היי אנשים.

november rains

New member
היי אנשים.

במסגרת שבוע אופקים בבית ספר שלי, הקבוצה שלי עושה עבודה על סרבנות מצפון. אם יש כאלה שהם סרבני מצפון אני אשמח מאווד אם תוכלו לענות לי על שאלון קצר, וזה ממש ממש ממש ממש דחוף. תודה:) לאיזו יחידה שייכו אותך בהתחלה? מדוע סירבת לשרת ביחידה? האם הסכמת לשרת ביחידה אחרת? האם הענישו אותך לאחר סירובך? כיצד הצבא הגיב? בסופו של דבר, האם שירתת בצה"ל? האם סירובך לשירות נובע מחינוך בבית? האם משפחתך תמכה בהחלטה? האם חברייך תמכו בהחלטה?

Lilac Wine

New member
סרבנית מצפון לסרבנות

*ליחידת היפי נפש *וואלה אמרתי לעצמי "עזבי אותך באמא שלך לכי תהרגי כמה מוסלמים כי צה"ל הוא ארגון לא אנושי אז נצטרף לארגון שחולה על מלחמות והרג *ביחידה שנקראת "המציאות"-כי אתם יודעים\זה לא כזה נחמד להגיד שאני לא אוהבת מלחמות ואז אופפפפ שלופפפ כלופפפ יבוא מחבל וירצה להרוג אותי,אבל אני אני אני אבוא אליו ואגיד לו,יה חביבי נשמה שלי בשם אללה-אל תתאבד בוא נדבר אני בעד שלום ואחווה ויווו יווו יווו איזה חיים ורודים ויפים *כן,הענישו אותי בזיוני שכל למה לא צריך גדר הפרדה *הצבא אמר וואלה עיוני,יש לך שנתיים זו תכונית כבקשתך...אל תדאגי אנחנו נגן עלייך,אחרי שכולם יסרבו לגיוס יהיה מי שיאזין לערבים,והכי חשוב תמותי בצורה הכי יפה-יפוצצו בשכל כמה מסמרים עם אש-איזה כייף לך *כן לא כן לא-מה זה משנה? גם אם הייתי נכנסת לצה"ל לא הייתי תורמת כלום *כן,בן דוד שלי נרצח ע"י מחבל,מאז אני יפת נפש שוחרת שלום שרופה על השכנים והתרנגולות והאווזים הלא משוחררים ושמה זין על חלק מהעם שלי-בין אם הוא מכיר תודה ובין אם הוא לא מכיר תודה *גם המשפחה וגם החברים לילה טוב צאו מהבועה!

Lilac Wine

New member
יותר טוב מכלום

הרי אף אחד לא עונה לו.. וכל מה שכתבתי היה בציניות

למעלה