היי אנשים!

מה קורה אנשים??

הרבה הרבה זמן לא שלחתי לכם פה הודעות... כי אני קצת עמוסה... אני כבר מחכה בקוצר רוח לדיסק של יוסי... מישהו יודע מתי הוא יוצא?? ויש פה מישהו מגבעת זאב??

orianush

New member
שלום לכוווווולם!

הרבה זמן לא הייתי פה.. אתמול הייתה החינה של אח שלי והיו רובי לוי וזרח יוסף.. מתברר שהם חברים של אבא שלי חח בקיצור היה ממש יפה.. ביום שני החתונה, והיום בלילה יש לי מסיבת סיום במצדה אז כנראה ששוב אני לא יהיה הרבה בפורום.. מקווה שאצליח להתעדכן בהכל.. אז זהו, ביי בינתיים.

היי אנשים!

נורא התגעגעתי ...אני פשוט במצב של עייפות ולחץ אני בין מבחן למבחן...די נמאס לי רוצה חופש!!! נמאס מהמבחנים האלו וזה עוד לא נגמר... וד"א אריאלי ביקרתי באתר של יוסי..אתר פשוט מעלף... אני בונה גם אתר על יוסי..בימים אלה אבל לא משהו גרנדיוזי...אלא משהו יפה פשוט..וכייפי... תמסרו ד"ש חם חם ליוסי ולכל אנשי הפורום אוהבת אותכם...אבל אני באמצע מסע מבחנים... שיהיה לכולם סוף שבוע מדהים אוהבת מכל הלב.. אילנית..שכעת חוזרת ללימודים..

i D a N 16

New member
היי אילנית../images/Emo24.gif

אני מזדהה איתך,היום הייתה לי מתכונת בהסטוריה
יש לי עוד שלוש בחינות בגרות..ואז זהו תודה לאל

בדיוק בזמן...אילנית,../images/Emo24.gif../images/Emo152.gif

ממש ממש אוטוטו הדיסק יוצא החוצה....והקליפ כמובן, אני מקווה שאת מחזיקה מעמד בין כל המבחנים.... ואגב, אני רואה שדווקא לא ירדת מהעניין של האתר ליוסי, אז כל הכבוד, בנוסף לאתר הרשמי יהיה לו עוד אתר מעריצים, ממך, אני בטוח שהוא ישמח מאוד לראות את המחווה הזאת..וגם אנחנו, ומחכים לראות, אז תעדכני אותנו, ואוריאן, תהני בטקס סיום, מצדה זה באמת מקום מדהים! פששש זרח יוסף הא? בוגדת, תזכרי שאין כמו יוסי אזולאי. חחחח ביי!

orianush

New member
חחח אריאל..

אני לא שוכחת שאין כמו יוסי..! דרך אגב המסיבת סיום הייתה סתם משעממת.. לקחו אותנו עד שם בשביל לרקוד.. היה אפשר לעשות את זה במקום קצת יותר נקי חח.. לא נורא העיקר שזה עבר..

לא יודע...

מצדה זה מקום באמת מיוחד...אני חולה על אתרים ארכיאולוגים וכל מה שקשור...אני חושב על מה שהיה במצדה ומרגש לדרוך שם. אבל כמובן זה אני, אם לא נהנית, לא נורא, חופש גדול כפרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הוווו שלום!

טוב באמת שנזכרת! סתם נשמה, את תמיד רצויה כאן, כמו כל מעריצי יוסי, ויש כאן את מורן שהיא גבעת זאבניקית בדם. נכון מורן?

מלודי22

New member
אמנם לא מכירה אותך!

ברוכה השבה תהיי!!!! אני גם די חדשה פה, ואני רואה שאנחנו בנות אותו גיל, (כנראה שהמעריצות של יוסי לא מתסכמות בגילאי העשרה....:)

למעלה