היי הדר..ברוכה הבאה אני נופר/דניאל(ה) מה שתרצי.. נעים להכיר
H hadarbv1 New member 27/7/05 #21 חח היי דניאל.. או נופר.. לא הכי משנה לי.. חח טנקס.. נייס טו מיט יו טו,
E elezrit New member 27/7/05 #26 הדרוווווששש יווו, לא חשבתי שתבואייי כפרעלייך..!! את תהני.. ומעכשיו את כותבת בשביל 2נו..חח.. משלימה את מה שאני לא מספיקה.. חחח.. אוהבת אותך מללאא..!! אוריקק.. דרך אגב.. את שמה לב לזה שאני כותבת את המסר הזה מהבית שלך...
הדרוווווששש יווו, לא חשבתי שתבואייי כפרעלייך..!! את תהני.. ומעכשיו את כותבת בשביל 2נו..חח.. משלימה את מה שאני לא מספיקה.. חחח.. אוהבת אותך מללאא..!! אוריקק.. דרך אגב.. את שמה לב לזה שאני כותבת את המסר הזה מהבית שלך...
H hadarbv1 New member 29/7/05 #27 אוררייקקקק!!! מה העניינים..?! חח רואה,בסוף באתי .. חח שום בעיה..! חח אממ,לא..למה,את כותבת את זה מהבית שלי..?!? חח בכיףףף..
אוררייקקקק!!! מה העניינים..?! חח רואה,בסוף באתי .. חח שום בעיה..! חח אממ,לא..למה,את כותבת את זה מהבית שלי..?!? חח בכיףףף..
ל לא שמיינה דבעעע New member 29/7/05 #28 מזה?! כמה הדריות?! ../images/Emo15.gif אני מיכלי, בת 13 *עוד 8 ימים!!!!11111111* מקיבוץ געתון *אי שם בצפון* ברוכה הבאה |u4|
מזה?! כמה הדריות?! ../images/Emo15.gif אני מיכלי, בת 13 *עוד 8 ימים!!!!11111111* מקיבוץ געתון *אי שם בצפון* ברוכה הבאה |u4|
H hadarbv1 New member 29/7/05 #29 היי מיכלי..! מזל"טטט!!!!! חחחח 3 הדריות (לפי מה שידוע לי..).. . חח אני בת 14 וקצת,משדרות.. נייס טו מי יו!
היי מיכלי..! מזל"טטט!!!!! חחחח 3 הדריות (לפי מה שידוע לי..).. . חח אני בת 14 וקצת,משדרות.. נייס טו מי יו!
ל לא שמיינה דבעעע New member 29/7/05 #30 נחמד להכיר גמאותךגמ |חבול ../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif סליחה שזה לא היה בעיברית אנגלית... אי אפשר. אני מחרימה אנגלית |:
נחמד להכיר גמאותךגמ |חבול ../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif סליחה שזה לא היה בעיברית אנגלית... אי אפשר. אני מחרימה אנגלית |:
ל לא שמיינה דבעעע New member 29/7/05 #31 עשיתי כ"כ הרבה טעויות בהודעה ../images/Emo15.gif פשוט תתעלמי ממנה.