היי אנשים

ayeletfg1

New member
היי אנשים

היי חברות וחברים שאלה לי השנה אני מסיימת תואר ראשון באנגלית.היום אני עובדת בחברה אמריקאית ומרויחה יפה אבל אין לי סיפוק
((( מהעבודה. האמת היא שכבר 4 שנים אני מתלבטת מה ללמוד וכמה פעמים חלפה במוחי האופציה של עבודה סציאלית אבל היא הורדה מיד משום המשכורת הנמוכה. כפי שאני מכירה את עצמי, בוער לי בדם לעזור לאנשים ואחת הציפיות ההראשונות שלי מהעבודה זה לאהוב את התחום. תגידו, זה לא נראה לכם מזוכיסטי ללכת ללמוד משהו חדש שבו אני אקבל משכורת נמוכה יותר ממה שיש לי עכשיו? אני מניחה שאתם גם מזוכיסטים.. אז אולי תסבירו לי מה בעצם אתם אוהבים במקצוע? (זה גם חשוב, לא?) עוד כמה שאלות: אם עושים תואר שני יש סיכוי למשכורת יותר טובה? יש עוד תחום לימודים מעניין שבו ניתן לעזור? ידוע לכם אם יש עובדים סוציאלים שעובדים עם עולים חדשים מארצות אנגלו סקסיות? הייתי שמחה לשמוע את חוות דעתכם. סליחה על מטר השאלות.. יום טוב
ג

yoyo191

New member
תשובה

השאלות האלו סה"כ חוזרות על עצמן בפורום, אז קודם כל לשאלות הקונקרטיות: 1.תוספת למשכורת לתואר 2 היא 7 אחוז וזה גם לא בכול המקומות.והרבה פעמים תואר שני דווקא סוגר אפשרויות עבודה ולא פותח. 2. יש ארגון שעובד עם עולים מארצות אנגלו סקסיות, אבל עד כמה שידוע לי מועסקות שם 2 עו"סיות ויש שם כל הזמן צמצומים. (וגם המשכורת לא משהו). בכל מקרה המשכורת בע"ס היא בד"כ לא משהו, וקשה להאמין שתרוויחי יותר ממה שאת מרוויחה עכשיו. יש הרבה תחומי לימודים שבהם אפשר לעזור. תלוי מה את מחפשת. את יכולה להיות מורה או גננת ושם לעזור לילדים. את יכולה להיות מדריכת נוער. השאלה מה בדיוק את מחפשת. גם בתמיכת מחשבים את עוזרת לאנשים. מה שמשאיר אותי במקצוע (למרות כל התסכול שאני חשה) הוא היכולת לתרום והרצון לעשות שינוי חברתי כלשהו למרות שזה מאוד בקטן. ואם אני מזוכיסטית כפי ששאלת? אני שואלת את עצמי את השאלה הזאת רבות והתשובה היא שכנראה שאני אוהבת את מה שאני עושה.

למעלה