היי אנשים

talkesari

New member
היי אנשים

לפני שנה בערך כתבתי לכם כאן, הזמנתי להופעה שהייתה לי בב"ש. בכל אופן, אז, כהדרן, ניגנתי את "עיניים זרות" , לפני שהוא יצא בכלל. קצת בדיליי, אבל קבלו קישור, אם בא לכם. רואים גרוע, אבל שומעים סביר.. יום טוב שיהיה לכם.
טל.

nogag7

New member
יפה מאוד ../images/Emo39.gif

תודה לך. אין ספק שהקול שלך מקסים ושאת מנגנת נהדר! ולא בקטע רע או משהו, אבל היה לי מוזר לשמוע את הביצוע שלך כי הוא שונה משל רונה. ואם לפרט- הביצוע שלך היה עדין מאוד ויותר נוגה. הייתה חסרה לי הדרמטיות והעוצמה של רונה. בגלל זה אהבתי במיוחד את החלק לקראת הסוף- הנגינה והשירה היו יותר עוצמתיים. זו ביקורת בונה בלבד, וזו דעתי האישית והלא מלומדת. אם את רוצה לקחת את דעתי, אז בכיף. אם לא- תשכחי ממה שאמרתי. ושוב- הביצוע שלך יפה מאוד! באמת באמת.
הלוואי שאני הייתי שרה ומנגנת ככה. בהצלחה לך

talkesari

New member
תודה ו..

זה בסדר. כל ביצוע הוא שונה. אם הייתי שרה בדיוק כמוהה, לא היה ענין בכלל, לא? :) תודה שהקשבת.. טל אגב, ניסיתי בהודעה הראשונה ולא כלכך הלך, קישור למייספייס שלי. תהנו.

Sheeesh

New member
איפה הופעת בב"ש?

מטעם מה הופעת שם? אהבתי את הביצוע על הקלידים
שונה ומעניין. . .

talkesari

New member
הרבה לפני ש"עיניים זרות" יצא, לפני שנה

הופעתי בפאב הגאוס במעונות ג. נראה לי שהשנה הוא נסגר מכל מיני סיבות. ובמסגרת שום דבר :) הופעה שלי. עם שירים שלי ברובה. וקצת קאברים. אני מקווה בקרוב לעשות כאן עוד הופעה באחד המקומות. ותודה.. טל

talkesari

New member
תודה לשתיכן או שניכם :)

מחמם את הלב תודה שהקשבתן והגבתן שבוע טוב טל

למעלה