היי אנשים!!!

There you go

New member
היי אנשים!!!

מה קורה? אני מעיין מאילת... וכפי שאפשר להבין אני אוהבת את מקפליי.. שחר כמו שהבטחתי לך לפני הרבהההה זמן - הצטרפתי!!!!!!! חי חי חי.... אז זהו.. נראה לי
אה, אני מצרפת כתבה על דני וטום שנראו יוצאים מפאב בלונדון. טום מנשק בתמונה את מי שככל הנראה החברה שלו ג'יאוונה... נכון שהם פשוט מתוקים???????

beyonce3

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

תהני לך!,ובתמונה האמצעית בכתבה.....הם נראים קצת מעוותים,לא?????בטוח שאלו דני וטום..........(?!)......והחברה שלו ממש יפה!שייהנו להם! חחחחחח

loner in love

New member
את מתכוונת לתמונה הכי למעלה?

זה דני, מישהו מקומיק ריליף ששכחתי איך קוראים לו והזוכה של פיים אקדמי זה לא טום וחברה שלו חחח טום וחברה שלו מתנשקים ואיזה חמוד טום עם הפיצה למטה חחחח

beyonce3

New member
חח...רק עכשיו קלטתי...../images/Emo6.gif

אבל עדיין הם נראים מעוותים!!!!!.....לא יודעת,הבחור האמצעי,הראש ייצא יותר גדול מהגוף,וכנ"ל לגביי דני(משומה הם קוראים לו דן....?).....והקית' הזאת,או מי שזאת לא תהיה,יצאה גדולה לידם...חחחח....או שאני סתם מדמיינת פשוט,כי הרגע התעררותי עם כאב ראש,ואני לא מודעת לשטויות שיוצאות לי מהפה........חחח

loner in love

New member
מעיינוששששששששששששששששששששששששששששש

זאת חן!!!!!! חחחחחח איזה כיף שהצטרפת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תהני!!!!!!!!!!!!!!!!

DesertRose7

New member
באמת הגיע הזמן!! ../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה!! טוב דבר 1 אני מציעה שתעברי על התקנון כי חלק ממנו זה שאסור להלעות תמונות סרוקות!!

morg77

New member
היי ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה מעיין גם אני חדשה פה וקוראים לי מור ואני בת 14 עוד מאט

There you go

New member
אאאאה...

איזה כיף שעונים לי!! בהייד פארק לוקח שנים עד שמישהו נכנס (שחר, חן לא התכוונתי אליכן...). סורי שחר!!!!!!!!!!!!!!! אני עכשיו ירוץ לקרוא את התקנות!! מבטיחה!

PunK RocK 1o1

New member
אממממ

איילין קצת נעלמה לאחרונה, האמפי3 (אוי זה ל כך שולט
) שלה קצת הרג לה את המחשב, אבל היא תחזור ביום שני-שלישי סוף סוף מגיע המחשב החדש! יאיייי!
אבל למה להזהר ממני?
וברוכה הבאה!

למעלה