כמה שטויות צ'רלי
איזה התנשאות, המאמינים פחות משכילים מהלא מאמינים, או כן, האכסליי היה מאוד משכיל, והראה כמה הוא היה משכיל טהור, שפעל רק עם השכל שלו, בעבר, המשכילים טענו שהם יודעים יותר טוב מהיהודים ומהדת היהודית, שלא יתכן שלעולם תהיה התחלה, חז"ל טענו תמיד שהעולם נברא כי כתוב אלוקים ברא, ה-"משכילים" שאתה משתחווה אליהם הודו בטעות שלהם לאחר שהוכח ללא עוררין שהייתה התחלה לעולם. האם זה כל מה שמצאת בחרשנותך על אתר "חופש" המנסה למחוק תרבות שלמה מהמפה. מה זה סלקציה של דתות, איזה שטויות, הייתה סלקציה של עמים, העם היהודי שרד עם התרבות שלו ועם האמת שלו יותר מ-3000 שנה!!!, הבבלים, הכנענים, הרומאים, הפרסים כולם אינם , אמנם הם לובשים זהות אחרת, אבל היהודי תמיד לבד זהות אחת ותמיד שימר את התרבות שלו ואת האמת שלו. ד"א, אמרת שרוב העולם הוא חילוני ואחרי זה ציינת, "ע"ע אחוז העבריינים המאמינים מול האתאיסטים. כמובן שאפשר לטעון שזה לא פייר, הרי המאמינים הרבה פחות משכילים וכו' וזו אחת הסיבות שהם עוברים על החוק." מממ...משפט די מטומטם, המאמינים עוברים על החוק? אולי בארצות הגויים, תגיד לי, כמה רוצחים אתאיסטים יש לעומת רוצחים דתיים? מממ כמה אחוז גנבים יש בעולם החילוני לעומת גנבים בעולם הדתי? יש אולי דתי אחד שרוצח לעומת מיליארדי רוצחים חילונים מממ.. כמה שטויות אתה מדבר, רואים שאתה ניזון משנאה טהורה כלפי הדתיים, והרגע הראת את זה, מה ששמעתי ממך, זה רק התנשאות וגאווה, יש היום מיליוני דתיים משכילים, אם אתה חופש שגמרא, תלמוד, וקצת מחוכמות הקבלה, הם דברים פשוטים שכל ילד יכול להבין אז אתה טועה בגדול ואני רוצה לראות אותך מפרש מפשט גמרא אחד, אם אתה חושב שזה כל כך קל ונועד לחברות החלשות. ההיפך הוא הנכון, הציונים הגבוהים בבגרויות הם בחברה החרדית והדתית, האם התבוננת בממוצעי הבגרות בבתי הספר החילונים? אדם שבוחר לחיות בעולם החילוני, מונע ומונע רק מהיצרים שלו , העולם החילוני לעולם לא יכול להיות עולם האמת, תראה איזה גועל נפש יש בעולם החילוני ועולם הגויים, כל מה שמעניין אותם זה רק נשים, כבוד וכסף, ק חומר, חומר, חומר, חומר, לא מקובל על כל בנאדם חושב שזוהי אמת, וכל מהש אני רואה באתרי פורנו זוהי האמת, אני זוכר בעודי חילוני כל חיי התמסרתי לאתרי פורנו , חיפשתי כסף וכבוד ונשים ולא עניין אותי שום דבר, עד שיום אחד ניתקתי קשר עם כל עולם החומר וזכיתי לדעת מהי קדושה אמיתית. כדאי לך לנסות, להגיד שהעולם החילוני הוא אמת זה בדיחה, הרי אפשר לראות בבירור שכל דתי הוא אובייקטיבי טהור ולמה? כי איזה אינטרסים יש לו לקשור קוביות לידיים אם זה לא אמת? לשמור שבת, לצום בכיפור, אלו דברים שקשה לעשות אותם, למה הוא עושה אותם אם זה לא אמת, למה היהודים היו מוכנים למות עבור התורה, למה, אם זה לא אמת, הרי ראינו שכשהיהודים ירדו לרמות שפל רוחניות איזה אסונות באו לעם היהודי, נבואות שכתובות בתורה במפורש, ומוצפנות(אם כי בקשר לשיטת הדילוגים אני ממש לא מתייחס ואני לא בונה את אמונתי עליה), ככל שהמדע המדוייק ואל תדבר איתי על אבולוציה בתור מדע מדוייק, אפשר לראות כמה זה אומנות, מאקרו אבולוציה מעולם לא הוכחה, האמונה באבולוציה במובן הכי שלילי של המילה, זאת אמונה יצרית ולא שיכלית, כמו שאמר האכסליי, לאנשים אין בעיה להאמין באבולוציה כל עוד יש להם יצרים ותאוות. יש אמת אבסולוטית אחת והאמת הזאת היא תורת ישראל, ועמוק עמוק כל חילוני שדיברתי איתו הוא יודע את זה, אבל הוא מעדיף להתעלם בגלל שזה יחייב אותו. עולם הדת רק שומר את האנושות מהדרדרות אנושית ומוסרית. אלה שקוראים לזרוק את הדת מהחלון, עושים את זה כי הדת מחייבת אותם והם לא רוצים משהו יחייב אותם, הם לא מבינים שהם לא חופשיים לעשות כל מה שהם רוצים, הם לא מבינים שיש שכר ועונש בעולם האמת, הם לא רוצים לדעת, הם חירשים כמו כל חירש אחר, אוזניים להם ולא ישמעו, עיניים להם ולא יראו, תסתכל סביבך, אתה לא נדהם מהחוכמה הטמונה בטבע ובחוקי הטבע? מההרמוניה המופלאה בגוף האדם? מהיצור הכי פשוט שיש, לדוגמא, ניקח זבוב, 4000 מצלמות בכל עין, מערכת התעופה, העיכול, הראייה, איך איך אפשר לומר שכל עולם החיים על פני כדור הארץ התפתח במקרה וללא מכוון, זה פשוט עלבון לאינטילגנציה האנושית. אני וכר איך אבולוציוניסטים היו מראים לי את דוגמת העשים כהוכחה הניצחית לאבלוציה אבל זה כבר הוזכר בזוהר לפני כ-2000 שנה, הם הזכירו שבחלקים שונים על פני כדור הארץ, האנשים שונים בחזותם וכך גם בעלי החיים, לפני 2000 ומשהו שנה, היה אפשר לדעת את זה, ככל שהמדע מתקדם כך הוא צועד לעבר תורת ישראל. תורת ישראל לא שונתה אפילו בפסיק, הרי לברית החדשה יש 190,000 גרסאות, אנחנו חיים בתקופת קיבוץ גלויות, יהודים מגיעים מהמון מקומות, תיקח ספרי תורה מכל קבוצה שמגיעה לפה, ותודהם איך אין אפילו טעות אחת, הרי כל אות בתורה היא מורכבת זה לא כתב יד רגיל, כל שורה שלישי היה צריך להיות טעות ,אתה רואה איך ישראל שימרה את התורה הזאת, יש לנו תרבות נהדרת עם ערכים נהדרים כגון "כבד את אביך ואת אמך" , "איזהו העשיר? השמח בחלקו" , "איזהו חכם? הלומד מאחרים" כגון "לא תגנוב" , "לא תרצח", זה שיש אנשים ששמים כיפה על הראש והולכים לרצוח, לא אומר כלום, תמיד אמרתי שאין דבר כזה דתי רע , יש דתי מזוייף! אדם דתי יהודי זה אדם שמקבל עליו את הדת היהודית, הדת היהודית אומרת "לא תרצח" לכן אותו רוצח לא דתי אמיתי אלא מזוייף. דע מאין באת ואל תשלול את מה שאמינו אבותיך, ואת החוכמה הגדולה שהייתה להם, אני קורא קצת מחוכמות חז"ל וחוכמות המשנה, יש לי קרוב משפחה, חילוני, דוקטור לפיזיקה וכימיה, הוא אומר לי שהוא התחיל ללמוד גמרא, והוא נדהם מהחוכמה הטמונה שם, הוא אומר שכל מה שהוא למד בפיזיקה, וידוע כמה שפיזיקה מקצוע קשה, לא משתווה לחוכמה שיש בתלמוד ובגמרא, אז איך אתה מסביר את זה? "הלא מאמינים משכילים יותר" , איזה התנשאות וגאוותנות, פשוט גועל נפש, הרי אתאיסטים מודים שיש המון משכילים מאמינים ,רק אומרים שהאמונה שלהם היא בגלל "חולשה נפשית" , אוי נו באמת, אני לא אגיב על דבר כזה. אותם מאמינים משכילים חיים טוב ויש להם המון כסף, לכן זה טענה מטומטמת. עצה קטנה לחיים, נקווה שתקבל אותה, אל תתנשא על אנשים, אתה חושב את עצמך "משכיל ונאור" ,אבל לעומת אחרים , אתה יכול להיות די טיפש, שכן מה אתה לעומת החוכמה האמיתית, איינשטיין קרא לה אינטילגנציה אינסופית שמקיפה את כל עולם הטבע ויצרה אותו. ערב טוב.