היה לא קל איתי ואני מתחילה להאמין שאולי זה העונש שלי, לא יעזור כלום כל מה שאעשה כל הטיפולים שאלך כל התרופות שאקח תמיד היא (חרדה) תישאר שם תמיד אצטרך להתמודד איתה ולנסות להכניע אותה אבל משום מה אני מרגישה שהיא מכניעה אותי ולא עוזבת אותי, כל כך מתוסכלת כועסת על כל העולם וכל הסובבים אותי סובלים ממני מסכנים לפעמים אני חושבת שעדיף להם שאני אעלם מסכנים הילדים האלה מה הם צריכים אמא כזו, מי בכלל נתן לי את הזכות להיות אמא כשאני סובלת מדבר כזה. היום זה יום הפטירה של אבי הייתי בבית קברות בבוקר מנסה להיזכר בקול שלו לא שוכחת לעולם את הפנים שלו בשעות האחרונות כאילו מבקש "אלוהים תתן לי להישאר רק עוד קצת" איזה מין אלוהים זה לוקח בלי לשאול אף אחד פשוט לוקח ומשאיר אותנו כאן להתמודד ולשאול כל כך הרבה שאלות. אני כאן מצטערת שאני לא יכולה לעודד ולהגיב

מלאכיתי../images/Emo24.gif

למה את חושבת שאת נענשת? למה תמיד צריך להיות "אלוהים" כזה ששופט ומעניש?? את באמת מאמינה שיש אלוהים שכזה???? אני חושבת שאם ויש אל הרי הוא עצום מספיק בכדי שלא יעסיק עצמו בהכאבה ועינויים שכאלה !!! ובכלל לעיתים נראה שקל ליצור אלוהים שיהייה את מי להאשים.. א ב ל נסי לחשוב, מה באמת משתק אותך, ומי באמת השופט הראשי למצב, מי המעניש????? "ילדה מרדנית" ?? אין דבר כזה, יש ילדה עם בעיות שאין ביכולתה להתמודד ולהסביר אותם ולכן היא זועקת בדרך היחידה שיש לה. היום לעומת אז, יש לך יותר כלים ויכולת לראות, לנסות להבין ולשנות. מלאכית, את אדם לפני הכל, יש בך חוויות שטרם גברת עליהם, יתכן והדרך קשה וארוכה, אבל זו רק חלק מהדרך, יש לך זכות כשסביבך משפחה ולהם זכות שאת אמא שלהם, אמא שמכירה רגישות וקושי, והיא לא מרימה ידיים גם אם לפעמים נראה לה שזה המצב, אז את מתקשה לנסוע איתם.. אבל את עושה הרבה מאד מעבר לנסיעה, אשמח אם תכתבי עליהם, על הקשר שלך איתם והקשר בינהם:) זיכרי, כשאישה הופכת לאם, חלק מהיותה אם הוא אשמה !!!! יש מין אידיאל שנראה כי הוא מה שאנחנו רוצות להיות וכמובן בלתי אפשרי להיות בו.. מלאכית קטנה :) כותבת לך ולכל חברי הפורום כולל לעצמי, לא צריך לכתוב פה רק כשיש כוחות לעודד... כיתבי כשבא לך, העלמי כשבא לך, אם בכאבך ובשמחתך...

והנה עוד משהו שנכתב ע"י אנונימי:)

עקבות בחול ---------- ליה אחד חלם אדם. הוא חלם שהוא הולךעל שפת הים, מטייל עם אלוהיו. מולו, בשמים, הבזיקו תמונות מתוך חייו. הכל תמונה שהבזיקה בשמים הבחין בעקבות רגליים שהיו בחול. זוג אחק שלו- והשני של אלוהיו. כשהבזיקה תמונת חייו האחרונה מולו, הביט האדם לאחור על העקבות שבחול. הוא הבחין כי פעמים רבות יש רק זוג של פסיעות אחד לאורך הדרך. הוא גם הבחין כי דווקא בתמונות האומללות והעצובות של חייו נשנה הדבר. פנה האדם לאלוהיו ושאל:- "אלוהים, אתה אמרת לי שכאשר אחליט ללכת אחריך תלך איתי כל הדרך. אך הבחנתי כי בתקופות הקשות ביותר של חיי יש רק עקבות של זוג רגליים אחד? צעדתי לבדי. אינני מבין מדוע בזמנים שניזקקתי לך ביותר, עזבת אותי". ענה לו אלוהים- "בני היקר, אוהב אני אותך ולעולם לא אעזבך. באותן תקופות שכה רב היה סבלך, כשאתה רואה רק זוג אחד של עקבות, לא היו אלא עקבותך, היו אלה עקבותי שלי, כשנשאתי אותך".

בוזיקית

New member
תפילת השלווה למלאכית ולכולנו

אלוהים תן בי הכוח לשנות את שניתן להשלים עם שאינו ניתן לשינוי ואת הבינה להבדיל בין השניים...

זה מספיק שאת כאן ../images/Emo140.gif

נהיה איתך בשקט אפא שאת נמצאת, ביומך העצוב... את יופי של אמא. את אמא שמתמודדת עם הקשיים שלה. זו הדוגמא הכי טובה שיש.

בוזיקית

New member
את מרגישה קצת יותר טוב?

חושבת עלייך המון!!!

../images/Emo24.gifבוזי, נוצה, גילה

היתה לי מין הרגשה כזו שברגע שאצליח לבכות הכל יתמוטט מול עיני ולא אוכל לעצור כלום, ולכן החזקתי את הרצון לבכות חזק חזק (אני דווקא ידוע בתור אחת שהבכי אצלה מגיע כל כך מהר אני מרחמת על כל העולם) ישבתי בלילה קראתי את התגובות ופתאום משום מקום הדמעות התחילו לרדת לא יכולתי לעצור את הזרם השתדלתי לבכות בשקט כדי שלא אעיר אף אחד כדי שאף אחד לא ישים לב לא רוצה שיראו אותי במצב הזה, הרגשתי כאילו אני מסוגלת לנשום בזמן האחרון כל נשימה כאבה לי כאילו אני עומדת למות. הייתי אתמול בשיחה אצל הפסיכולוגית (היא היתה בחופשה חודשיים) משום מה אני מרגישה שאני לא נמצאת שם יותר איתה אני דורכת במקום כאילו שום דבר חדש לא קורה אין לי כוח להחליף פסיכולוגית זאת כבר השלישית, קבעתי תור לפגישה אצל הפסיכיאטר כדי להתחיל בטיפול תרופתי ביטלתי אותו שלוש פעמים כל פעם כשמגיע התור אני אומרת לעצמי "אני לא צריכה תרופות אני מצליחה להתמודד לבד" מין הרגשת תיסכול שכשאשתמש בתרופות זה מעיד על חולשה חוסר יכולת להתמודד עם המצב וזה מפחיד אותי, מצד שני אני לא יכולה להישאר במצב כזה כל הזמן אני כועסת, צועקת אין לי סבלנות לאף אחד זה פשוט לא פייר שהסובבים אותי צריכים לסבול בצורה כזו אני נימצאת בדרך ללא מוצא ולא יודעת מה לעשות. תודה רבה לכם על התמיכה על האכפתיות אני תמיד אמרתי שבמקום הזה יש מלאכים אמיתיים.

בוזיקית

New member
אני רוצה להוסיף עוד משהו... ../images/Emo22.gif

אל תהססי לקחת תרופות. בבקשה אל תחששי. זה פשוט יציל אותך. אני יודעת על מה אני מדברת. נסי, ותתמידי. אל יאוש יקירה!!!

../images/Emo23.gif

והכל התמוטט מלאכית כשבכית? את מתארת מצב של דריכה במקום ותחושה של דרך ללא מוצא. תרופות יכולות להיות דחיפה קדימה ואולי עם זרימת הדמעות, תבוא זרימה אמיתית? כיף לדעת שהיינו איתך אתמול בלילה, כשכולם ישנו...

בוזיקית

New member
בלי הכללות בבקשה... אני לא ישנתי...

כבר שנתיים ישנה רק שעתיים בלילה, וגם אז עם סיוטים... ולמלאכית - נשמה אני איתך, כל כך מבינה אותך בקטע של הפחד לבכות, לאבד שליטה. פעם הבאה אם תרגישי ככה תכתבי כאן או תשלחי לי מסר ותקבלי חבילת חיבוקים אוטומטית כמה שרק אפשר!

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifכמה מזל יש לי

שמצאתי אתכם, בוזי נשמתי בהחלט את צודקת אני חייבת להתחיל טיפול תרופתי אני מקווה לקבוע תור ולא לבטל אותו, אגב מאיפה את משיגה את הכוחות לעודד כאן את כולם??? גילה, בהחלט לא קרה כלום בכיתי התנקתי הרגשתי נפלא. נוצה, קבלי ממני חיבוק ענק תודה רבה לך ובאמת תודה רבה רבה לכולכם על התמיכה זה כל כך נפלא לדעת שאתם כאן

בוזיקית

New member
מלאכית אגלה לך סוד

כשאני מעודדת אחרים אני לא רק תומכת, אלא גם נתמכת! זה נותן לי כח ואני מקבלת תגובות אוהדות ומרגישה מחוזקת! כשאני רואה שהצלחתי לעזור למישהו זה כל כך משמח אותי ונותן לי כח. זה מעגל מזין ודו כיווני. הכח שלי בא ממני ולא פחות חשוב... מכם!

למעלה