היי אנשים!!! יש כאן מישהו מהנהגת שרון???
ר רוני היפה והצופה! :) New member 24/11/01 #2 אני אני אני אני!!! רון רון רון רון רון,הנהגת שרון רון רון רון רון!!!!
ר רוני היפה והצופה! :) New member 25/11/01 #6 אלון,אלון,אלון מקום ראשון! אני מניחה שהבנת שאני משבט אלון,בפרדס חנה.. אני שישיסטית,ואת\ה? איזה שבט?
ש שרונית החמודה New member 25/11/01 #7 יש לי משהו לספר לכם עלי ועל רועי... קודם כל היייי רועי.... אני ורועי הכרנו במחנה קיץ משנה שעברה!! והמשכנו לדבר מאז.... (אני יודעת, כולם גאים בי ) ב- - תמר שרוני ורועי אל תגיד מה אמרתי לך שהכרנו!!!!!!!!
יש לי משהו לספר לכם עלי ועל רועי... קודם כל היייי רועי.... אני ורועי הכרנו במחנה קיץ משנה שעברה!! והמשכנו לדבר מאז.... (אני יודעת, כולם גאים בי ) ב- - תמר שרוני ורועי אל תגיד מה אמרתי לך שהכרנו!!!!!!!!
A anat113 New member 25/11/01 #9 הנגת שרון עולה!!!!! הנהגת דרום- איזה בזיון הנהגת מרכז- חרא מרוכז הנהגת צפון- איזה דכאון הנהגת שרון שלי!!! (בלי להעליב אף אחד...) לא אישי....
הנגת שרון עולה!!!!! הנהגת דרום- איזה בזיון הנהגת מרכז- חרא מרוכז הנהגת צפון- איזה דכאון הנהגת שרון שלי!!! (בלי להעליב אף אחד...) לא אישי....