היי אנשים.....!

פלוק!

New member
היי אנשים.....!

מ-ש-ע-מ-ם לי!! אני עוד מעט אתחיל להלך פה על הקירות! אני מתחרפנת!

תקראי ספר../images/Emo70.gif

ממליץ על "לך שמיים לך ארץ" של עזר ויצמן,זה ספר שמתאר תהיסטוריה שלו מילדותו ועד היום או "ספר המטוסים" ספר על כל מטוסי הקרב או תובלה מתחילת המאה ועד 83 ספר טוב
או "הספירה לאחור" ספר מדע בדיוני שמתאר שבסילוסטר כל מי שמעל גיל 21 נעלם ורק הצעירים נשארים לשלוט בעולם. "קשה להיות אריה" קראתי אותו כבר 4 פעמים ספר מצחיק כתוב טוב אם איורים והכי חשוב זה ספר של אורי אורלב
"משחק החול" ספר קצת דל בעמודים אבל מתאר תשוואה מנקודת מבט של ילד וכתב אותו אורי אורלב אחלה סופר
"בעל זבוב" ספר מצוין
מתאר סיפור של קבוצת ילדים בריטים שהגיעו לאי בודד וכיצד הם מסתדרים שם וזה מראה תאופי האמיתי של בן האדם "תרנגול כפרות" יראה לך תתקופה של קום המדינה מנקודת מבט של ילד וכמובן יראה לך מה קורה למרוקאי רוסי ורומני בחדר אחד
ואם לא בא לך לקרוא ספר תמיד יש טלויזיה...

liran b

New member
מממ גם אני קורא ספרים.. :)

ואני לא בת! קארתי בחופש הגדול 4 ספרים של כל אחד בערך 500 עמודים.. אבל אני קורא רק או הארי פוטר.. או ספרי מתח של ג´ו גרישם , טום קלנסי או פטריק רובינסון.... אחלה ספרים!!

אני לא בת../images/Emo70.gif

אני מוחה
אני גם הולך לחדר כושר ומפתח שרירים זה למה אני גם לא מרגיש הכי רצוי פה כי אני בן כי יש לי זרנוק בין הרגלים (פחחחחחחח
)
בכל מקרה אני לא תולעת אני קורא כי זה מענין וגם אמא שלי מורה לספורת אבל תשמעי אני איש רב תחומי אבל שישאר ביננו אה

No Doubt

New member
רגע רגע

אם אתה הולך לחדר כושר זה הופך אותך לגברי יותר???? א. אני הולכת לחדש כושר ב. יש לי שני ידידים הומואים שהולכים לחדר כושר.....

פלוק!

New member
אז...

תרנגול כפרות ומשחק החול כבר קראתי..... ולפני פחות משעה סיימתי לקרוא את הכרך השלישי של שר הטבעות.. אני מעדיפה לעשות מנוחה קצרה מספרים ליומיים. וטלוויזיה... התרחקתי ממנה לפני יותר משנה.. ואני לא נשמכת חזרה... עוד הצעות? :)

נכון משחק החול אחלה ספר../images/Emo35.gif

אהבתי תתאורים של אורי אורלב אם אח שלו בקטע של החיילי בדיל ואת הקטע של החברה החדשה של אבא הפולניה פחחחחחח
ואת הבחירה של הקיבוץ פחחחחחח סתם קצת מצחיק אבל אם מסר חשוב
מ......בואי נראה... אולי תשמעי מוזקיה? זה גם טוב? תשמעי מוזיקה פילרמונית או משהו כזה או שירי כנסייה כמו של הפרסומת הישנה של פלפון זאת מוזיקה

פלוק!

New member
מוזיקה דלוקה אצלי בלי הפסקה,

בלעדיה הייתי מתחרפנת לגמרי.

גם אצלי זה ככה

אבל בזמן האחרון אני מדליק תטלויזיה שלי בחדר ושומע גלגלצ יש שם מוזיקה לא רעה דווקא למרות שאני מחפש שנים תשיר של אריק קלינשטין "אוהב אותך"
חייב תשיר הזה!!!!

liran b

New member
יש לי יש לי יש לי הצעות...

1) לחרוש על הנט ולוהריד הכי הרבה שירים! 2) לחרוש על הנט ולמצוא אנשים בצ´טים שאפשר למרר להם תחיים או סתם לדבר איתם.. 3) מממ להכין ש.ב. :) אבל זה אפשרות אחרונה.. 4) לחרוש תפורום הזה ... 5) מממ מה יש עוד.... רגע חושבים.... לחפש חומר רקע על הכלב עוסמה בן לאדן.. 6) לשחק במחשב סוליטר עד שלא יהיה לך כוח... 7) לדבר חברות בטלפון 8) לצאת לבלות 9) לרוץ מסביב לבית עד שלא יהיה לך כוח.. 10) בת כמה את בכלל חחחחחח :) 11) לשגע אותי באיי סי.... 12) לחשוב מה לעשות כדי שלא יהיה לך משעמם :) תחשבי על ההצעות.. :)

פלוק!

New member
../images/Emo13.gif

1. כמו שכבר אמרתי, זה מה שאני עושה... זה לא משהו שעוזר לשבירת השיעמום. 2. צ´טים.... נמאס לי מהם ממש ממש מזמן 3. ש.ב... לא! 4. אפשרות... 5. הוא לא מעניין אותי 6. עד כמה שזה ישמע מוזר.. אין לי סוליטר במחשב
7. בלעעע 8. אני חולה מדי בשביל זה 9. נהה... 10. 15 ב-13 בפברואר. 11. אין לי איי סי. הדבר היחיד שאני רואה כפיתרון כרגע זה להישאר על המחשב...

moi et je

New member
והנה עוד כמה רעיונות...

1) תרקדי קצת 2) תשחקי עם אחיך הקטן\אחותך הקטנה\בע"ח שלך 3) אם אין לך אפחד מהנ"ל-תשגעי להורים ת´שכל עד שיאמצו ילד בגילך\ייקנו\יאמצו בעל חיים 4) תחרשי למחבנים שהחסרת בימים האחרונים 5) עיסוק עם ראש: למצוא את הטוב בעולם 6) למצוא את הטוב שבך 7) למצוא את הטוב בחברות שלך 8) להמשיך את הרשימה הזו 9) לעזור לי 10)להמשיך להמשיך את הרשימה... ביי ביי-לירי(אני לא קייט-אני אחותה)

הצעות מפי...

לא מי יודע מה אבל תשמעי... א. לכי לישון...או שפשוט תשכבי במיטה תדליקי נר ותעצמי עיינים...תחשבי על מישהו שאת אוהבת (א שבמקרה שלך זה חבר או שפשוט מישהו) או מישהו חתיך שהיית מתה שהוא יהיה לצדך במשך כל ימי חייך.... :) ב. תורידי שירים שאת אוהבת לשמוע! ואחר כך תשמעי במשך אותו זמן כנסי לצאט בשם מחורבש ותציקי לאנשים או תעבדי עליהם! ג. לי למשל כשמעמם אני הולכת לארון דופקת איזה קילו איפור יפה כזה ומושקע שאפילו ליציאות אני לא עושה...וולכת להצטלם (יש לי מצלמה במחשב) והנה דוגמה לקילו איפור שהיה על פניי על שהורדתי מקודם...איך? יפה לא?! סתם... וכפי שאת שמה לב אני אוהבת להצטלם ושמתי רק היום שתיי תמונות (התלהבות! תבינו) ד. תקחי דף ועיפרון...תעלי בראשך איזו תמונה של משהו מפורט ויפה..ותציירי אותו...או שפשוט תכתבי איזה שיר...תעלי לך את המשפטים בראש...לא משנה אם ההתחלה לא יפה בעייניך.תמשיכי...שזה לא יעצור אותך!! אחר כך מקסימום תשני מקומות של שורות או מילים... :)) ה. תתקשרי לחברה ותעבירי את הזמן בשיחה! ו. תשארי פה איתי (אני בבית) אני לא יוצאת כי אחותי הגיעה מחו"ל (היא גרה שם) אז אני איתה פה... ז. לכי תחפשי זין! :))
נראה לך משהו מבינהם?! לאב יו בת אלי

ילדה

אל תלהבי אל תקראי לעצמך מתלהבת אם התמונות
שומעת
כי אני מתלהב יותר ממך
אני עושה פול תמונות כי גם לי יש מצלמת מחשב
איזה כיף לי
פחחחחח
חוץ מזה את נראת טוב
את מזל תאומים במקרה?

מזל טלה נשמה... שקטה....ואמרו לי ש

כל מה שאני עושה במיטה יותר טוב מכל מקום אחר :) ראית מה זה...הרגע קראתי את זה! כאילו נתתי במפורש את התאריך לידה ושם וכל זה וזה יצא לי!

פלוק!

New member
מממ...

א. לישון.. רעיון לא רע אבל רועש מדי בית, כך שזה בלתי אפשרי. ב. שירים אני מורידה :) ג. איפור- לא אוהבת. ד. אין לי כוח :) ה. טלפון- בלעעעעע :) ז. לא נראה לי...... אני מעדיפה להישאר פה

למעלה